6

Не Като Гръмне

преди 1 година

Запорожката АЕЦ и Отнесе - Берлин, Париж, Брюксел и Лондон със Себе си - тогава ще е!

5

коко

преди 1 година

Тоя какъв е и кой му иска мнението.

4

Някой

преди 1 година

Тази война е катастрофа за цял свят той говори нещо свежда там до едни граници и нещо си хахаха. Този май е за пенсия вече. ЕС с техните закони направиха Европа третия свят и едва ли мога да напиша демократично мнението си той бля бля бля. Цял свят електората на политиците разбра, че не струвате нито един не го слуша главата.... Мислихме, че само Бойко е изостанал във времето ама вие всички... Пълно е с простаци по света+ вие....

3

Анонимен

преди 1 година

До 1 Категорично да, щом и Гутериш не посмя да си изкриви душата дотолкова, а се измъква, че не били на място и не можели да преценят... украинците са пагубно *** и агресивни - руски македонци със суициден комплекс, но е кофти, че сме близо и с новото правителство ще си изпатим и ние.

2

Анонимен

преди 1 година

По една руска ТВ гледах архив за строежа на ВЕЦ-а. То не е само тя, това е цялостен проект - ВЕЦ-а, после захранване на Запорожката АЕЦ, 40 км канал до Крим и тн. Русия няма интерес да разваля това, защото после пак трябва да го строи. Виж укрите нямат намерение да строят, отписали са и територията, така че е ясно кой направи този терористичен акт.

1

Анонимен

преди 1 година

Украйнците си го гръмнаха сами.Те имат интерес да спрат водата на Крим и да изключат запорожката АЕЦ.Смехотворно е да се твърди че руснаците взривили язовирът за са спрат контранастъплението на украйна състоящо се от хора колкото агитката на провинциален футболен отбор,5 танка и 4 джипки.В нета има толкова филмчета на тази контраофанзива.пак са откраднали всички помощи и са ги продали на черно и симулират некъф нещастен цирк.Жалко за обикновените хора които умират заради брадатия еврейн.