13

Анонимен

преди 1 година

а за съществуването на тъмния балкански субект е безспорно!

12

от ЦЕРН

преди 1 година

Не се вълнувайте ! Доказателствата за "тъмна материя" са налице! Тъмната Материя атакува Европа, от известно време на сам през турско-българската граница, през Италия посредством кораби и лодки спонсорирани от немски НПО-та и тъй на татък. В големите европейски градове, се наблюдава изключително големи съсредоточения на тъмни материи, изискващи големи количества социални помощи и прочие .....

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 Ако прочетеш по-внимателно, ще забележиш, че е открита тежка антиматерия в природата, а не създадена.И слагат хипотезата, че щом съществува, може да е ключ към парадокса с липсващата материя, което принципно наричаме тъмна материя.

10

До АбдокодирХоджибоб

преди 1 година

Голяма дилема. Пречи им разстоянието и гравитацията. Като се изпикаеш в морето на Слънчака, дали на плажа в Акапулко водата мирише на твойта уринна?

9

Анонимен

преди 1 година

До Ицо - Чопове няма, но валсината не беше нитот олкова ефективна, нито толкова безпопасна, кокиото твърдяха.

8

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Антиматерията е нестабилна форма на материята, според нас, а тъмната енергия е нестабилна форма на обикновената енергия. Въпросът е къде във Вселената са границите между Антиматерията и Материята, между Енергията и Антиенергията? Каква е силата, която не им позволява да се смесват и неутрализират взаимно?

7

Христо Христов

преди 1 година

До 3"ТЪМНИ МАТЕРИИ В БГ КОЛКОТО ИСКАШ. НА РОСЕНЕЦ В БАНКЯ , НА ПОЗИТАНО 20, ТОЛКОВА СА ТЪМНИ ЧЕ НИ СТЪМНИХА ЖИВОТА" - ми ВИЕ ги избирате.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1:Пий си лекарствата.До Анонимен 2: Мина нова година, и ви върнаха петимата на хранилката. И не, това са пълни гпупости.

5

До Анонимен 1

преди 1 година

Така е, бате. Много мадрост има в тебе, да знаиш. По-важниту, гюбеци да има бате и музиката да свири.

4

Асан

преди 1 година

За 18 000 ядра са опукали 18 милиарда долари и марки :)))

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТЪМНИ МАТЕРИИ В БГ КОЛКОТО ИСКАШ. НА РОСЕНЕЦ В БАНКЯ , НА ПОЗИТАНО 20, ТОЛКОВА СА ТЪМНИ ЧЕ НИ СТЪМНИХА ЖИВОТА

2

Анонимен

преди 1 година

Екип от изследователи в ЦЕРН обяви, че е успял да получи около 18 000 ядра антихелий. Този успех е станал възможен, след като през есента на 2022 г. ЦЕРН получи от Русия специална свръхпроводима батерия. Технологията за изработката на специалната свръхпроводима батерия е уникална и единствено руска.

1

Анонимен

преди 1 година

След време този церн ще влезе в историята като най скъпо платената научна измама