16

Анонимен

преди 9 месеца

В момента, в който се светнаха, че Ботев и Левски не са подкрепяли руските интереси, копейките започнаха да се.рат върху националните ни герои. Това са новите "родолюбци". Какво да му коментираме повече.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Българите сме комплексари. Или се ду-пим някому или си правим фалшиви идоли и си плюем на достойнството. Не ме интересуват САЩ, Русия, Китай и Еритрея, всеки си играе неговата игра. Но в името на ИСТИНАТА не можем да си затваряме очите. Путин нападна друга страна с фалшив предтекс и ние не можем да го поддържаме. Можеше провокирания от него конфликт да се разреши дипломатично още през 2014. Но става ясно, че всичко е инсценирано (Пригожен призна), за да нападне Украйна. Обмислено допреди 2014 г

14

Анонимен

преди 9 месеца

Американците живеят консуматорски като българите, но са по-богати. Повечето мязат на самодоволния Тръмп. Но някои тук приличат на рашките - пияндурници, бисексуали и вродени садисти.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Да се забрани да гласуват руснаци с двойно гражданство и малограмотните. Тогава Копой Копеич и Нинова нямат шанс.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Не харесвам управляващите, но при идеята да властват Радев, Копейката, Нинова, Мая или Слави, ми се повдига.

11

Райони Кметове

преди 9 месеца

Спомням си, при родителите ми, 3-тият най-голям и богат квартал в София, предложения за кметове, само 3-***. Докато не се прочистят мъртвите души, купен вот, корпоративен вот, етнически вот, не се приеме 6 уседналост за гласуване, нищо не зависи от нас. Коалицийки със 7% ще се гаВрят с избирателите и ще им отнемат правото на глас-Референдум. Единственият шанс България да има шанс за по-добър живот са гражданите й, но те мислят за 3-те гънки 80%. Нищо не става, нямаме бъдеще като народ и държава.

10

Анонимен

преди 9 месеца

1, 'На Бьлгария са и нужни нови Левски и Ботев' -- бандитите в парламента не ти ли стигат, че искаш тези бандити, расисти и убийци пак?

9

Накратко :

преди 9 месеца

Гласуваш за про100 Киро - получаваш Ристю доноса, Банкянски Тиквуний и в добавка Пеефффски! Гарантирано и одобрено от посолството... ГнYсн0!!!

8

до 3

преди 9 месеца

Явно си в някоя друга орбита но със сигурност не си в Земната. България си е васална територия на сащ, ако бяхме Руски сателит щяхме да имаме икономика, образование, здравеопазване и армия както преди. Сега имаме само разруха и американски военни бази.

7

Нямам думи

преди 9 месеца

Чудя се как има още хора, които вярват на тиквата и шарлатаните от ПП-LGBTQ-ДБ. Остава и пак да гласуват на машините и после пак ще има Ала-Бала но този път не с резидента а с кокорчо. Абе хора, не чухте ли записа ?

6

до Анонимен

преди 9 месеца

"""България е руски сателит.""" ---- Неъ!!! Бг вече 34 години е американски сателит от момента когато Луканов и Лилов осъщесвиха държавния и партиен преврат, подписаха планът "Ран" и се подчиниха пряко на Щатите и техните спец служби, останалото беше пладнешки грабеж на държавата от различните български служби и партийни клики БКП, разбира се под строгия надзор на Щатите!

5

ББ

преди 9 месеца

България няма нужда от "спасители"!България е оцеляла 1500 г. въпреки "управляващите"продаващи интиресите на Българите,въпреки османските ятагани,въпреки руските концлагери,въпреки предателството и не справедливоста насадена ни от ЕС,отново сме втора ръка хора според "съюзниците " ни от ЕС???!ЕС е руски свят...имат само печатници за пари!!!но нямат ковчези с чекмеджета да ги изнесат в...АДА!!!

4

Рендету

преди 9 месеца

Любопитно ми е, колко от из.пр.остелия тотално "Матрял" ще гласува за ПП и Герб на местните избори??????

3

Анонимен

преди 9 месеца

България е руски сателит. Всичко което става 33 години, хаоса, разграбването, групировките, разрухата всичко е по руски модел.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Сметнете какъв капацитет имат избирателите на ПП/ДБ. Стадото ще бъде стригано всеки път.

1

Тонката

преди 9 месеца

На Бьлгария са и нужни нови Левски и Ботев. Иначе отиваме в небитето