62

Човек

преди 1 година

Путин бърка и във вашия джоб, русофили! Русия разбуди голяма несигурност в Европа, което води до надпревара във въоръжаването! Европейските страни вече отчитат като грешка това че са мислили само за благоденствието на народа и вече предвиждат по голям военен бюджет за да се защитят от първо битите!

61

Анонимен

преди 1 година

Кажи малко за корупционните схеми които въртите.. да видим после кой за какво се бие?

60

Анонимен

преди 1 година

кой ние? ти си милионер и със сигурност няма да умреш за окраина..

59

Анонимен

преди 1 година

Беше добър боксьор, но се изложи тотално като влезе в политиката и стана кмет.

58

Анонимен

преди 1 година

и ще коленичите и ще правите като вятъра на руснаците

57

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се бият за пари, а вие се биете за фашистки режим на джуджето Зеленски! Ми... похвала ли искаш?

56

Анонимен

преди 1 година

Kakvi ukri ste stom govorite na Ruski 90%govorjt ruski nauzete tozi ukrainski tolkova li e truden

55

Хххх

преди 1 година

До 53Мдааа затова зеления наркоман издаде забрана мъжете да напускат Украйна...щото бяха големи мераклии...и обяви напускането за измяна...и тая забрана все още я има....а Русия не издаде такава забрана...

54

Хххх

преди 1 година

До 57Ще произвежда...на най тъй става то....мастите проиводители на оръжие ще си дават хляба в ръцете на укропитеци....ще произвеждат когато няма ни ток ни ресурси ни инфраструктура....която постоянно се бомбардира...или какво ще го произвеждат в мазета....

53

Хаха

преди 1 година

Абе Брендо къде ли е бежанец,Нако чел ли е скоро за него? Нали е украински гражданин,дали се бие или почива ол инклузив?

52

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама всъщност точно укро-нацистите се бият за пари...Евро, или долари. Като наемниците там. За това отива сигурно половината от финансовите инжекции на запада. Това,между другото,си е чиста загуба за запада, и нищо чудно да е в плана на Русия, която не бърза да омете наведнъж укровермахта. А тоа там кличко ли е къв е,много добре знае,че неговите хора нито ще умрат, нито ще коленичат- те или ще избягат,или ще се предадат. Е,ако не- тогава при любимия им Бандера на визитация-поклонение.. :)

51

zzz

преди 1 година

Ти прибра ли се от Испания, наркоман ?

50

Клецко

преди 1 година

Отдавна съм коленичил пред Путин!

49

Анонимен

преди 1 година

Никой не се интересува от желанията на Русия вече. Украйна не само че получава качествено западно оръжие, но и сама започна да произвежда вече.

48

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да допусне съществуването на враждебно терористично образувание в нейната окрайнина.

47

Анонимен

преди 1 година

Кличко да не притеснява, Погранична няма да умре, Погранична ще се оправи, и хората там ще живеят отново добре с Русия. Но преди това ще има трибунал. В Донецк.

46

Анонимен

преди 1 година

Тези в България дето се възхищават на убиеца Путин да си помислят какво ще стане ако се наложи да живеят в метрото в София? Ако жените и децата им умрат от бомби? Ако някой дойде в дома им и ги убие всичките?

45

Анонимен

преди 1 година

Разликата между руснаци и украинци е, че когато ватата нападна Украйна пред военкомите им се наредиха стотици украинци да се запишат в армията, а когато Путин обяви мобилизацията всичко живо се разбяга и се натискаха по границите да напуснат Русия. За 2 седмици 1 милион мъже напуснаха Русия.

44

Мечо пух

преди 1 година

За пари се бият краварите,затова сами си направиха атентата с кулите близнаци като мотив да нападнат близкия изток за петрол,ама то само със заучени *** фрази не става..трябва и пипето да раздвижим!!

43

Българин

преди 1 година

Като сте "вие", отивай на фронта.