222

някой

преди 15 години

Драги журналисти, на първата снимка се виждат мюонният пръстен и адронният калориметър на детектора CMS, а не магнити от ускорителната система :)

221

CLT_SEQ_0

преди 15 години

Purvo 4erna dupka se otvarq kogato se polu4i singulqrnust, bezkraina masa f nulef obem i razkusa prostranstvoto/obiknovenno gravitaciqta e vinovna za tova, sled kato zvezda umre..masata e po golqma ot 1.2 slun4evi zapo4va da se sviva pod natiska i se obrazuva pulsar, t.e qdroto na atamite se razrushva protoni i neutronise sabirat i se polu4vat samo neutroni...s izklui4itelno silno magnitno pole koito kato 4e li pulsirat, ako i tqhanta masa e pove4e ot 3.4 slun4evi gravitaciqta nadelqva neutronite se razrushavat...zvezdata produljava da se sviva stava super masivna f nulef obem i razkusva prostranstvoto)...4erveevi tuneli, ot dr strana belite dupki. Tova , 4e spored men moje da se otvori 4erna dupka pri sbluska sled kato gi zasilqta blizko do skorosta na svetlinata e nelogi4no.

220

преди 15 години

218 след като не можеш да го обясниш на физиците как изчисли, че половината хора ще си заминат? Ил ти си поредния разбирко-отворков, който гълчи като мисирка щом дургите се обадят. Вместо да седиш пред компа и да пишеш глупости по-добре вземи се пообразовай. Така поне ще имаш някаква полза, но нали е по-лесно да вдигаш врява щот мъзела е по-голям отколкото да си направиш труда да отвориш някой сайт или книга да се образоваш! Точно от такива мързели като теб ще за гине светът, понеже ви мързи да учите, а е по-лесно да се гълчи! Най-вероятно след време ще заемеш отговрен пост /в последствие на мързеливити връзкарски действия и ще те консултира поредния мързелив вързкар за някакъв подобен проект и понеже и двата сте се опирали на слуховия си опит - единия казал на другия другия казал на първия и ще злезе че такива експерименти са безопаси като саденето на картофи. И точно тогава ще иконмисате средства и ще се направите на велики и щи зачерните половината свят. Такива *** изцепки се навъдиха като вас, че станахте мнозинство. Скоро наистина мйа ще трябва да се спасаявам от вас.

219

преди 15 години

Незнанието винаги прави страхЪ ужасен! На хора, киот им липсва общата култура няма изобщо да задават въпроса относно сигурността на експеримента. А тези които разцръкват мисирките ви гледат сиира. Голям биг-банг с последствие черна дупка няма да има колкот и да ви се иска.

218

Притеснен

преди 15 години

Може и да не мога да обясня това на физиците по цял свят,но ако се отвори голяма черна дупка колко човека ще умрат ?! Може би не са 6.000.000.000 , но поне половината със сигурност !

217

кауня

преди 15 години

Един американец беше казал,че съвременната наука много прилича на боцкането с игла на заспала мечка по зад.ни.ка.Естествено,всичко се прави с най-добри намерения!Е,и пътя към ада бил застлан с тях,но това е друга тема.Само дето се сещам за Чернобил!И там бяха големи специалисти,и там намеренията бяха повече от добри,но явно нещо не предвидиха!И всички видяхме какво се случи!Науката,както казваше Айнщайн,е задоволяване на личното любопитство за държавна сметка!И това най- много ме притеснява!Направо си е страшно!

216

gandoni

преди 15 години

абе тия нама ли да събират доброволци за опита , че ако се образува черна дупка , за което много хора говорят ... да и го нахакам първи и да стана , като Юри Гагарин....

