287

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Измисли си име да те викам по име.Чуй не са ни виновни никой. Нито сащ нито ЕС и нито Русия, българската олигархия държи страната в монопол. Алчността им е сестра и завистта брат.Кой държи цените високи на храните петрола и банките?? Кой?? Българи.Нито Бойко писменото никой да разтърси кошара. Бойко направи едно голямо нещо, станахме членове на ЕЦБ, това свали лихвите от 20 на 8 процента

286

Анонимен

преди 10 месеца

Не ми се обяснявай бонго щото ти изобщо не можеш да ме обидиш такива като теб нямат никакво значение за България и изобщо и не си ми помогнал с нищо,Така ,че мнението ти не ме интересува.

285

Диана

преди 10 месеца

До Анонимен 296. Стига с тези русофили, русофоби! Смешен си! Както те е учила БСП/БКП всичко трябва да се разводнява да не би някой някога да стигне до истината..Някои хора вярваха на думите на Русия, но явно нещата са се променили - днес Русия не отрича нападението над Украйна така че няма Защо да се заяждаш само...

284

Анонимен

преди 10 месеца

Ами бонго стой си там и не се меси в хората ,които държат на България.А що си там бе нали сме ЕС .Къде е разликата.Нали вече толкова години сме в ЕС.

283

Анонимен

преди 10 месеца

Вече във Франция има гражданска война. В Германия мигранти също направиха бунт. Възможно е да се разрастне понеже баба Меркел напълни Европа с хора от третия свят.

282

Бонго Бонго

преди 10 месеца

294 хвала на Бога, че си в Страната.Аз и много българи сме полезни също от чужбина.Годишни влизат между 6 или 7 млрда евро и е добре и за теб. Ценен си ми и не теб обиждам, а всеки който прави злини на България. Не по малко от теб съм целувал знамето и ако не си ми началник е добре да те видя на баница и айрян.

281

Анонимен

преди 10 месеца

Долнннниии продажници. Трябва чистка по службите. Баклации Руски. Трябва да ги прогонят от България.

280

Линк

преди 10 месеца

И видео как руснаците правят укронацистите на кайма :https://focus-news.net/***/mejdunarodni/Razgromenata-ukrainska-kolona-vsushtnost-se-e-natuknala-na-ruski-mini-i-e-dovurshena-s-artileriya-1746049

279

Анонимен

преди 10 месеца

Добре бонго.Радев ли е премиер от толкова години или тиквата.А що не направи протест като ония решиха да слагат санкции на Русия.Хареса ли ти цената на бензина преди година,харесаха ли ти цените в магазина,хареса ли ти инфлацията.Що не протестираш,че тоя дето слушат посолството и се занимават с Украйна ти я докараха.А да ти не го знаеш и пишеш на посоки нали.

278

мда

преди 10 месеца

Министерството на отбраната на Руската федерация съобщи, че по време на войната в Урайна са ликвидирани 4845 чужденци, воювали на страната на украинската армия, предава "Интерфакс"."Към 30 юни надеждно е потвърдено унищожаването на 4845 чуждестранни наемници в хода на военните действия, по-голямата част от които са от САЩ, Канада и европейски страни, е съобщило руското министерство на отбраната."Още 4801 чуждестранни бойци избягаха от територията на Украйна, след като се сблъскаха с отношението на киевския режим към тях, се посочва в доклада.Според Министерството на отбраната на

277

Горд Българин

преди 10 месеца

До анонимен 286 - Американците бяха в Украйна и подготвя ха тази война. Повикаха украинците да избиват руско говорещото население в Украйна. И синът на Байдън беше там и въртене далавера те. Какво прави Америка в Украйна ? Украйна нее нито в НАТО нито в ЕС. Защо не се грижат за другите места където има война., а точно Украйна подпомагат?

276

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Убива хора ей...своите над 300 хиляди...а Радев ХОРОШУТКАТА му подражава и му прави селям..Как да се стърпя....това тук остава единственото място да изразя несъгласието си. Нито революция ще направя нито протест...остава ми само да го наредя..и то ако не изтрият коментара ми..

275

Диана

преди 10 месеца

Винаги е възможно всичко..Те нека правят руснаците а луди пък ще видим...Много уяли се и безотговорно хора има явно сред политиците..направо безмозъчни!..Какво ли ще стане ако утре руснаците блокират всички граници на Украйна и конфискуват всичките й "помощи", а на другия ден щурмуват Киев по тайни канали и арестуват всички политици, заглушат всички инфо-та и прекъснат интернета.?!...Ще има да подсмърчат разните не.г.одни.ци..СМ.ЕШК.И!!!

274

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ли най накрая да се очистат тези служби от русофилите в тях, те твърдяха че война няма да има

273

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Да виня проустивт народ, че не направи един протест заради скъпата храна ли за 33 години????Никой не ми е длъжен или аз на някой.Ако не ме вълнуваше България, нямаше да пиша. Щях да съм от измежду всички овци. Видях в чужбина и тогава се запитах, а бре защо така... Този измъчен народ го тъпчат лъжат мамят , колко може още... Всичко ни е изкривено от историята до икономиката и политиката... Единствено Радев е унищожител....Мога да напиша много плюсове за Путин, но те нямат стойност, защото

272

Анонимен

преди 10 месеца

Добре бонго,ама съм си в държавата и мога да бъда ,какъвто си искам независимо дали на просяците на Европа им хареса или не.

271

Анонимен

преди 10 месеца

До 288 И кой го интересува руската рубла бе уркопитек.В България валута е български лев хохъл нещастен.

270

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Ей полицай що се дразниш бре дан ти роднина ХОРОШУТКАТА?

269

Анонимен

преди 10 месеца

Бонго от Конго,на теб другите са ти виновни нали.Така е със страхливците.те сега са по-зле и от Карлуково.

268

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Радев хорошо нале мале хи хи хи ХОРОШУТКАТА.....хии хи хи