74

Цената на белия прах

преди 1 година

как е ?!

73

анонимен

преди 1 година

В Япония всеки работещ получава 1000 долара повече ако е непушач

72

Един Българин

преди 1 година

До Дидо Ами държавата е спечелила от това че сте спряли цигарите разбира се и не само тя, но и вие самият. Вероятно ще живеете по-дълго, по-щастливо и най-вече по-здраво. Освен жената и съседките печели и цялото общество. Създавате по-малко кавги, не вредите на здравето на околните. Това са изцяло позитиви. Трябва да има строги закони и да се прилагат за контрабанда освен увеличаването на акциза. Нещо повече тютюнът трябва да се облага със същия акциз като цигарите за да няма "свиване".

71

Така е ..

преди 1 година

Пушачите внасяме 2 милиарда годишно в държавния бюджет , а сме гонени на вън на студа. Коя партия ще предложи да се върне разделението на заведенията за пушачи и не пушачи ? Това беше най доброто решение. Всички трябва да имат еднакъв достъп на всякъде. Стига с това деление на комунисти и фашисти , работещи и пенсионери , пушачи и не пушачи и т.н.

70

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 83 Направиха колите електрички , да не замърсяват , а то фасовете били виновни.

69

Анонимен

преди 1 година

Значи тотално спирам да гласувам,а където мога и данъци няма да плащам.Даже ако ми се отвори възможност ще емигрирам завинаги!Тук вече живот няма!!!!Да си купятдървени пардесюта с тези пари!!!!

68

Икономист

преди 1 година

Това сигурно го мислят, че е мярка срещу инфлацията. С такива политици и депутати като нашите, очаквам скоро РСМ да ни обяви война. Ако Украйна не ги изпревари. Така е, като са неадекватни и не знаят за какво гласуват. Нали имаше редовно правителство. От много партии. Сега реват, че ни трябвало редовно. Защото служебното не може да тегли заеми. Трябва ни извънредно правителство. Стига с тези служебни и редовни.

67

Дидо

преди 1 година

В България контрабандата на тютюневи изделия си е сериозен бизнес.С увеличението на акциза се сещайте кой ще спечели.Същите които спечелиха и от затриването на тютюневите фабрики в България...Аз самия много се дразня когато почнат да ми казват кое колко струва в Европа.Обаче за многократно по-ниските доходи никой не отваря дума и ни прави предложения за увеличаването им.Отказах цигарите още при първото драстично увеличение.Спечели ли държавата от това?

66

Augusto Pinochet

преди 1 година

ИНВАЛИДИ - НАБЪКАХА ДЪРЖАВАТА С КРЕДИТИ ОТ АНГЛОСАКСИТЕ И СЕГА СЕ ЧУДЯТ ОТ КЪДЕ ПАРИ

65

дааааааааааааааааааа

преди 1 година

Искам да станат 100 ЛЕВА КУТИЯТА

64

Анонимен

преди 1 година

Този акцизен календар трябва леко да се поправи - лева да се замени с евро, а сумите да си останат същите.

63

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера как толкова много пушачи се дразнят тук. Не стига, че си тровите телата, Ами сте и скандалджии

62

Анонимен

преди 1 година

щом е за поскъпване и в ущърб, депутатите винаги са първи и готови, готованци и хранимайковци погребващи собствената им нация и работещи винаги против народа

61

Анонимен

преди 1 година

Цигарите замърсяват и въздуха, и водите. По улиците, въпреки забраните, е пълно с фасове, Като ги изметат, отивайки на бунището, пак тровят почвата. В затворени помещения, в сгради, пак въпреки забраните, също масово пушат. Овоняват цялата сграда. ХЕИ-то не им се занимава. Погледнете каква *** е и покрай училищата! Отврат!

60

Анонимен

преди 1 година

Акциз от 90 евро на 1000 къса, е около 17 стотинки на цигара, а в ЕС е средно 30 стотинки. Трябва и в България да е като в ЕС и като за начало акциза да се увеличи двойно, от 90 евро на 180 евро за 1000 къса и после да се увеличава с по 20 евро на година в този четири годишен период

59

лелее!

преди 1 година

Какви зл0бари са писали тук! Ние пушачите плащаме повече от всички вас за здравеопазване, тъй като безумната разлика между произв. цена (към 60 ст. на кутия) и десетократно по-високата сума, която вадим от джоба си отива за НЗОК, или поне така твърдят. И като ги вдигнат пак ще се събираме, ще се веселим и ще пушим, а вие ще си останете негодуващи, завистливи човечета.

58

До 78

преди 1 година

Не бе, интересен , не е. Ама не ми идвайте до мен. Съобразявайте се малко. Мен като не ми харесва не идвам до вас

57

Всеки

преди 1 година

Минаващ през оградата на границата и с десет стека цигари на рамо!Който ги залови,цигарите са негови!Хаха!

56

Анонимен

преди 1 година

Много ми е неприятно да чакам на спирката, с до мен да дойде някой и да запали цигара да дими... Мисля, че подкрепям решението

55

до 73

преди 1 година

Пушачите вонят отдалече!!!