90

Анонимен

преди 1 година

Все пак се надявам че ЦРУ бди.

89

Анонимен

преди 1 година

Само старт ъпи. Винаги горят първи. Скоро ще има наплив от Канада.

88

Мда

преди 1 година

Аз пак да напомня че вчера видяхме втория най-голем фалит в историята на САЩ ...209 милиарда се изпариха буквално за два дни и половина.Как мислите , избирателите дали ще са щастливи да губят парите си , а правителството да налива милиарди в Украйна ?!!Циркът скоро ще приключи.

87

Мда

преди 1 година

Е нали Запада вече ревна ,че руснаците били пращали конфискувани Javelin и Stinger -и на Иран да ги проучи и копира собствени аналози ...как славната украинска армия зарязва модерните западни оръжия та стигат чак до Иран е мистерия !

86

Вече бягат

преди 1 година

Вагнер скоро ще държи и западната половина. Украинските войници на малки групи вече бягат оттам.

85

Анонимен

преди 1 година

Западните оръжия една част вече са в украйно но започна тяхното утелизиране. Запада да събира пари за нове оръжия. Засега си оголи ***. Невъоръжен. Ако Русия вземе победа украйна ще завлече единния Запад.

84

Анонимен

преди 1 година

До какво следва...Така е но приличат ли ти на хора които се замислят май не.

83

Анонимен

преди 1 година

Никой никого не плаши. Ние сме Бг и се отнасяме с уважение. Ако искаш да те уважават уважавай и ти. Прекалено високото самочувствие играе лоша шега.

82

Анонимен

преди 1 година

До 98 Направи уплаши всички.

81

Какво следва

преди 1 година

Време е от Киев да помислят за преговори за мир. Колкото по-рано ги започнат, толкова по-малко ще загубят.

80

А Кинжалите летят

преди 1 година

Западните страни се опасяват, че Русия вече е постигнала необходимите технологични решения, които й позволяват да започне масово производство на хиперзвукови ракети Кинжал. Подобно развитие на ситуацията е изключително опасно за Украйна, тъй като системите за противовъздушна отбрана в страната няма да помогнат на киевския режим да защити военни и инфраструктурни обекти от удара на руските въоръжени сили.

79

Анонимен

преди 1 година

До Русофил ,моите поздравления как си се защитил. Подкрепям те напълно.

78

Анонимен

преди 1 година

По долния внимавай с новите наименования да не се наложи и на теб да ти сменят наименованието заедно с табелката.

77

Анонимен

преди 1 година

На Чичка дислайките защо не работят. Искам да му сложа минус най вече заради невъзпитаното обръщение но не мога. Моите близки и познати не говорят така що за невъзпитание.Пълно изпрростяване на народонаселението.

76

Анонимен

преди 1 година

До 94.А Хохландия едни нови 120000 .

75

Анонимен

преди 1 година

До 92 Сата НАТО.Спри да мечтаеш Вагнер даже и не се влагат там,а си атакуват в посока Часов Яр,Богдановка Орехово -Василевка.Път за отстъпление има само един и постоянно се обстрелва от Вагнер,а доста се опитват и да се измъкнат с техниката ,но не се получава.Бахмут е обречен,а след това,ако не пратят подкрепления и Часов Яр,ама и това няма да помогне,а само отлага неизбежното.Загубите на украинците са към 500 човека на ден.Вагнер ги разпукват тотално,а артилерията извън града помага.

74

Сата НАТО

преди 1 година

Продължава премилането на рускитя гом няри под Бахмут. Както винаги, удариха с раперени пръсти и сега си теглят последствията.

73

Анонимен

преди 1 година

Чичка, всичко може да се преобърне като дойдат оръжията! Вече гледахме този филм!

72

Чичи

преди 1 година

Работата започва да прилича като при Соледар. Днес малко инфо, утре малко инфо....докато накрая се оказа, че градът е в ръцете на руските сили отпреди седмица.Всеки може да говори всичко, то накрая истината излиза на яве.Тук битката наистина е безмилостна.Украинците ще се защитават докато е възможно.И все пак, явно че бавно и полека, но скоро в града няма да има съпротива....колко скоро не се знае, но....въпрос на време е.

71

Анонимен

преди 1 година

Скоро няма да мога да ям любиата ми храна черноморска риба! Има статия колко много е замърсено морето с тежки метали и взривни вещества от руснаците чрез подпочвените води! Ще кажете, да ми имате проблема, ама тия из ро ди croмняcвaт всички сфери на тоя cкaпaн живот!