6

NoirFire

преди 1 година

На възраждане хората гледат с голямо недоверие заради горчивия опит с Волен, същите лозунги апели, накрая Волен с всеки се коалира и приема всичко за пари .

5

Анонимен

преди 1 година

Хайде поне един път всички избиратели да отидем за гъби. Така или иначе пак ще има избори, та в този дух на мисли защо да не отсвирим политиците пък да видим на какво основание ще твърдят, че са избрани.

4

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов - Кви ги плещи, ве тарде?

3

Анонимен

преди 1 година

Възраждане нали беше на 19%, ама побързахте да кажете, че ... грешка било. Не било вярно. И на мен ми идва много, ама не мисля, че ще са под 14% на едни нови избори. БСП, ДБ и ПП изгубиха МНОГО подкрепа, а Янев не се знае,дали и 2% ще има. Тези гласове тряба да отидат някъде, а в момента ВЪзраждане е там, където беш ГЕРБ преди 15 години - гърмоотвода за отирцателния вот, дето се труупа като лавина.

2

Христо Христов

преди 1 година

Не само в броя на депутатите. Трябва да има промяна и в депутатите - не петоколонници мислещи за "началниците в Брюккел", а за България - свободна и независима, разчупила оковите на ЕС и НАТО!

1

баба мара

преди 1 година

ниска изб активност избори до дупка докато изгоним търговците от храмадо два мандата в нс и нови лица капиталистите вън да помагат отстрани