247

Просто

преди 1 година

Не ми я проумява съзнанието такава наглост и дебелоочие ! Има нещо много сбъркано в мозъците на тия хора!

246

А не бе

преди 1 година

Ще ви оставят да затриете цял един народ и да обсебите цяла държава ли?

245

Анонимен

преди 1 година

Лавров е прав в случая и това го знае всеки, който се опитва да търси информация и от двете страни плюс сериозни независими анализатори, а не само пропаганда, било то руска, украинска, американска и прочие. Впрочем онзи ден Скот Ритър интервюира чеченския генерал Апти Алаудинов, който каза, че преди са чували украинска реч при радио разговорите, които засичат, но сега чуват само английска, френска и основно полска реч. Това се връзва и с цензурираното изказване на Урсула от вчера.

244

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха, ама тоя кон серизно ли ? Бахахахах

243

Анонимен

преди 1 година

Бягайте като Саддам Хюсеин, Милошевич и Каддафи.

242

Анонимен

преди 1 година

Кремъл на какви наркотици са?!

241

Анонимен

преди 1 година

НАТО е във война, когато бомбардировачът Б-2 се включи. Още не е във война.

240

Тон

преди 1 година

Благодарение на САЩ, НАТО и ЕС воината сега е факт, след преврата в Киев доиде тази престъпна шаика на влас. По това време бях с кораба в Одеса, това е хунта и колкото да я прекриват, тя ще си остане хунта!

239

Анонимен

преди 1 година

Мумията пак изплиска легена :)

238

Анонимен

преди 1 година

До хехе Не разбирам НАТО защо помага на украйна ? договор нямат с тях ? ------- как да нямат бе цъpвул. САЩ, Русия и УК се задължиха с договор да защитават Украйна след като тя предае ядрените си оръжия на Русия.

237

Анонимен

преди 1 година

Унищожаването с пълномащабна война на суверенна държава е архитектура на международната сигурност?! Колкото и завоалирани описания на войната да ползват тия, фактите са си факти.

236

Анонимен

преди 1 година

Защо цитирате ТАСС и подобните про-кремълски информационни агенции? След малко ще започнете и цитати от RT да подавате. Много ясно, че Лавров ще каже подобни неща, той просто следва партийната повелия и пълни главите на братушките с хейт. Говори неща за вътрешна (руска) консумация. Мисля, че всички хора се убедиха вече каква пропаганда върви там.

235

Анонимен

преди 1 година

Руски терористи, ако НАТО започне война както трябва, за няколко дни, 2 до 3 дни ще са ви поразени и извадени от дейност всички военни системи и обекти. Като през първите часове, ще е нещо невиждано, огромен мащаб от интезивни атаки срещу руските терористични военизирани центрове. Не могат да се справят с няколко града и си намират общ враг за чест и слава на робите на руската федерация. Един град превземате сумати месеци и тормозите цял един народ с ракетен тероризъм.

234

Анонимен

преди 1 година

Болен! Като ги гледам сега руснаците как манипулират собственото си население, си представям на каква пропаганда едно време са били подложени родителите ми. Считам за огромен късме факта, че съм се родил след разпада на СССР.

233

Публиката поздравява

преди 1 година

Другаря Лавров с Родопската народна песен - Коньо,Коньо в изпълнение на Филип Синапов!

232

ПТН-ХЛО

преди 1 година

Ах това лошо нато, ах тези англосаксонци, ах този запад! Добрата русия искаше само да денацифира една изконна руска територия, както направи и продължава да прави по други съседни ней райони, пък и не толкова съседни. Пък сега нато й агресира и й пречи да денацифицира и русифицира. Че то ако така продължава как ще стигне до лисабон, бе а?

231

91236

преди 1 година

До хехеМи щото така са решили бе хилеж.Смятат русия за агресор (какъвто всъщност е) и помощта не е формат НАТО а държавите в него!Или ти ще им кажеш на кого да помагат и на кого не, а ?

230

Грустная лошадь

преди 1 година

уточни ли колко са жертвите на НАТО в тази "необявена"война? Щото в "Специалната военна операция" на Русия срещу Украйна жертвите гонят числото 100000/сто хиляди/...

229

Анонимен

преди 1 година

Когато не знаеш история и не четеш, не разбираш, че всичко, което става и е ставало, е срущу Русия. Който е наивен, нека вярва на приказки и "демократични " измислици, които оправдават агресията на сащ не само към Русия, но и към целия свят, където не никне трева след тяхното "установяване на демокрация" и "права на човека".За това първо се промива мозък, за да бъде готов да приеме,че Русия е лоша, а сащ е самият Дядо Коледа. Слепи ли сте какво направиха от България?

228

хехе

преди 1 година

Не разбирам НАТО защо помага на украйна ? договор нямат с тях ?на какво основание се изпраща въпръжение и се подкрепя Украйна ?Защо не подкрепят Русия ?интересно !!