94

Анонимен

преди 11 месеца

Едно не ми е ясно. Как може цяла Европа да се кланя на тези поддръжници на укронацистите/укропитеците. Тези физиономии на Мишел, Борел, оная фон дер Лай н, трябва да се забранят със закон, а самите те да се продънят, не къде да е, а в А Д А.

93

Сата НАТО

преди 11 месеца

Украинците са пробили стената, за да падне нивото на реката и най-вероятно ще форсират Днепър. 60-70 km нагоре по течението има едно тясно място с полуостров на левия бряг, което е идеално за форсиране и плацдарм. От много време го гледам и правя сметки, но не се бях сетил, че може да се взриви стената, за да се улесни прехвърлянето на войски, когато спадне нивото.Това е гейм чейнджър, затруднява маневрирането на руснаците и извежда войски в тила им.

92

ПЕНКО

преди 11 месеца

ПОЧВАТА СТАВА ПО ПЛОДОРОДНА ? НЯМАТ СИ ФРЕНСКО- ИСПАНСКО - ИТАЛИАНСКА СУША !!! ДАЛИ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ РУСИЯ ДА СЪБЕРЕ ЧАСТ ОТ ВОДИТЕ НА ОБ ;ЕНИСЕЙ ; ЛЕНА ;ИРТИШ И... В ГОЛАМ СЕВЕРЕН КАНАЛ И ДА СНАБДЯВА ЕВРОПА С ВОДА ПРЕЗ ЛИТВА -БЕЛАРУС И ПОЛША -ТА ЧАК ДО МАРБЕЯ!!!?????????

91

Анонимен

преди 11 месеца

Русия си разрушава собственият язовир и прекъсва водоснабдяването на Крим.. Няма логика. Явно на запад населението вече е толкова видиотено, че дори такива плоски лъжи и пропаганда минават.

90

Нищо ново

преди 11 месеца

За пореден път се убеждавам, че този на снимката е съвсем неадекватен. Ясно е, че за това получава заплата, но всичко си има граници.

89

Анонимен

преди 11 месеца

Чарли Мишел го бил нарекъл. А къде са му доказателствата? Русия трябвало да бъде подведена под отговорност. Той ли ще я подведе? Силен е само на приказки.

88

Малко за политика

преди 11 месеца

Украинската армия обстрелва с артилерия и ракети язовирната стена на Каховската ВЕЦ още от лятото на миналата година. В два часа през тази нощ накрая са успели да я разрушат. Сега идва ред на евроатлантическата пропаганда да доказва, че не Украйна а Русия я е разрушила.

87

Говедо

преди 11 месеца

Обтрелът на Каховка от укрите продължава,ударили са и централата!А Шарл за какво говори,не е ясно.

86

БАНко

преди 11 месеца

АнонимеН-чо , ОТНОВО СИ В КРИЗА !!! УСПОКОЙ СЕ , РУСКИЯ ПОЛУОСТРОВ КРИМ БЕШЕ ОСТАВЕН БЕЗ ВОДА ПО КРИМСКИЯ КАНАЛ ОСЕМ ГОДИНИ , ОТ ФАШИСТИТЕ В КИЕВ !!! СПОМНЯМ СИ ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ЗАПОРОЖКА ОБЛАСТ И РАДОСТТА ОТ ПУСКАНЕТО НА ВОДАТА КЪМ СВОБОДЕН КРИМ !!!

85

АнонимеН

преди 11 месеца

До Ахмак/ НАЧИ ПУТИН :D ЗА ДА ВЗЕМЕ ЗАСТРАХОВКАТА НА БЕЗПОЛЕЗНИЯ ТРЪБОПРОВОД А ДРУГОТО ЗА ДА СПЛАШИ УКРАЙНА ДА СПРЕ КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО, ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ ДУМНЕ И ЗАЕЦ!

84

тулуп

преди 11 месеца

ей цъки, а за Северен поток кой ще под отговорност ?

83

Хм

преди 11 месеца

Тия руснаци сами си бомбандираха АЕЦ -а,сами си взривиха СП,а сега сами се наводняват.Добре че им свършиха ракетите преди година,че досега да са се самоубили...

82

НЯКОЙ

преди 11 месеца

а кога под отговорност колонизаторите от франция, испания, португалия, белгия, англия? а сащ? лицемери

81

Ахмак

преди 11 месеца

Тези които взривиха Северен поток,те взривиха и Каховка

80

Анонимен

преди 11 месеца

Аз не знам от какво са шокирани. Нали искахте война? Лесно щеше да стане. Едни санкции и готово. Стана ли лесно? Още ядрените ракети не са полетели. Тогава ще стане още по-лесно. Да пробват и ще се убедят.

79

Анонимен

преди 11 месеца

Много интересно, ако се окаже, че Украйна е разрушила стената, дали ще продължи да е военно престъпление, или изведнъж ще бъде забравено. Като например едни ракети дето паднаха в Полша.

78

Значи

преди 11 месеца

северния поток може и не е военно престъпление и не го осъждаме обаче язовира не може и го осъждаме. Да не стане като с ония бомби дето бяха паднали в Полша и убиха двама.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Кое не е военно престъпление? На война се убиват хора, пали се, граби се, наводнява се, руши се ... Всичко в името на ЗАКОННАТА власт, а не в името на някоя престъпна група. Така че, по същество, кое не е престъпление по време на война?

76

Зевзек

преди 11 месеца

Тоя как разбра че руснаците са разрушили стената на язовира?И защо лъже за наводнения като всеки знае че десния бряг на Днепър е по висок и наводненията са на руския бряг.

75

До Укро феновете

преди 11 месеца

АЕЦа е спрян отдавна но реакторите работят в авариен режим и се охлаждат от водата от язовира. Освен това този язовир водоснабдява Крим. Отделно наводненията ще забавят руското настъпление. Кой има интерес да взриви язовира ?