180

Неутрален

преди 1 година

Вчера по Ал Джазира коментираха, че полското фърчило е било на около 90 км от Крим. Така че пановете да се радват, че са се разминали само с пълни памперси, следващия път може да направят и подводно кацане.А ако това на снимката е СУ-35, то аз съм Дарт Вейдър!

179

ПроСоТо

преди 1 година

ха ха !...Тия шантави руснаци фанаха да обезвреждат "великите щайги" на ОТАН дори и БЕЗ изстрели !...Ега ти майтапа !...Това ми напомни за една книга за ВСВ,в която се описват акциите на авиацията на враждуващите страни..Та в СА имало един Сафонов,който само с името си плашел "Вафето"..Щом се появявал саморета му,немските пилоти предавали без шифроване "Внимание,във въздуха е Сафон!"...Знам,че вероятно е поукрасен тоя случай,но като гледам как пълнят гащите и сега "асовете",се замислям..

178

Гристов

преди 1 година

Ти от фронта ли пишеш? Lol

177

az da vi

преди 1 година

А трябвало да го свалят. Май ната си ли търси в черно море

176

До 195

преди 1 година

Питай Путинотангенса кво му е улязло у задниьо двор, щото у предния два дрона му казаха "здрасти", барутни складове горят на поразия, военни влакове дерайлират, петролни залежи експлодират, коли на наци-оналисти гърмят, карабляци потъват и го чакат хиляди изненади. Дано не ритне камбаната, че да им се порадва. Вие изкукукуригаллите русофили, тоже.

175

Христо Христов

преди 1 година

Нормално е за натовци да напълнят гащите при среща с руснаци. Големи герои зад клавиатурите, м'ш'ки извън къщите на баба си.

174

Анонимен

преди 1 година

До Йордан Полския самолет е преработен пътнически самолет, чешка направа. Може да превозва до двадесетина пътници. Поляците, въпреки че се чувстват центъра на света, все пак са *** и нямат достатъчно пари за специализиран самолет. Пригодили са този за да се правят на велики.

173

Йордан

преди 1 година

Стига глупости. Как самолет с 5 души на борда осъществява ер-полисинг? Какъв е бил полският самолет?

172

Анонимен

преди 1 година

До Каро от Аликанте Боже?!? Аз като ти чета постовете съм потресен - от тях струи като от фонтан само висока култура!

171

До 188

преди 1 година

От дъното на морето мога да наблюдават Курск и "Масква", който в момента е падводная лодка.

170

Rashist

преди 1 година

Русия има заден двор и мирише яко. Що не пресече пътя на някой F, за да си припомним какво стана в Турция.

169

Каро от Аликанте

преди 1 година

Не защитавам интересите на ордите с ниска култура от Изток,но чии го дири НАТО в задния двор на Русия.Шпионирането и подаване на информацията на Украйна е опасна игра.

168

Сата НАТО

преди 1 година

Руснаците ще се наиграят, тия евтини номера нищо не решават.

167

Анонимен

преди 1 година

Ако продължават да нахалстват поляците, следващия път ще повторят случката с американския дрон - ще гледат руския самолет от дъното на морето

166

Анонимен

преди 1 година

Каквото търсили, това и намерили полските хиени... Какво точно търси полски граничен патрулен самолет в Черно море? Отговорът е *** - провокира руснаците и си търси белята.

165

Анонимен

преди 1 година

Тълпи бягащи руски окупатори са задръстили пътищата от Запорожие към Крим.Българските села около Мелитопул очакват Украинската Освободителна Армия с цветя и хляб!Скоро затворените български училища от окупаторската руска администрация,ще бъдат свободни да отворят отново врати!Да живей България!Слава Украине!

164

Анонимен

преди 1 година

ИМА САМО ЕДНА ДЪРЖАВА В СВЕТА,КОЯТО ПРЕСЛЕДВА ГРАЖДАНИТЕ СИ АКО ИСКАТ МИР НА ПУБЛИЧНО МЯСТО! И ТОВА Е СРАМЪТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО,НАРЕЧЕН РУШИЯ!

163

Анонимен

преди 1 година

С наколко думи ,направил ги е смешни . Слава Z

162

Анонимен

преди 1 година

А сега проверете пост 169.О чудо!!!там този вид шапка е без цензура

161

Анонимен

преди 1 година

Не ме блокираха,но ми изтриха поста в който обеснявах как дежурния в ДНЕС БГ се издаде че пише тук като изрази които използва не се цензурират,ни изполвайки ги аз абсолютно същите бяха цензурирани.Пример: шапка предпазваща ушите изпозвана не само в руската армия-***