66

Анонимен

преди 1 година

Догодина Тръмп дори няма да кандидат на републиканците на изборите за президент. Той е бита карта, прочетен вестник, минало! Голям смях беше тук преди 6 -7 години ,когато отявлени путинофили бяха създали българско "Тръмп общество", защото знаеха, че с такъв оражев клоун за президент на САЩ Путин ще си прави каквото иска.

65

Малко за историята

преди 1 година

До Анонимен 71: И ние можем да претендираме за земя там. Има надпис от времето на кан Омуртаг: "Канът сюбиги Омуртаг (казва): Копанът Окорсис беше мой хранен човек. И като отиде във войската удави се в река Танаис (Днепър)...

64

Читател

преди 1 година

30милиарда долара са под 1/3 от годишния военен бюджет на русия - нищо. Бълха ги ухапала.

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66 - Лъжа ли е? Вижте БВП-то на Украйна? След 2013-а пада. 2015-а е $91 млрд. 2020-а е $156 мрлд. 2021-а е над $200 млдр. АХАХХА! Мега ижекцийки е имало. Отделно за година война, са получи още и над 120-130 млрд. помощи, като никога няма да получим тончи цифри, за това колко се е налало за тренировки, укрепления и прочие. Декември 2021-а, БВП на глава от населението в Украйна е било 2451,90 долара. В БЪлгариа, за същия месц е било 8633.98 долра. И това сле напомвпането ... стига.

62

Анонимен

преди 1 година

До Не изперкал 64 - Ако Тръмп стане президент през 2024-а, ще има огромна разлика с президентсво му преди, защото просто републиканците държат камарата на представителите, а сентатът, който е разделен 50 на 50, при решения, в които не може да се вземе мнозинство, се дава вот на прецедателят на сената, а тази длъжност се заема вицепрезидентът на САЩ. Демек - стане ли Тръмп президент, ще има почти абсолщтна власт и ще може д аспре подкрепата за Украйна, без пречки.

61

Анонимен

преди 1 година

Дано спечелиш и да натиснеш ония самозабравил се артист. Успех г. Тръмп

60

Анонимен

преди 1 година

Къв агресор е Русия ве и Меркел призна ,че споразумението 2014 в Минск е било измислено да спечели време Украина време да се подготви за война с Русия!

59

Анонимен

преди 1 година

Русия е агресора,те нападнаха вереломно Украйна.Украйна се защитава.

58

Не изперкал

преди 1 година

Той се обяви против военната помощ. - Точният човек на точното място, може да обърне нещата.....към добро.

57

бре, и бай Ганьо

преди 1 година

се наточил да получава територия от Украйна!

56

По същество

преди 1 година

Айде бе? Решено е - никаква Украйна. Или признавате този факт или да мятат атома всички страни. Вие решете.

55

Кос

преди 1 година

До Анонимен 56 Я ми кажи кой друг ам. президент, янките са щурмували Белият дом. Излей си малко от фобията в главата и е замести с нещо по реално.

54

Малко за политика

преди 1 година

Тръмп е прагматичен политик, който не робува на идеологеми. Ако той стане президент на САЩ, ще се договори с Путин и войната в Украйна ще приключи.

53

Анонимен

преди 1 година

Трябва да поделят Украйна. Парчета отиват за НАТО Полша и Румъния Унгария и България и парчета и за Русия

52

Анонимен

преди 1 година

Не е решен и проблема с бъдещето на Молдова и Бесарабия. България също ще си иска северна Добружа. Доста проблеми са след распада на Украйна.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 - Not sure if troll ..

50

Анонимен

преди 1 година

Тръмп е политически труп - факт. Със сигурност може да се твърди, че времето на Тръмп изтече. Милиони американци излизат да протестират срещу Тръмп, американците мразят Тръмп и искат да живеят демократично като истински американци!

49

Анонимен

преди 1 година

Няма да мине само с 20% територия. Целите на военната операция са да осигури безопасност на Русия, в частност и на Крим. Крим сега е осигурен по суша, но може да бъде атакуват лесно по-море. Това означава че цялото крайбрежия до Румъния и Приднестровието трябва да се присъедини към Русия.

48

Анонимен

преди 1 година

Велика Британия официално е в рецесия. Стачкуват всички - работници, учители, средната класа е тотално приключила. Без война! Що така бе, Империалисти?!

47

пияница мистик

преди 1 година

До Питанка === Тия "митали" за които питаш под кой номер са в Менделеевата таблица? :))) И като стане най-великата нация в света, каквито са американците и ти ще си правиш каквото искаш, ще налагаш ембарго и санкции на който си искаш и няма да го спазваш ти самия. Докато обаче си пp0ст бай *** комунист, ще си налягаш парцалите и ще kвичиш колко си беден, гладен и жаден :))))