57

Анонимен

преди 1 година

Аз ходя пеша или ползвам обществен транспорт. Хем е по-евтино, хем е по-здравословно. Слуга на кола нама да ставам.

56

Анонимен

преди 1 година

За съжаление и колите започнаха да се правят много некачествено. Кола на 5 години е по зле от кола на 15 г и хората не виждат защо да си сменят наличната.

55

Помня

преди 1 година

До Анонимен 44 Трошки , но е по добре от колкото да мааме пеш , като едно време.Че и таксита нямаше.

54

глас от тъдява

преди 1 година

подгответе се за новата балтия , която ще ни дойде идната седмица. Влиза в сила забраната за руския петрол и се предвижда увеличение от около 15% на литър по бензиностанциите, като прибавим и края на субсидиите ... Ще плащаме по 2 еврака за литър и ще псуем

53

Анонимен

преди 1 година

Няма никаква икономическа логика от покупката на нова колла. Кола на 6-7 години от висок клас е в пъти по-добра и сигурна, от чисто нова кола нисък клас. Вие си карайте чисто новата дачия, аз ще катам 7 годишен мерцедес. Да видим къде би се качила мацката. :-)

52

Българин

преди 1 година

Робите български да карат каруци! Никакво коли ! Богаташите в България като комунисти караха коли и днес, като "демократи" пак карат коли , а народът - каруци!

51

Мдаааа!

преди 1 година

За първи път след 1997г. българинът обеднява толкова много ! Юмручето на Зеления чорап ни докара много глад ! Ще ни докара и други беди !

50

Анонимен

преди 1 година

e то като насалението намалява кви ръстове ви гонят ..

49

Жак

преди 1 година

Влезнете в сайтовете в Германия за коли втора и трета употреба И виште цените, как в БГ тогава може да са толкова ефтини колите?

48

Анонимен

преди 1 година

Ваййй нещата да купуват. Що бре? В Пловдив се се построиха хиляди блокове в рамките на 5 години а селчовците си купуват стари къщи в околията. Що бре купувайте нови коли и апартаменти бре. Ха ха ха

47

Анонимен

преди 1 година

На тези цени - нито имоти, нито автомобили ще купи някой.

46

До 53

преди 1 година

Немска черна 68 л резервоар ...1190 км Максим пробег на резервоар...

45

Анонимен

преди 1 година

На българина му писна да дава пари по майстори и за части. Колата втора ръка колкото и да се ремонтира винаги след месеци изниква нещо което трябва да се прави по нея отново и така докато не те остави един ден на пътя.

44

Авто-конструктор

преди 1 година

Те останаха само с блокирани двигатели и онези който са *** на две и сглобени от предница и задница. Нормално е да спре търсенето.

43

ПФУ

преди 1 година

Дадох 1000 лв. да си стегна стария кошляк чисто нова предница всичко сменено. Вариант 2 да дам 10 000 лв. за кола 2-3 години по нова от сегашната ми. И тепърва да и оправям всички мизерии на "новата" стара и да я карам по разнебитените пътища... Да не съм луд... Далавераджиите по автокъщите им желая скорошен фалит и успех!!!

42

На тея високи

преди 1 година

Цени да си ги карат! Тази спекула дойде от евробардака,гласувайте утре пак за тях!Не математици,инженери и икономисти да ми се плюнчат по телевизиите,как почти не сме в инфлация и някои смешни от реалността проценти,да ни ги показват по медиите.И по-зле ще става ,елита не иска забогатели роби!

41

Анонимен

преди 1 година

Логично е човек да си купи Дачия , стара и здрава технологи я, без излишества

40

Анонимен

преди 1 година

Странатаа се напълни с трошки отпадъци от ЕС.

39

Анонимен

преди 1 година

При 600 лева застраховка след еврозона много малко ще останат да карат и цените ще спаднат всеки ще продава.

38

Христо Христов

преди 1 година

Защото българите гласуваха за ес, нато, евроинтеграция и за "европейска МРЗ" и вече са богати и си купуват нови автомобили.