150

Анонимен

преди 11 месеца

Няма смисъл да се влиза в диалог с Паню Баирски или който и да е от останалите русофоби защото те аргументи нямат и нимога не отговарят на въпроси. Лично аз не допускам падане на тяхното ниво то е много ниско.

149

Анонимен

преди 11 месеца

Отговорността за падането на Кулите близнаци в Ню Йорк е на правителството на САЩ защото кулите са на тяхна територия. Да ви имам логиката.

148

Анонимен

преди 11 месеца

Отговорността при всички случаи е на Русия, защото нейните войски се намират на украинска територия. Колективнозападна логика.

147

Анонимен

преди 11 месеца

До Паню Баирски 164. Ами не, не сме разбрали. Лично аз от Русия съм видял само добро. Между другото, ти кога си роден?

146

Анонимен

преди 11 месеца

Дълго измислиха и най-накрая го измислиха. От написаното прозира признание, че стената е взривена от украинците. Но, въпреки всичко, е виновна Русия, защото тя е нападнала.

145

Анонимен

преди 11 месеца

И без да го казва Белия зом, Русия е отговорна за всичко. Това го знаем. Слава на Русия!

144

Тя Русия

преди 11 месеца

Обстрилва град Донецк 9 години! Русия е отговорна за победата на Тръпм и за скандала с лаптопа на Хънтър Байдън, срещу когото Прокуратурата разследва за пране на пари!И ако пак спечели Тръмп и Байдън бъде осъден, пак Русия ще е отговорна!

143

Анонимен

преди 11 месеца

Има си хас да кажат, че е виновен Зеленски...

142

САЩ за 15 месеца

преди 11 месеца

Загубиха влияние в Лат Америка, Близкия Изток, Сирия, Централна Азия и Югоизточна Азия, Китай, Африка, Индия, Терция!Само дее билната ЕС колония си хванала за пампирса на умиращия хигемон и непуска!!! Срам! Даже бивши колонии като Индия и Африка са по северенни и свободни от поробините ЕС държави!

141

По тази логика

преди 11 месеца

За всичко което става в контролиратата от САЩ част от Украйна- бомби, ракети, обстрели е отговорен САЩ, защото САЩ контролира тази част от Украйна и правителството и!!

140

Днес Пентагона каза

преди 11 месеца

Че взривяването на язовира вреди военно на Русия и войската и! Трябвало дасе оттеглят от наводнените територии и отстъпят! Но Блинкън продължава да твърди, че Русия е отговорна!!

139

До 155

преди 11 месеца

Ако изберат Бай Дрън още един мандат, САЩ след 5 години нама вече да и световен хегемон! Бай Дрън прави всичко възможно да навреди на САЩ и върши добра работа :)))

138

Мда

преди 11 месеца

Тия западни манипулатори са толкова *** ,че сами си противоречат с материалите и с внимателен прочит човек лесно разбира колко фалшива картинка представят.

137

Гай Баньо

преди 11 месеца

Човечеството трябва да направи паметник на Бай Дън , човекът който разсипа световния терорист номер 1 - ФАЩ!!!!!!

136

Мда

преди 11 месеца

Харесва ми днешния анализ на "Американския институт за изследване на войната озаглавено :"Водят се тежки боеве , но Украйна удържа фронта"Хаха , каква е тая контраофанзива при която "удържаш фронта" ?!!Да се чете - руснаците нападат , ама украинците още не са отстъпили ..ю

135

Значи ако веднъж

преди 11 месеца

Накой ме нападне и ограби, имам морално и законно право да нападам и ограбвам когото си искам и винаги моят нападател ще е отговорен да извършените от мен престъплениея??!

134

Само в два случая

преди 11 месеца

Има разлика между виновен и отговорен , ако престъпление е извършено от деца непълнолетни или емствено изостанали, които сами те могат са носят отговорност да престъпления! Украйна какво е -малко дете или дее ...бил?!

133

Анонимен

преди 11 месеца

Ами Картошки произведе си ги тия танкове бре що просиш.Кой да ти ги достави,явно не си разбрал,че никой не е длъжен и никой не е произвеждал танкове за Украйна.

132

Значи

преди 11 месеца

Вече няма разлика между виновен и отговорен!!!

131

Анонимен

преди 11 месеца

От заглавието Белия дом смята че Русия е отговорна , но това не значи че тя го е извършила защото извършителите може да са и са вражески диверсанти.