132

Анонимен

преди 1 година

двойните агенти имат шанс да ги оставят живи, но тройните - никога

131

Г' З -ът

преди 1 година

Тараканите се познават лесно! Ще изкарат, че жертвата си е "виновна", а убиецът си е "прав"! Тези хора отдавна са изгубили нишката за нормалност! И всички знаят, че тогава нашите служби не са имали капацитета да тровят със съчми! Отравяне с рицин, полоний , с новичок ... са патент на друга служба!

130

някой

преди 1 година

Не вярвам на западните медии. Никога бе е било време без да лъжат. А британците майсторски съчиняват аргументи за лъжите си, подвеждайки и други да *** вярват и повтарят. BBC е пропагандна машина на великобритания и работи отдавна срещу нас. А тукашните чуждопоклонници слушат като зомбита и им пригласят.

129

Анонимен

преди 1 година

Да, Марков е изразявал несъгласието си със Запада, но за разлика от тоталитаризма, там не убиват за такива думи. В момента и тук сме демокрация и тук не ви преследват и убиват за това, което плещите в интернет. Но в момента вижте в Русия какво става ако плюеш по властта.

128

aZ-ът

преди 1 година

Предателите винаги получават справедливост. Завършват точно така както са живели. В локвата.

127

aZ-ът

преди 1 година

Никой не обича предателите. Никой. Никъде. Никога. Никой.

126

Bill

преди 1 година

Четох Задочни Репортажи от Българя в лагер на запад прес 1979 година и може би бях най щастливият изменник на родината си.Четейки коментарите по долу съм погнусен какви жалки *** има които приемат миризливият руски ботуш и нищо друго за тези промити мозъци "ROT IN HELL"

125

Шрайка

преди 1 година

Георги Марков до Димитър Бочев 18.02.1977: "Но я се опитай да изкажеш мнение в независимия вестник ТАЙМС, или в независимото Би Би Си? Имаш много здраве от пробитата шапка на демокрацията. Там, но както и в Работническо дело, трябва да се съобразиш с линията на вестника или радиото." "Това е все същият конфликт между партията и отделните творци. Ако комунизмът някога дойде на Запад, уверявам те, че техните диктатури ще бъдат далеч по-отвратителни от нашите източните.

124

Анонимен

преди 1 година

На нойко никога не му е дремело за тоя та камо ли за убиеца му

123

aZ-ът

преди 1 година

кога ще има документален филм, в който ще се опише как тва либерално знаме беше любимец на комунистите? Как се ползваше с благата им? Как за благодарност написа сценария на главния пропаганден комунистически филм "На Всеки Километър"? И как, като му резнаха версиите - започна да хапе ръката, която го хранеше? Ами , какво да ви кажа - никой не обича предателите . Случва се, някой по-нервен да им забие един чадър в з..ника.

122

Истината

преди 1 година

В Империята на Zлото, истината е Табу! И това е от Осъденият военно-престъпник, до последният таракан из форумите! Жертвата ще го изкарат виновен, а убиецът..."нормален"! Интересно е изказването във филма на самият убиец..."Че кой се интересува от Истината? Знаете ли колко добре се живее във лъжа"!

121

Бай Иван

преди 1 година

Стига ни занимавахте с този предателски субект, първо с едните, после с другите, който плаща по-хубаво, класическа аналогия с клоуните от дб на.ъзващи се на сащ сега и техните родители на.ъзващи се на СССР тогава ;) !!!

120

Анонимен

преди 1 година

До Стари Манджи- Ми статии колкото искаш за инфлацията и войната. Чак става банално. Трябва и малко разнообразие

119

Анонимен

преди 1 година

Подлъгал се по корекома на Запада и си мислел, че там е свободата. Отива и вижда, че от важен човек в България, сценарист, агент на ДС, писател става един злобен ***, плюещ срещу пари бившата си държава, където е имал всичко. Това е лична трагедия на подлъгания от лъскавия Запад, където намира само супермаркети. Духовен провал на писателя, сценариста, твореца. Превръща се в едни Люба Кулезич и Сашо Диков.

118

Бай Чеп

преди 1 година

"Казвам ти дъще - сещай се снахо".

117

Анонимен

преди 1 година

Георги Марков се разочарова от Запада и започва да го плюе като комерсиален и бездуховен и без духовни ценности, без култура, без стойностен театър. Британците го убиват чрез двойния си агент. Не е бил вече полезен на Запада. Предателят на социализма ще предаде и тях заради постоянните си интелектуални самозаблуди и търсене на кусури на всичко. Той остава ценен за Запада само да бъде използван мъртъв за пропаганда срещу Изтока.

116

фънк

преди 1 година

Тая статия е преведена 1 към 1 от Гардиън. Поне пишете накрая, че сте им взели материала.

115

Име

преди 1 година

Не е трябвало да го убиват - впрочем - печели награда за книгата - "Мъже", която е филмирана също така. Сценарист на "Всеки километър", той обаче се разочарова и това е негово право. Малко са му мрачни "Репортажите", донякъде е прав - за Сталинските години.

114

Стара манджа

преди 1 година

Стари манджи ли ще претопляме сега ... Какво става с инфлацията? Какво става с Русия - победихме ли я. Във Франция бият ли?

113

Анонимен

преди 1 година

Kато член на Ловната дружинка на Тодор Живков Марков има най-високите хонорари - десетки хиляди лева годишно при доходи по 3000 годишно на средния българин, кара собствено БМВ, докато автопаркът у нас по същото време са Жигули и Москвичи, напуска България с редовно издадена от ДС изходна виза. Всичко това явно е станало ясно на англичаните едва през последните месеци преди инцидента, когато бунтарят Марков е започнал да изявява несъгласието си с новата цензура, на която е бил подложен.