182

Пена

преди 8 месеца

Икономика няма, но заплати и пенсии има. Харчи народе докато има щото скоро ще няма.

181

Анонимен

преди 8 месеца

Та кога ще ги стигнем румънците,от първи януари МРЗ там става 1480 лева бруто или 880 нето?

180

Анонимен

преди 8 месеца

Заради тази мизерна минимална заплата още българи ще избягат от България. Така ще се отрази на работниците.

179

Анонимен

преди 8 месеца

Тези 933 лева ще са около 36-40% от средната заплата, доста под изискването на директивата на ЕК. Не е разумно да се сравнява една бъдеща минимална заплата с една отдавна минала средна заплата или елементарно ни манипулират.

178

Богатите неграмотни

преди 8 месеца

. . . нискоквалифицираните работници, нали сме клуба на богатите, как така нискоквалификация на работници! Такова нещо има само в третия или четвъртия свят! Аа нали се преместихме, къде беше, ааа в четвъртия свят! Не може да бъде!

177

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 184, сега двама ли станаха? Лъжеш се. По изказа идентифицирам поне 4рима.

176

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 184, яко си изплискал легена. Пърцуцата ли ти е толкова зле?

175

Анонимен

преди 8 месеца

До-184Гледам два безработни тролея са засрали както винаги тоя форум и темата която вълнува всеки четвърти зает у нас!Ами вземете се ужулете двамцата,току виж се е пръкнал някой още по"успешен"тролей,а пък нас"бедните"ни оставете да се"дразним"!

174

Анонимен

преди 8 месеца

До До анонимен-178, всъшност сме няколко, които не пасваме на света ти, че всички богати са маскари. Бедняците като теб не могат да водят диалог. Такива като теб нападат хората и толкова. Тук ти си онзи, който се опитва да докаже, че е прав. За твое съжаление светът е едно много добро място и такива като теб не пасват. За това чакаш на минималка и всички, които се справят те дразнят. Останалите 150 коментара са твои. сега поне и това си призна. Аде у лево(на твой ези за да разбереш!)

173

До тези дето

преди 8 месеца

се пишат БизнесНули, данъка ще ви стане прогресиращ до 40% И напълно, ще сте го заслужили! 900лв, ако се занимаваш с бизнес не можеш да платиш (всеки знае, че нищо сравнение с печалбите) не ви се пише добро!!! Рано или късно, всеки си запаща дяволъка!

172

До анонимен-178

преди 8 месеца

Не ти ли писна бе момче?От 180 коментара повече от 30 са твои,висиш вече пети час в тоя анонимен форум с някаква фикс идея да се докажеш и да направиш някакво впечатление?Определено приличаш,както някой по долу е отбелязал- на безработен увреден индивид!

171

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 179, хайде, хубава вечер. А този го остави да се задави със злобата си. Сигурно сега шамари жена си, че не му е сложила салата с пърцуца. Представи си само какъв жа лкар е :)

170

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 177 : Ей сега си затварям недъгавия лаптоп (около 4 бона) и отивам да отмарям в градината си в недъгавата ми къща в Банкя (450 хил евро по цени от 2018). Ще се постарая много недъгаво да отмарям, и ще си направя едно недъгаво кафенце (100 кинта килото), на недъгавата ми кафемашина (3600 цена на дребно). Ти си злобей колкото искаш, няма да те притеснявам (поне аз).

169

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 177, установихме, че тук ти си т ро ла. Спри да се надуваш, че ще се пукнеш от яд. Може ли да си толкова злобен? Не може. За това си и беден!

168

Анонимен

преди 8 месеца

До176 Недъгаво троолче,то и от теб няма нужда,ама ей на,търпим те и ти четем тъпните ката ден!

167

Анонимен

преди 8 месеца

До Алекс, то и безнесът няма нужда от хора, които не могат да изкарат 2500 лв. на месец. Така че..... си търсете други работодатели :)

166

Алекс

преди 8 месеца

Нямаме нужда от "бизнес",който не може да генерира заплата от 933 лв.Да фалира и да освободи мястото за истински бизнес.

165

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 173, това ми е втория коментар тук :) ежедневно е твоето. Опит да спечелиш битката срещу богатите явно е смисълът на живота ти :) Хайде кажи сега, че ми знаеш ИП-то и ще ми дойдеш на гости. Това ви е редовния номер на вас т ро ло ве те.

164

Анонимен

преди 8 месеца

До172 Недъгав,твоето ежедневно тролене за някакъв вид обществен принос ли ги имаш?

163

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 171, Ето, пак на минимум се надяваш. Каквъ ли *** си за да се молиш за подаяния, а? Нарочно го написах така ;) За да се издадеш, че и за минималка не си! Поредния въш карник без грам добавена стойност за обществото!