50

Анонимен

преди 9 месеца

Майка ви руска гниилааа.

49

Радой Ралин

преди 9 месеца

Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендари и дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.

48

Радой Ралин

преди 9 месеца

Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила.После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папиросиЗарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста.Ние всички хранехме танкиста.А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите.Ние тук възпявахме успехите.С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

47

Да ,да

преди 9 месеца

До Царска България Сега ни лекуват от комунизма ,с гей прайдове ,еднополови бракове ,наркомания ,алкохолизъм ,перверзия ,извратенящина ,корупция ,лъжи ,демагогия ,лицемерие ,двуличия и оща мно о о го демократични ценности . И евроаталантически ,разбира се !

46

Анонимен

преди 9 месеца

Жизнено пространство (на немски: Lebensraum) е империалистическа концепция в Германия от първата половина на XX век за завземане и колонизация на съседни територии в Европа, която се превръща в официална доктрина на страната по време на двете световни войни.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Първоначално популяризирана към 1901 година от Фридрих Рацел,[2] тя се превръща в основен елемент на Септемврийската програма от 1914 година, очертаваща целите на Германия в Първата световна война.[3] В най-крайната си форма концепцията е развита от националсоциалистите, които я съчетават с идеята за германското расово превъзходство и се опитват да я реализират във Втората световна война.[4]Понятието жизнено пространство се използва и от фашисткия режим в Италия

44

Анонимен

преди 9 месеца

СИВ осигуряваше отпуски и командировки на всички работещи. Нашето черноморие беше пълно с чехкини и полякини, никой не ги е стрелял. Хората ходиха навън легално, а не нелегално както искат тъпаннарите от фондациите. Баща ми е ходил в Египет и ми донесе сувенири от там след като беше в командировка и в други африкански страни.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Комунистическият режим си беше в Русия, когато започнахте операция Барбароса. Сега рев и sополи. Всъщност даже, вие бяхте най-облагодетелствани от всички в източния блок. И да, соца беше скапан ама имаше хубави неща, дето сега мечтаем за тях. При това доста на брой и сложни за постигане.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Допълнителни убийства, погубени съдби, и т.н. С една дума - всичко лошо!!

41

Н

преди 9 месеца

Не, че нещо, ама като са ти казали, че на границата се стреля при незаконно преминаване - чий го дириш там. Граничарят си има ясни инструкции какво да прави. Като искаш да пътуваш където поискаш , се бориш със системата, не бягаш. Сега пък искаме да няма незаконно преминали границата, ама и ако може да не стреля, няма как да стане.

40

Бай Тошо

преди 9 месеца

Равносметката е, че Трябанта си остава най-култовата кола в Източна Европа. Преди викаха "Виж, Трабант", сега викат същото - "Виж, Трабант!" - германеца не мое да го бутнеш батко. Дори в най-гнилия режим (комунистическия), успява да сътвори уникален автомобил. Както беше и Бийтъла (костенурката). Легендарни са германците. Слава Богу, че са ни приятели. И ние сме им приятели. Дай Боже да сме си така заедно винаги с тях. Те са велики.

39

Напомняне

преди 9 месеца

Може ли да познаете,кои страни бяха за изграждането на тази стена?И никога не забравяхте, че и в БГ застрелваха тези, които искаха да преминат на другата страна на границата, т.е. в Гърция ! Едно от делата на позорният социализъм.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Плачете за стената ли? Ами за съжаление сами си я разрушихте, при това в грешната посока. И ние се оплакваме за мавзолея, но не знаете, че това е здание построено по-бързо, отколкото е разрушено.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Абе и на вас ли ви изкачат реклами за хапчета за ерекция ? Или има вирус в сайта . Пише нещо на немски за Дедови я.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Германия стана нужник.

35

КаскетЯ

преди 9 месеца

Мдаа .. робите и крепостните си искат бащицата ! Да доносничат и така цял живот да си живуркат !

34

Анонимен

преди 9 месеца

И до ден днешен все още не могат да се изравнят западната и източната част, нищо чудно колко е зле в бг, да ти плюя на соца

33

Равносметката

преди 9 месеца

Едно време можех да си купя нов трабант. Сега нова немска кола не мога.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Ами истината е,че Немеца Пак си иска СТЕНАТА!-:)))

31

До 20

преди 9 месеца

Да, 100 пъти по добре е сега , мога да работя каквото поискам и да се издигнабез да съм член на БКП или да се мазня на някой портиен деец. Мога да почивам където поискам и бананите и ТХ не са нещо над което някога съм се замислял