47

Таня

преди 8 месеца

До Анонимен 25 - Хайде да си направим сметката. По времето на соца при 100 лв месечна заплата литър бензин струваше 70 ст., т.е., с една месечна заплата се купуваха 142 литра бензин. Сега ако работиш, в което се съмнявам, колко литра бензин можеш да купиш с една месечна заплата? На всичко отгоре искаш и банички за 20 ст. като при соца. Няма да стане, защото сме в 21-ви век!!! Крайно време е да се събудиш!

46

Случаен минувач

преди 8 месеца

Ами да ползват рапично масло за дизел. Така хем е по-екологично.

45

Това се създава

преди 8 месеца

Умишлено от Блек рок задправителствена организация!!! Стига ФИЛМИ ТОКУ ТАКА НЕ СЕ ВДИГАТ ТЕЗИ ЦЕНИ МАЙ ПАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ НАФТАТА НА УКРАИНЦИТЕ ИДЕТЕ И ВИЖТЕ ЦЕНИТЕ ТАМ КАТО ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА СА!!!ЩЕ ЯДЕМ ХУ... С ТОЗИ ЕС СТОЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ КАК ВИ МАЧКАТ *** БУСТЕРИЗИРАНИ!!!

44

Анонимен

преди 8 месеца

Аааааа не са световните, а само западните. От край време се знае, че без руския петрол няма дизел.

43

Махайте

преди 8 месеца

Дизела да си ходят с Киро и Асенчо да го търсят в Америка

42

Анонимен

преди 8 месеца

Ми като мине 3 лв. нафтата ще караме на олио. Тъкмо сутрин като карам за работа ще ми мирише на понички, а не на стари 20 годишни keнeфu.

41

ГЕНАРАЛЕН ИЗВОД

преди 8 месеца

Във войната на държавите-печатници със държавите-ресурси бият тези със ресурсите!

40

Многозначно е :)

преди 8 месеца

До Значи: Лития също е с произход основно Китай, Севрна Корея и не малка част Русия

39

Значи

преди 8 месеца

Ще си купуваме Тесли

38

Анонимен

преди 8 месеца

Това е края на евроатлантизма и възхода на петрола . Ако имаш петрол трябва да си купиш по голяма пушка ;) Въпреки забавянето на икономиката потреблението расте . Това означава че развиващите се страни почват да харчат повече петрол . Все повече неща ще зависят от Азия и по малко от евроатлантика ;)

37

Анонимен

преди 8 месеца

Докторе, знаю дека дофтурити пишат грозно, но неграмотно пишат само дофтурити със специални потребности! Имаш три граматически грешки!!! Намери ги, и друг път нимой са прай на ентелегентен! А?

36

Анонимен

преди 8 месеца

До ... Как се е увеличило търсенето на дизел? Защо мислиш, че само леки коли го ползват? Военна техника, трактори, камиони, кораби... Нормално потреблението да се увеличава.

35

Анонимен

преди 8 месеца

На държавите търгуващи с Русия трябва да бъдат наложени същите санкции, пълна изолация! Да видим санкциите работят ли!

34

Анонимен

преди 8 месеца

Спасителна глътка въздух за давещите се дивaaциии, а брега далеееч далеч!

33

Безимен.

преди 8 месеца

нали всичките трактори ,танкове, кораби и самолети вече са на ток бе ! За кво ви е дизел ? А при рафинирането на нефта във коя катогория беше дизела ?? Забравил съм вече .Керосирин ,бензин,дизел и още няколко продукта от нефта! Но се бил вдигнал дизела.

32

Хахаха

преди 8 месеца

Ох къв ми е кеф. Заредил съм се с гмо царевица за пуканки и гледам от високо.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Още отсега подготвят оправданията. Но нали това е работата на депутатите да предвидят развитието на пазара преди да вземат това или онова решение!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Нали резнахме руснаците с горивото. Те ти сега булка спасов ден! Тъ..паци сме и т!ъпаци ще си умрем

29

Анонимен

преди 8 месеца

Азиатските бензинджийчета да не се фукат много със богатството на нашата планета, да не нервират големия бял брат, че границите са нещо относително! Както руснетата грабят чужди територии, така големия бял брат може да реши да им удари по една тояга и да ги натири от нефтените полета, както си е редно!

28

Анонимен

преди 8 месеца

тесла, така да бъде. До 5 г. ел.автомобилите ще доминират. Възниква въпросът, а ток от къде ще вземеш и на каква цена? Пак на Путин ще се молиш.