94

Нетърпимо е

преди 1 година

Как волята на един комплексиран мъж може да заличи живота на земята. На всеки е ясно,че само от Путин зависи дали да унищожи живота. Е, това не е нормално...Дано Копейкин да е последният оцелял за да се радва на победата...

93

Стивън Кинг

преди 1 година

Путин трябва да умре преди да избие всички нас. По един или друг начин.

92

Анонимен

преди 1 година

Поредната тлъста нагла лъжа! Западът и неговите купени предатели видимо се изнервя и от развитието на събитията и вече лъже безогледно и без всякакви скрупули.

91

Българин

преди 1 година

Русофилчета, бащицата ви Путин каза, че при ядрена война руснаците, като мъченици, ще отидат в рая. А останалите просто ще пукнат, дори няма да имат време да се покаят. Като чета коментарите ви пълни с любов към Русия и омраза към Запада сигурно и на вас ви е обещал място в путинославният рай?

90

Анонимен

преди 1 година

30 + години западните "ценности" убеждават българския народ, че мизерията е нещо нормално...

89

Анонимен

преди 1 година

Има ли русофил със здрав разум въобще?! Няма такива вкземпляри. За Путин ядрената война е нормална, защото според него, агента на КГБ, е нормално хората да бъдат убивани като жертви подчинени на интересите на някакъв партиен идеал, както е било при СССР. Затова и старците в Русия мислят, че внуците им трябва да бъдат убивани като герои в името на висшата цел на Путин - бащицата. 90116

88

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата ви е гола вода става само за обора у нас не върви.

87

Анонимен

преди 1 година

Путин не настройва руснаците, а пианото на Ролдугин.:) Истината дойде от другия бряг на океана: CNN твърди, че решението на Президента Путин да разположи ядрени оръжия в Белорусия, сдържало колективния запад да поддържа киевския режим.

86

бай брадър

преди 1 година

Да гори в Ада джуджето дето мирише на пръст, ако отнеме бъдещето на децата ни.

85

До 112

преди 1 година

Говорили сме с възрастни хора и за никакви изнасилвания от руснаци не са ни разказвали. Ако не знаеш, имало е безжалостен и незабавен военен съд за такива юнаци. Възможно е на твоята баба да са и разковали клоаката, но вероятно това се е случило понеже е била селското кypвeнце.

84

Анонимен

преди 1 година

Ще гласуваме за Възраждане!

83

888

преди 1 година

До 828Да почва се с черния дроб,после язвата,дванадесетопръсника и така нататък до като се намеси попа накрая ,спирай алкохола.

82

Анонимен

преди 1 година

С това представление няма да се сдобие с нов оскар.

81

Анонимен

преди 1 година

13961878: България е под Османско владичество1879-1944: Свободна България9 Септември 1944-днес: България е под Руско контрол. Ако някой си мисли, че комунизма е свършил когато БКП са сменили буква в партията си да види от коя партия ни е президента, в какво е обвинен и чий хора са всичките ни министри. Зверствата на комунизма никога нямат край.

80

Бийте десен мигач

преди 1 година

В комунизма ако някой донесе кока-кола или пусне някаква нормална музика, всички са ококорвали очи и не са могли да повярват, че има по-хубав свят. Тези хора са ни изкарали от комунизма с мечти за свобода и просперитет. Възраждане искат да ни върнат обратно в мизерията и да станем като Беларус и Чечня. Не, благодаря. Това няма да го допусна, готов съм да пусна кръв, но няма да върна задна към Бай Тошово време. Така че, оберете си лактите, да не ви начокам канчето. Бийте десен мигач, карам бързо.

79

АПЕЛИРАМ за РАЗУМ

преди 1 година

Даже в Русия няма толкова страстни привърженици на Путин, каквито има в проcта България. Аз дори съм си говорил с хора от ромската прослойка, които ми казват "Аз харесвам Костадин Костадинов, за мен той говори най-искрени неща и ще гласувам за него." .... абе хора?! Съберете си акъла, пощръкляхте тотално. Огледайте се. Вижте света къде върви, какво се случва... не сме 89-та година от 34 години вече... вразумете се.

78

Прямо куме во очи...

преди 1 година

САЩ бяха първите, но Руснаците искат да са последните, които ще пуснат атомна бомба над мирни, невинни и никому виновни граждани. Така че кой първи посегнал към атома, кой последен... подготовката за престъпление също е престъпление. Само да ви кажа. Едното е било преди почти ВЕК, другото в модерни времена. Това е непростимо. Трябва всички да реагираме много остро и безкомпромисно към руския агресор. Дори тези които имате симпатии към Путин... ако имате малко здрав разум в главата.

77

Анонимен

преди 1 година

Във всеки случай не руснаците са ползвали атомна бомба срещу хора.

76

10 за креативност

преди 1 година

Туршия=Турция+Русия, доста оригинално, браво. Не го бях чувал :)

75

Анонимен

преди 1 година

През 1829-30 година Туршия освобождава Гърция и Сърбия с наша помощ, а България я подминава като пътен знак