281

ПроСоТо

преди 1 година

абе каквато и да е истината,каквато и да е лъжата ФАКТ е,че местните русофоби са изпаднали в ДЕЛИРИУМ !..Такъв бяс и омраза ги тресе,че са изгубили и малкото човещина,с която майките им са ги довели на тоя свят..Освирепелитеживотни в прерията се държат "по-човешки" от "фобите"...А калта,която хвърлят,се лепи и на наш гръб..

280

Анонимен

преди 1 година

Каква " майка" набрала си чужди деца от подземия и лагери. Направила ги русначета. И Путин и е одобрил постъпката. Ужас отвсякъде.

279

кожодер

преди 1 година

Ах, ни чула, ни видяла. Аз съм майка. Точка. Русия не е отвличала украински деца и не е започвала война в Украйна. Точка.

278

До Кирчо

преди 1 година

Кирчо, ако за теб това е стойностен чевек, стой си в Канда и не се връщай

277

Киро Канадеца

преди 1 година

Тя е много по-стойностен и здраво стъпил на земята човек, отколкото *** педофили в Хага и Брюксел.

276

Анонимен

преди 1 година

Жената е изпълнила заповедтта на чудовището Путин, като е нарушила международни закони. Затова, ще бъде съдена от международен съд. Има хора, които извършват чудовищни престъпления, тя е една от тях.

275

Анонимен

преди 1 година

Близо 20 000 хиляди семейства си почернила.Ако стигнеш до Хага ще е голям късмет за тебе.Най вероятно украинците да ги изпреварят.Укрите ще издирват с години и никой няма да забравят.

274

Анонимен

преди 1 година

ex джендер армията на краваршингтон в атака - да си заработят надниците ***-де-рун-ге-лите- сега са в атака нали в еврогейския съюз ще пршиемат инстанбулската конвенция

273

Фашизацията на Русия

преди 1 година

Е факт!! Както и нацификацията така и германците са говорели нещо изперкаха руснацитеголяма русия не ви ли стигна бре1/6 от земната площ лудница

272

Да, разбира се.

преди 1 година

В затвора повечето са невинни, точно като теб.

271

Анонимен

преди 1 година

"Жената, обявена за арест заедно с Путин: Не съм хищник, който яде деца" -- И хищниците които ядат деца така казват в съдебната зала.

270

Митреле Митреле

преди 1 година

Целият свят единодушно обяви Русия за агресор. Само Румен Радев, Копейката и техните роби още им правят евала.

269

Ще си платите!

преди 1 година

Путинофилите не са хора. Това са агресори, които нападат невинни хора. Навлизат в чужда територия, нарушават суверинитет, мародерстват, убиват, изнасилват, крадат. Това не са хора а животни. Точно така, разбрахте ме правилно. Ние трябва да направим всичко по силите си, да ги унищожим и да потърсим сметка на всички, които подкрепят тези престъпници.Както и всички, които стоят зад гърба им.

268

Анонимен

преди 1 година

Руските *** даже не могат да пишат правилно.

267

Анонимен

преди 1 година

Нищожествата дето се обаждат са вампири. Искат децата на бойното поле - като жив щит за фашистите, а и после да казват, че убийците били руснаци. Как ни ви е срам, нямате ли малко родителски инстинкт. ***.

266

Гнусна

преди 1 година

ВЕЩИЦА

265

Не било отвличане

преди 1 година

Това е специална операция по депортиране на деца от окупирани територии, въй не панимаите. Руски мир - *** и водка

264

смее се за последно

преди 1 година

Тази близачка на путин, вече е закотвена в русвия мир--КНДР,Сирия и Сомалия. Да е жива е здрава, но от нея ще бягат всички като прокажена и до края на живота си ще се оглежда и ще ходи в тоалетната с охрана.

263

Анонимен

преди 1 година

Тая по начина по който изглежда и особено по облеклото тази направо си прилича на псих0паат. Отделно как говори за отвличанията, нарича ги "завели ги на почивка". А родителите на драго сърце им дали децата, "с радост". Не нормално, чак нереално.

262

Паню Баирски

преди 1 година

Тая жалка мисирка съвсем скоро ще разбере за какво става въпрос и ще си получи заслуженото заедно с жалкия миризлив плъх Пу тин и всички други престъпници.