81

Закривай

преди 1 година

територията!

80

Време е

преди 1 година

Крайно време е . Апартаментите в София вече са по скъпи от Валенсия . Не е лошо някои кредитни купувачи да се разделят с имотите си .

79

Мхм

преди 1 година

Отварям днес джобса и гледам, търсим продавач на 4 часов работен ден от понеделник до петък, заплата бруто 5100 лева и 200 лв ваучери за храна. Бенефити - годишен бонус от 10 хиляди лева нето, 13 и 14 заплата, мултиспорт карта, допълнително здравно и служебна кола, лаптоп и телефон. За кандидати извън София, осигурен безплатен апартамент за период от 6 месеца. Годишна отпуска - 31 дни.

78

До 85

преди 1 година

Какво ще оправи Възраждане..в центъра на глобални сътресения сме..Господарят ни САЩ губи контрол върху световната резервна валута и световна хегемония! Но като всяка потъваща империя ще ни завлече и нас колониите си и ще ни изсмука преди да загуби! А чеще загуби..в Афганистан, Украйна итн. е ясно на всеки с една мозъчна клетка!

77

Иван

преди 1 година

В милата ни Родина никога не е имало голяма средна класа. Какви глупости пишете! Вижте доходите на хората!!!!!!! Всеки го осигуряват на минимална заплата и останалото под масата. А понякога и нищо под масата, както дойде. Всички знаем колко плащат работодателите (ако изобщо плащат), единствено ИТтата, транспорта и още няколко отрасъла са добре.

76

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще оправят нещата! Ама пак не им вярват някоит

75

Колкото повече

преди 1 година

Г7 принтират пари са финансират война, пандемия, бежанци..толкова повече ще скача инфлацията! Парите сеобезценяват, за повече пари можеш да си купиш по-малко от преди! Това е вид данък, но не ти взимат парите директно, а чрез инфлацията! Данък война, данък пандемия, данък оръжие, данък бежанци..

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не може да бъде ! Това е Кремълска пропаганда ! Всичко плува в мед и масло и демократични ценности .

73

Анонимен

преди 1 година

Гледам чикибоецът"програмист"яко се е развихрил!

72

Дидо

преди 1 година

Няма спадане на доходите. Говоря за София, разбира се. Тук е парата. Заведения и ресторанти фул, молове, толове, танци, манци. Всичко е фул макс. Добре че преди 5 години дойдох на София и останах.

71

До 77

преди 1 година

Изкуствен интелект вече дойде. До 3 години няма да има нужда от шофьори, пилоти, лекари, адвокати, прокурори, съдии и хирурзи. За другите измислени професии още 2024 година загиват. Остават само програмисти и софтуерни инженери.

70

До 72

преди 1 година

Даже съюзниците на САЩ -Франция търгува с Китай в юан, Великобритания с Индия в рупи..и ако на Германия САЩ не им баха взривили газопровода, сега още щеше да си купува газ в рубли!

69

Хахаха

преди 1 година

2020 година първото нещо, което купих, бяха 10 коли втора ръка, защото им паднаха цените поради затварянето на държавите и работата само от вкъщи. Програмист съм, т.е. доста умен и виждам в нещата в перспектива. Купих и 3 имота. Та като отвориха всичко, знаех, че цените на колите ще се вдигнат двойно, защото няма нови и продадох 8 още минала година на двойни цени.

68

До 76

преди 1 година

Трай си бате, да не дойди Изкуствения Интелект ( който може да програмира по-добре от тебе) и да не отидеш ти на борсата ;)

67

До 71

преди 1 година

Всичко е програмиране, бате. Няма да имате какво да ядете ако не са машините, компютрите и програмите, които създаваме. Благодарение на нас индустрията се оптимизира и автоматизира. Благодарение на нас комбайна е програмиран да ожъне всичко без нуждата от комбайнер. Ето днес направихме програма и няма нужда от 200 работници в една фабрика. До Септември ги махат и отиват на борсата.

66

До 72

преди 1 година

Еми така е, ето Индия например ( най-населената държава в света) вече търгува само в рупи с всички, даже с Великобритания. Китай и Русия в рубли и юан..няма да и само една валута..Това е началото на края на долара!

65

Анонимен

преди 1 година

До ффф разбира се, само в Расия им се налага да жънат на ръка. Останалият свят ползва напълно автономни процеси.

64

Анонимен

преди 1 година

До Дедоларизация и кво ще използваш, копейки ли :)) Каква рискова премия си склонен да платиш, за да смениш долара :) Пазарът е свободен, можеш да търгуваш в каквито искаш валути, ама ще ти е доста скъпо.

63

ффф

преди 1 година

Този фукльо-програмиста,д го питам:какво произвеждаш,батенка,та си мислиш,че заслужаш тези много пари?!Първо заслужават уважение онези,които произвеждат храната.С твоите програми да произвеждаш плодове,зелнчуци,месо?!

62

Понеже САЩ

преди 1 година

Контролира световната резервна валута, когато принтира още и още всеки, долара се обезценява, всеки човк по света, който притежава долари губи! Все едно плаща данък! Целия свят! Но вместо директно от заплатата, индиректно чрез инфлацията!