60

дедо ви 63годишен

преди 1 година

България в близкото минало по църковни празници учители и доносници стояха пред църквите да видят кой ги посещава , чак доживотни присъди не даваха но имаше последствия , включително и за децата в училище .

59

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Правилата са за да се спазват.Сега ще излежат доживотния и повече никога няма да нарушават правата

58

Не проумявам

преди 1 година

Какво разбира 2-годишното дете от книги? Защо и то е осъдено?

57

Alex

преди 1 година

Браво и тук в България трябва да забранят християнството само исляма е истинската религия

56

Анонимен

преди 1 година

Скоро и в Големия Сибирски брат!

55

Аз

преди 1 година

Доклад написан от държавния департамент на САЩ . Когато прочетеш от кой е написан и всичко си идва на мястото

54

Анонимен

преди 1 година

57 тук затова обсъждаме китайската тесла и рецепти за гъби. Тия пропаганди ще секнат като ззачочнатприсъди на *** и "нпо" та.

53

Анонимен

преди 1 година

Как пък разбраха, какво се случва в Северна Корея, при условие, че чужденци се допускат само след поне двумесечно проучване и ако ги допуснат до тях неотлъчно има поне едно корейско ченге. Интернет няма, непартийни медии също.

52

Дачо

преди 1 година

Вън България от ЕС и НАТО. Да живее Раша, Северна Корея и Иран!

51

Анонимен

преди 1 година

56 да бе в сащ, друг път. В германия искаше да прави изсече сума ти гора. Не ми се проеервва но сигурно има и в мексико. В сащ кой ще ти бачка. Там няма кадърни даже. Още в училищата се стрелят познай какво стават докат завършат.

50

Анонимен

преди 1 година

Нещо не схващам, та ако някой ми обясни ще е добре. Прегледах набързо и излиза, че С. Корея е към руската православна църква?!? По-точно под контрола на руски църковен "надзирател". Не знам какво отговаря на "епископ" в православието. И нещо ме съмнява, че 2 годишно дете ще може да чете и то точно библията?!?! Тия май съвсем за шарани ни мислят?

49

.!.

преди 1 година

епа всичките путинофили тук харесват северна корея и рашистан! Явно според путинофила северна корея и рашистан са рая на земята! Аз се наемам да платя билета на кой да е путинофил, за северна корея или рашистан! Не за друго ами путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Такива на нас ни не трябват тука! И затова да идат и да си останат в любимите или родни държави!!!!

48

Анонимен

преди 1 година

за пикселизирания чичка не знам, но ким и дъщерята сигурно са единствените тлъсти хора в с. корея. добре са угоени, докато народа им гладува.

47

Анонимен

преди 1 година

Догодина така и при цар Путин, само че за чужда литература.

46

Биполярна Тиква

преди 1 година

БЛАТНИТЕ Копейки Така Пишеха че Американците ще Фалират АМА НЕ СА

45

Биполярна Тиква

преди 1 година

Статията е За Северна Блатная (Корея)А не Америка явно Много ви е яд че американците са над Всички

44

Анонимен

преди 1 година

МВД на РФ обяви издирване на американския сенатор Линси Грем, който по-рано бе казал: "Руснаци умират" и "Ние никога по-рано не сме харчили парите си по-удачно".

43

ЦИПСО

преди 1 година

инфо на Де Билите

42

Истински от Своге

преди 1 година

Забравили сте да пишете, че лично Путин му е казал така да направи! А един мормот е завивал шоколада в станиол през това време!

41

Анонимен

преди 1 година

Копейковците пак почнаха да извъртат нещата. Някой пише за Северна Корея,а те говорят за Сащ. И колко била манипулативна статията. Все едно всеки втори българин е тръгнал към Северна Корея и трябва да бъде излъган,че там е много зле и не трябва да ходи в тази държава. Ми стягайте багажа бе. Нали е рай,а тук сме в американски ад. Що седите тук. Кой бяга от хубавото.