159

Анонимен

преди 10 месеца

Звездите на 161 да се чете тъмно сините отпускари от чужбина

158

Анонимен

преди 10 месеца

МВР-то да се активира и засили към *** на ваканция от чужбина и урките у нас, че нещо много си позволяват в България особено лятото.

157

Анонимен

преди 10 месеца

Лятото, когато тези са в стихията си засилено полицейско присъствие и проверки на разменни начала от полицаи, спец групи на дирекциите София във Варна, Варна в София, където никой никого не познава, не смее да подкупи и да се правят компромиси или далавери.

156

Тенгри кан

преди 10 месеца

Ку бе карала, ВАЗ 2121 на Волжкобългарските Автомобилни Заводи или просто Лада Нива 1600 карбуратор с мултиплекса щеше да излее, но мощният и тежък западен жип, фукария до шия: вижте ***, ква мощна кола карам е затънал, нека;)))

155

Рендету

преди 10 месеца

Тази новина е за рубриката "Без Коментар".

154

търсила е дрога .

преди 10 месеца

типична местна проява на там живущите неприкосновени местни . Да и помогнат и да бутат сега да си тръгне от пясъка, а може и навътре в морето да я побутнат .

153

Анонимен

преди 10 месеца

Милицията е клекнала пред наглата орка, нищо чудно даже на колене да са падали.

152

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Според русофилската пета колона, това е нацистки джип с биологично оръжие.

151

Щерю

преди 10 месеца

Българите на практика нямаме своя държава. След 1989 г. глобалистите юдео-ционисти я разградиха почти напълно. В България никой от Запада не инвестира нищо сериозно. България обезлюдява. ЦРУ планират от нашата територия да се води война с/у Русия. Плодородната българска земя тайно е изкупена, чрез посредници от евреи. Българите са превърнати в стадо от робски овце на хранилка. Изборите са манипулирани. Планът на ционистите е успял. - Или?!?

150

Лекар ихтиманец

преди 10 месеца

Те украинките не шмъркат, всичко отива за ??????. А познайте!

149

канибал

преди 10 месеца

нали са бежанци? те са на курорт на наша сметка

148

Алекс

преди 10 месеца

Оставете го в пясъка.Когато частите зачезнат,ламарината може да се издаде.

147

OMG_Lucker

преди 10 месеца

Украинка да е направила това непристойно дело? Не може да бъде! Сигурни ли сте, че не е руска провокация, лично поръчана от Путин? Така де, украинците са пухкави и приятни, не може да е истина, някой руснак под прикритие е виновен, 100%.

146

Анонимен

преди 10 месеца

Че те по принцип украинците във Варна не спазват никакви закони.Карат пияни,дрогирани и където си поискат,говори се,че полицаите масово вземат солидни подкупи и ги оставят да правят каквото си поискат.Да дойдат от управлението на МВР един ден да покарат във Варна и ще видят за какво става въпрос.

145

Анонимен

преди 10 месеца

щом са украинци трябва да им се извиним и да ги настаним в 5 звезден хотел,така повелява новата политика от управлаващото мнозинство.

144

Анонимен

преди 10 месеца

Това е ПТП с един участник, на всичкото отгоре и чуждестранен гражданин. Ако се задейства системата, тия трябва да ги съсипят. Ясно е, че жената е покрила алкохолизма или наркоманията на водача. Но външно трябва да бъде уведомено, те трябва да уведомят съответното посолство и да се извърлят от България. Ех, утопия, укропия...!

143

хаха

преди 10 месеца

Искал до Русия да стигне ,че да я бомбардира. Ама не му стигнал фитиля...

142

Анонимен

преди 10 месеца

10 бона глоба на нахалните натрапници за пример на други укри

141

Иванов

преди 10 месеца

Фашистки ***!

140

Анонимен

преди 10 месеца

Руските анклави по нашето море трябва да се премахнат. След време ще имаме същия проблем като Украйна. И без това се канят да правят Черно море руско. Така че, нашенския копейкински дупедавец да си размърда мозъка. Ама те са си слуги на Москва, така че лошо.