215

AZ

преди 15 години

a za kakvo e na 100m pod-zemqta...bezopasnost ot BIG BANG 2 :D :D :D bay bay franceta :P da jivee BG :)

214

Отец Нафърфорий

преди 15 години

аре стига сте обсъждали мнението на дебилските коментари просто няма смисЪъл

213

преди 15 години

ШЕФЪТ НА ЦЕРН КАРЛО РУБИЯ НА БИРФИНГ С МЕДИИТЕ СЕ Е ИЗКУДОШИЛ, ЧЕ ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА СЕ ОБРАЗУВА ЧЕРНА ДУПКА. ЗА НЕЗНАЕЩИТЕ ФИЗИЦИТЕ ИМАТ ТОЗИ НАВИК ДА СЕ КУДОШАТ ОСОБЕНО С ЛЮБОПИТНИТЕ *** КАТО ИМ ЗАДАВЪТ ТЪПИТЕ ВЪПРОСИ ОТ ВИДА НА: "ЩЕ НАСТЪПИ ЛИ КРАЯ НА СВЕТА В РЕЗУЛТАТ НА ПУСКАНЕТО НА АДРННИЯ КОЛАЙДЕР". ТАКА ЧЕ МИЛИ ДЕЦА ПРЕСТАНЕТЕ А ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ПОВЕЧЕ ПО ВЪПРОСА!

212

преди 15 години

a, oswen towa i za malkite 4erni dupki moga da se pogrijabe i drugi cwetowe da sa wse taq :)))))))))

211

преди 15 години

i az iskam BIG BANG...BANG.....BANG....s qki macki w ogromno leglo, naprawo 6a gi pratq w drugo izmerenie,ei! da widim posle koi kak uskorqwa 4astici muxaxaax :)))))

210

преди 15 години

Хора до колкото разбрах има малка черна дупка на Земята и тя не е унищоживла никои. Явно е изчезнала не се казва точно, ако се интересувате от казаното влезте в .zamunda.net! потърсете в ториенти научно популярния филм Space. Там се казва точно какво ще стане с нас, ако си останем тук ( човечеството рано или късно ще изчезне ). Естествено това нас не ни касае, защото сигурно няма да ни има, но помислете за децата си и за техните деца, и за техните, и така нататък! Нека оставим перковците да си правят експерименти точно тези хора ще спасят човечеството, а не онези които за против. Българинат живее средно с 300 лева заплата, с тези пари тои плаща ток, вода, телефон ... ! Представете си само да плащате не колосалните за нас 100 лева през зимата, а някакви си 10-15 стотинки. Целия проект може да е замислен от жадни вампири неспираще да се хранят със знания и пари ( учените и финансистите на проека ). Но живота, който ще живеем след това ще е царски. А и последно като се притеснявате толкова мн помислете си за колите които се движат с водород, супер евтиното гориво, ако гледате Space, ще разберете че любимата ви луксозна лимузина, може да вдигне във въздуха цяла София! Това е от мен приятна 2010 година :)

209

възможно ли е?

преди 15 години

Искам да си създам вселена вече. Един голям BIG BANG за начало е добре. И след 13млрд. г. ще видим резултата от друго измерение и ще и пътуваме във времето като стой та гледай.

208

floe

преди 15 години

Когато вчера прочетох за ускорителя на частици, за секунда всичко това ми се стори адски познато... но само за секунда, защото ... "Шестото клеймо" на Дан Браун започва така.

207

преди 15 години

Я обясни на физиците по цял свят с какво точно, в детайли - с цифри, факти, формули и доказателства този експеримент застрашава живота на 6.000.000.000 души! Ако успееш, ще те номинират за Нобел - гаранция!

206

преди 15 години

До 204: "Народопсихология" Марко Семов - за теб е писана тази книга, прочети я!

205

До 201 :

преди 15 години

Откритията които изброи,не са застрашавали живота на 6 милиарда души,така че не е същото !

204

mоrfиnе

преди 15 години

Ти сигурно се имаш за мега интелигентен :д .. ти си извисен , духовно осъзнат и проницателен ... изобщто ти си някакво общо кратно еквивалентно всички мозъци по света , връх в еволюцията , извънземен ум ....... главата ти се поду като пробив в кану , НАМАЧКАН СИ ПЛОСЪК КАТО ЖИТОН ЗА ТЕЛЕФОН :д лош черен гад не ти правя анонс

203

преди 15 години

Българино,къде си тръгнал да се вреш в световните постижения на цивилизациите.Ти които в 21 век пращаш *** ***,турците вън от България.Ти ,които имаш за лидер човек ,за които на запад би предизвикал съжаление и смях.Та си тръгнал да си блъскаш акъла с нещо ,което е съваршено далеч от теб.Прави си киселото мляко и продалжаваи да си хулиш още комунисти,*** и турци.