73

Анонимен

преди 11 месеца

Китайците не са забравили зверствата. Не напразно развиват армията си.

72

Анонимен

преди 11 месеца

До Скомина: Същата сграда пък която са ползвали фашистите преди 44. Кръговрат! :)

71

Скомина

преди 11 месеца

Червените чекисти и номенклатурчици май ще ги вкарват там в сградата до Лъвов мост където са измъчвали нашите деди от 44та и до падането на комунизма.Както пее Руши всичко се връща.

70

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен: Първата лаборатория за отрови в Англия е от тъмните времена - Отравянето им е любимото занимание останалите векове! та руснаците пак са изостанали с векове :):):)

69

Demonaz

преди 11 месеца

На никой не му пука за китайските комунисти. Другарите са най-големите зверове в историята.

68

Бай Дрън

преди 11 месеца

Я виж ти...а уж само руснаците крадяли учени от Германия. Ето откъде произхождали днешките американски биолаборатории - наследници на подразделение 731.

67

Анонимен

преди 11 месеца

Първата лаборатория за отрови в Русия е по разпореждане на другаря Ленин през 1921 г.

66

Когато влязъл в сила

преди 11 месеца

Законът за реституцият се оказало, че някогашната слугиня си е извадила фалшив нотариален акт и претендира, че тя е наследница на къщата. Истинските наследници повели съдебна битка и авторката на статията пишеше: "Печелим делата на всяка инстанция, но слугинята обжалва и вече 10 години след гласуването на Закона не можем да влезем в дома си." Оттогава минаха доста години, но онази къща е все още необитаема. Сигурно още се съдят потомците им. Минете оттам и сами се уверете.

65

До USA сектата -

преди 11 месеца

САЩ прикриват доказателствата за ужасяващите експерименти и тайно предоставят на много от ръководителите на Подразделение 731 имунитет срещу съдебно преследване за военни престъпления в замяна на техните изследвания. - КАКВО ЩЕ КАЖАТ американофилчетата? (и преди да побегнат япончетата са замели следите НО под наблюдението на краво-разузнаването, нали се сещате!)

64

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

В България е много вероятно да има подобни тайни обекти. В Китай това вероятно ще стане туристическа локация, е нас обаче няма дори да се проучи до край. Тъжна работа.

63

Скомина

преди 11 месеца

Червените чекисти и номенклатурчици май ще ги вкарват там в сградата до Лъвов мост където са измъчвали нашите деди от 44та и до падането на комунизма.Както пее Руши всичко се връща.

62

фремно опорков

преди 11 месеца

До Анонимен"защото US armiа не е стъпвала в Китай," - то тя и във Украйна не е стъпвала... :):):)

61

Анонимен

преди 11 месеца

... този синковец, вече женен за слугинкината дъщеря, си заминал за Гърция, като най-демонстративно натоварил мебелите, заварени в къщата. Съседите забелязали това и уведомили бившите собственици, но те нищо не можели да направят. Жената дословно пише: "По онова време една такава гарнитура струваше колкото един малък апартамент в София." Така слугинската щерка заминалаза Гърция със солидна зестра под формата на откраднати чужди мебели. Когато влязъл в сила Законът за реституцията .........

60

Анонимен

преди 11 месеца

До 79САЩ прикриват доказателствата за ужасяващите експерименти и тайно предоставят на много от ръководителите на Подразделение 731 имунитет срещу съдебно преследване ////Комунистическа опорка, защото US armiа не е стъпвала в Китай, там единствено са действали китайски другари и тавариши от Маскве.

59

Джузе Певерди

преди 11 месеца

Японците са жестоки, и си заслужиха бруталните руски атомни бомбардировки над Хирошива и Нагасаки.

58

Продължението -

преди 11 месеца

дори в Европа такива мебели стрували много. Навремето национализирали къщитезаедно с обзавеждането и настанените там другари купували заварените мебели като уж амортизирани до степен да не могат да се използват, т.е. за стотинки. Специално за своя роден дом жената пише, че през 60-те години там настанили гръцки комунисти, емигрирали у нас. Един такъв се залюбил с дъщерята на бившата им слугиня, която още живеела в пристройката към къщата и когато в Гърция обявили амнистия, този синковмец, ...

57

Мебелите и другарите

преди 11 месеца

Имаше преди време един в."Прелом". В голяма статия-мемоари, поместена през 2003 или 2004 г. научих как по-важните другари са се обогатявали с чужди мебели. наследницата на къща на ул. "Цар Асен" в София пише за съдбата на нейния бащин дом, който се намира срещу заведението "Дон Домат", близодо пресечката с "Гладстон". Всяка една от стаите била обзаведена с гарнитура, купена от известна европейска мебелна къща много преди Втората св.война и през 70-те години на 20-и век дори в Европа -продължавам

56

Анонимен

преди 11 месеца

Японците много ги биха чайните през ВСВ, биха също и бритишите в Сингапур и Малайзия, така че не е изненадващо това нещо :)))

55

на ви УСА морал!

преди 11 месеца

САЩ прикриват доказателствата за ужасяващите експерименти и тайно предоставят на много от ръководителите на Подразделение 731 имунитет срещу съдебно преследване за военни престъпления в замяна на техните изследвания. - КАКВО ЩЕ КАЖАТ американофилчетата?

54

Анонимен

преди 11 месеца

До наистина имаше всичко - Значи, правеха и качествени неща, но те са били само за високопоставени другари или за износ срещу долари, от които са се възползвали пак само високопоставените другари. Но корупцията и тогава е цъфтяла и срещу много пари простосмъртният е можел да се облажи със стоки, получавани от хай-другарите или на заводски цени, или даром.