46

i'm

преди 1 година

Правилно и логично е ПП да приключат с политиката! Лошото е, че пак ГЕРБ остават, а те са не по-малко зло за България! Няма партия на хоризонта, която да изглежда добре за народа...

45

никой

преди 1 година

ОТ ТОВА ,КОЕТО ЧУВАМ В НАЙ -ДОБРА ПОЗИЦИЯ Е ВЪЗРАЖДАНЕ!!!!!!!!!!!!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Подлизурковците от Канада с необмисленото си поведение и нахално говорене сами се насадиха в блатото. Младите хора в ръководството на ГЕРБ трябва да накарат ББ да направи крачка встрани и Добрев,, Атанасова, САчева,Петкова, Т.Дончев да поемат управлението на партията. Борисов изгони кадърни хора от ГЕРБ,за да може сам да управлява, макар че не се отличава с особен ум и си е по рождение милиционер със СИКаджийски маниер на мислене , а не политик....

43

лос

преди 1 година

Да се разберат и да направат правителство.За тяхно добро е ,чакат ги пари за крадене.Излагат се.

42

Анонимен

преди 1 година

ПП на следващите избори, ще се наредт на резерванта, дето са Слави, ПатрЕоти, Мая и прочие - я се пръкнат с 4-5%, я не.

41

Анонимен

преди 1 година

ПП на следващите избори са АУТ!

40

Анонимен

преди 1 година

Папагалът ми има повече акъл от този псевдоанализатор ! ПП и ДБ отиват на бунището на историята, това е...а ако Герб им подаде ръка сега , на следващите избори Възраждане ще имат 30% най-малко ...

39

Анонимен

преди 1 година

До то - Кат не ти аресва ... ндей *** чет уе!

38

Инж+

преди 1 година

Абе човече, всички сме затънали до уши в л***а! Тая Държава(БГ) трябва да има редовно Правителство+Парламент! Трябва да вървим някак си напред...Какво ще "произведат" още едни избори???

37

Дядката

преди 1 година

Проблема е че България изпадна в много лоша ситуация с тия две крадливи , властолюбиви и военнолюбиви партии , които се канят да я управляват!Дали ще се разберат? Разбира се !Има огромни средства за лапане в плана за възстановяване - ще плеснат ръце и ще се прегърнат!

36

Анонимен

преди 1 година

И тоя ли се прави на баба Ванга? Политолого-социологическия планктон се занимава с манипулации срещу солидно заплащане, но все по-малко шарани се хващат на въдицата им.

35

акуд

преди 1 година

възможно ли е герб и дпс играят ли задкулисие с радеф и представлението гьошеф???

34

Радков

преди 1 година

Защо Радев изпуска деликатно факта, че ги създаде и добута до властта?

33

Анонимен

преди 1 година

Хубавото е, че троловете поид коментарите не определят нищо. НИЩО

32

Анонимен

преди 1 година

Е нали върнаха мандата, ква позиция, до кога ще се нарушавате конституцията всичките, даже и мисирките?

31

Николай от Николаево

преди 1 година

Никога не са ме кефели ГЕРБ, но откато плъзнаха пепетадебета със своята нелепа безпомощност и алабала, сякаш ГЕРБ ми станаха по-нормални и поносими.

30

Анонимен

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис В БГ всичко се изкривява, не можеш да хванеш кой говори истина и кой не брато :)))

29

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Много ми е интересно как тези, които казват "***", "МУТРАФОНОВА", "КОПЕЙКИН", "ДЖУДЖЕ", "МОРДОР" и пр. Първо най удобно крият за собствените си средства и финансирания от фондации, второ родителите им са същите горди членове на партията, управлявала преди 1989, но това пак се крие.

28

Анонимен

преди 1 година

Както е тръгнало, след изборите ще има коалиция ГЕРБ-Възраждане. Дотогава Украйна ще бъде ошамаросана някъде из Донбас. Политическият тренд ще е за мир, на Бойко ще се изпълни мечтата да застане до Орбан и Ердоган. С Магнитски не знам, сигурно ще купи някоя друга американска ръжда.

27

до Eli

преди 1 година

Те службите ти гледат как с-ереш и си бръснеш краката в банята, всичко се качва на сървъри в Дюселдорф и Лангли САЩ, гледат те поне 1000 полицаи на живо!Това задоволя ли те, това добре ли е според тебе!? Положението е катастрофа и то каква!