74

Как не ви е срам?!

преди 1 година

Слушаш ги всички, гласуваш за пп -получаваш герб. Гласуваш за герб - получаваш пп. Гласуваш за бсп, получаваш дб. Гласуваш за дб, получаваш пп, герб и бсп. Гласуваш за итн, получаваш или пп,дб,бсп, или герб (правят се на ущипани, но бяха за "експертен кабинет").Има няколко малки, основани от добре познати бивши политици (бардак с ново име, но стари...), дето само те и родата им гласуват. После "Възраждане" набира скорост - е то други партии не останаха!

73

Купчината се разлетя

преди 1 година

Войнолюбците . Или огромната скупчинагуйна с барут. А някой драсна фитила.

72

ГРЕБ-ППЛГДБТ+

преди 1 година

в обяснителен режим...

71

пп=дб=герб

преди 1 година

Слушах им лъжите, че щели да "замразяват" преговори с пп от герб, ама добавят "експертно правителство може, може и за ротацията, ама по-натам"! Правят се на ощипани, а правят сметка да си напраят правителството! То се чу, който е слушал записа "правим коалиция, ама навсякъде ще обясняваме, че не е коалиция нали". Долна из*м*е*т са всичките партии! Интересчии, продажници и простаци!

70

Анонимен

преди 1 година

Имат моя глас занапред!

69

Анонимен

преди 1 година

Гел, паранормалност, онанизъм - слаб и болен организъм!

68

за анкетата

преди 1 година

Като чуеш записа как правят сметка да подменят ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, не само службите, най-подходящи са "Почваме ПОДМЯНАТА" или "Посолствата Подменят"! Но Пускам Пералнята е добро :D

67

Много Умен

преди 1 година

Добре де, кво толкоз е станало с тези записи, нещо лошо ли?

66

Лелеее

преди 1 година

Много са зле тия....много зле .Еми, какво да ви напиша.....отврат !Да поднесат България на тепсия на омразните кравари!!!Давам кредит на доверие на Възраждане.

65

За анкетата за пп

преди 1 година

Предлагам "Питам Посолството" и "Правим Преврат"

64

Анонимен

преди 1 година

Едно разбрах.Не е трябвало да се гонят руски,а американски дипломати.На тези записи се чува кристално ясно,че от американското посолство грубо се месят във вътрешните дала на суверенна България.Сега разбрах и друго.Защо на първото заседание на предишното Народно събрание,първа точка беше за военната и финансова помощ за Украйна.А народа български едва успяваше да си набавя основни храни.Потресен съм и очаквам подобаваща реакция.

63

Анонимен

преди 1 година

Още ли оспорвате истината дека сме КОЛОНИЯ

62

Анкета за име на ПП

преди 1 година

Отдавна се говори, но от вчера е официално - ПП вече не значи "продължаваме промяната"! Предлагайте ново име. Възраждане предложиха "ПРЕКРАТЯВАМЕ промяната", но след пералнята за Бойко, онова, че всичко е "бранд", лозунги и по медиите едно, в действителност "ние си знаеме", аз предлагам следните 1. Пускаме Пералнята, 2. Продуктово Позициониране, 3. Предатели и Продажници. Пишете "За анкетата", предлагайте и гласувайте!

61

Ъхъ !

преди 1 година

Разбира се и мустакатата фльорца Парапетова , и тя се изцепи с ехидни забележки ! Еееех, навремето такива са яли шамари преди още да са си отворили устите ! Но къде истински мъже в България ? Огледаш се - едни мафиоти, меки китки, престъпници със скъпи коли и имоти ,наркомани и ос.ра.ни полУтици !

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58 Да не е на RSA? >>>>>>

59

Анонимен

преди 1 година

Третата партия е Възраждане и явно има много страх от тяхното мнение, затова и не го дават публично! По този начин се увеличават онлайн читателите на Възраждане се увеличават значително! Благодарим!

58

Обаче как извъртат

преди 1 година

Прави ли ви впечатление, че "направихме ала-бала ПРЕЗ Президента" навсякъде го обясняват, че той участва, а ако ЧУЕТЕ записа се разбира, че (перифразирам) са намерили начин да ВЛЯЗАТ в служебния му кабинет, от там използваха НЕГОВИЯ АВТОРИТЕТ за да спечелят изборите, въобще някой да ги забележи! Защото с дб са едно и също, а дб имаха 3%! Те яхнаха протестите и излъгаха Радев, който веднага след изборите (като казаха за Македония) се усети и ги парира веднага и за това сега го мразят! АМа опорки!

57

Анонимен

преди 1 година

На съд за държавна измяна.

56

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност, става въпрос за китайското посолство. Американците у нас не кадруват.

55

Анонимен

преди 1 година

Тия не заслужават право на мандат!