22

Анонимен

преди 1 година

При Сталинград целия европейкси фашизъм обединени се биеха срещу Русия, всяка европейска нация имаше предствителство във европейската армия.

21

Народ престъпник

преди 1 година

Германският народ е народ престъпник. Няма друг такъв народ в историята на човечеството, който да извършил такива ужасни престъпления както немския народ, и да не обясняват за "Хитлер и неговата малобройна нацистка шайка" а те не са знаели - целият немски народ до последно подкрепяше Хитлер и извършваше престъпления - избиха 26 милиона руснаци. Масово убихаха цивилни, само защото са славяни, и ги зарявяха в изкопи. И внесто да наведат глава смирено, те ще доставят танкове на нацистите от Киев да избиват руснаци.

20

Спас

преди 1 година

Някога замисляли сте се ако германия беше победила в 2св как щяхме да живеем сега. Ама тъпите амер.вместо да помагат на герм.помагат на *** руски и сега им сърбат попарата.

19

до 16

преди 1 година

на майка си в миризливата червени джуки обратно. Те такива продажници останаха да се плодят след "героичната" победа на СССР над България 44та , докато Англ и САЩ се бият с Хитлер в Нормандия , от репка нещастна, чувал той за Сорос нещо

18

Анонимен

преди 1 година

И С ПРАВО,НЕ СЕ ОГЪНАХТЕ ТОГАВА!!"Великата сила" тогава-франция,сгъна чадъра за 3 седмици,след като я настъпиха нацистите!ЧЕСТИТ ПРАЗНИ!

17

окупацията на

преди 1 година

България, Полша, Румъния, Чехословакия и т.н. кога че празнуваме?

16

Анонимен

преди 1 година

В текста има много малко за битката, повечето отново е пропаганда от гл т, на Запада. В битката на страната на Германия е имало и стотици хиляди румнънци и италианци. Започването на самото настъпление, след затварянето на обръча е било с 90-минутен нетрекъснат артелерийски обстрел. А под града, какти и в Мариупол, има много дълноки стоманобетонни подземни галерии...

15

Анонимен

преди 1 година

Честит празник , братушки!

14

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Бил съм по тези места и имам визуална престава за сраженията около Мамаев Курган,което е най...високото възвишение в района на Сталинград.Ожесточените и кръвопролитни боеве са се водели с месеци и градът е бил...сринат почти напълно. Армиите на фелдмаршал Паулус попадат в...чувал и са откъснат от тила и резервите. Това предопределя изхода и 300 хил армия,за да избегне пълно унищожение,се предава.

13

R.A.T.M

преди 1 година

Германия. Вървят по улицата дядо и внуче и внучето пита "Дядо кой е най-големия град?" Дядото казал " Сталинград". Внучето попитало " Защо ?", а дядото казал " Защото два месеца искахме да пресечем една улица и така и не успяхме. "

12

кво правиш 11

преди 1 година

в България е продажник долен

11

Едно е да

преди 1 година

защитаваш от нападение, друго е да си агресора. След години Украйна че празнува подобно на Кремъл сега

10

ХАХА

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ / виж са колко си простт, пак си объркал датите

9

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

На връх своят празник ЕС капитулира край Сталинград!

8

Анонимен

преди 1 година

До гф 4. И да не забравяме, че помощта е отпусната едва когато Русия обръща хода на войната.

7

Империя на злото

преди 1 година

Тези съветски зомбита ме са мръднали от 1943.

6

Анонимен

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ!

5

Анонимен

преди 1 година

И Корумпираният уж наш ЕС," амбицира" Хитлеристка Германия,да изкара пак танкове срещу Русия след 80 г!!! ЕС си играе с огъня! Западният фланг на ЕС са пълна леж и смед!!!

4

гф

преди 1 година

И естествено не се споменава нищо за бруталната помощ на САЩ и Англия. Лендлийза възлиза на днешни пари околко 600 МИЛИАРДА долара. Такава помощ е получила Русия.

3

Анонимен

преди 1 година

Честита победа!