35

Анонимен

преди 9 месеца

Ако става дума за морски туризъм в Южна Европа става в Италия, но в северната част примерно Римини и нагоре. В Хърватия в по-северната част на тяхното крайбрежие, в Испания в Сан Себастиан е добре, около Гибралтар примерно в Тарифа не става много топло. Франция по Атлантическото крайбрежие не е толкова топло, на Средиземноморското им крайбрежие е 50 на 50- има и топло, но и по-умерено, в Португалия също е 50/50. Черноморските страни откъм жега са добре, В Гърция, Кипър и Малта лятото е жега.

34

Анонимен

преди 9 месеца

До Русия е на мода - Беж в Якутск на плаж, бре!

33

Анонимен

преди 9 месеца

До 29 Последното място на тая Земя, което ще стане пустиня еееее..... БГ ))))

32

Анонимен

преди 9 месеца

През последните 15 години, измерено в долари, икономиката на еврозоната е нараснала с около 6%, а икономиката на САЩ с 82%. Средната държава в ЕС на глава от населението е станала по-бедна от всеки щат на САЩ с изключение на Айдахо и Мисисипи. Ако тази тенденция продължи, до 2035 г. разликата между производството на глава от населението в САЩ и ЕС ще бъде толкова голяма, колкото е сега между Япония и Еквадор.Тъй като европейските правителства трябва да увеличат разходите за отбрана и разходите за заеми нарастват, икономистите очакват по-високи данъци. Данъците в Европа вече са високи. Амер

31

Анонимен

преди 9 месеца

До 27 - Не върви, само го каза

30

Русия е на мода

преди 9 месеца

Особено на североизток към Сибир... Маса туристи се втурнаха натам

29

Анонимен

преди 9 месеца

До Христо Христов - Забрави смегчаващо вината обстоятелство - немкините )))

28

Анонимен

преди 9 месеца

До Кравар Да, знам! А краварите искат да ни изпържат чрез Слънцето! Оначе на Бай-дън и на бил Гейтс няма да им с еполучи, защото Слънцето НЕ им е подвластно!

27

Кравар

преди 9 месеца

Злобното джудже каза да горим повече газ . Климат , планетата щяла да стане на тиган като Венера - тва са жен-дър-ски глу-пос-ти ! Така каза джуджето .

26

Жебок

преди 9 месеца

Още от сега си заявете и се възползвайте от офертите OFF THE SEASON в ти страни на 1/2 или 1/3 цена, после ще ми благодарите! )))))

25

Анонимен

преди 9 месеца

Чак сега ли го разбрахте това? Глобалното затопляне промени конюнктурата. Държавите на север, например Русия, бяха облагодетелствани. Земя, която беше пуста, мразовита и ялова сега стана удобна за обработка или живот. Държавите на юг от топли станаха горещи и ще изгорят от жега. Горещия климат, закърсяването и липсата на вода постоянно ще предизвикват миграционни вълни. Определени територии ще се пренаселят, а други ще бъдат обезлюдени.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Много коли и тирове увеличават прахоляка в атмосферата и температурите скачат. Исичането на горите скача парниковия гас.Прахоляк и парников гас ще направи бг пустиня.

23

Анонимен

преди 9 месеца

До ако продължиНАПРОТИВ РУСНАЦИТЕ СЕ МОЛЯТ НА ГОСПОДА ДА СЕ ЗАТОПЛИ ВРЕМЕТО

22

Христо Христов

преди 9 месеца

Е па ходете в германия - най-противното място за живот в света: скучно, лоша храна и немци....

21

Анонимен

преди 9 месеца

Догодина отивам на почивка в Италия, щом няма да има хора, нека ми е зле!

20

шмatka

преди 9 месеца

Верно ли ,че няма хора в Гърция по плажовете? Сигурно аз не ги виждам щото съм късоглед с 12 диоптъра!

19

Анонимен

преди 9 месеца

В ЮЖНА ЕВРОПА ЩЕ Е НЕПРИВЛЕКАТЕЛНО ЗАРАДИ ЖЕГИТЕ И ЗАЩОТО Е В ЕС, НО В МАРОКО, СЕВЕРНА АФРИКА ПОНЕЖЕ Е УХАЖВАНО ОТ АНГЛИЧАНИТЕ ТАМ ЖЕГИ НЯМА ДА ИМА И ЩЕ Е СУПЕР ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЗА ТУРИЗЪМ.

18

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

Ако глобалното затопляне продължи Ню Йорк ще потъне под вода и ще изчезне... което глобално погледнато за хората май няма да е особена загуба.

17

Край

преди 9 месеца

Идат времена Сибир да стане новото Маями.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Днес бг,защо не напишете,че във Врачанско и Плевенско хората ги направи на пастет градушката,или българите не са важни?Важни са украинците ,ясна работата..