50

Анонимен

преди 1 година

Творение от коса-кокали, Бе Гейците си харесват комунотворенията!

49

моч

преди 1 година

Няма спасение от хунтата на болшевишките копои......

48

Анонимен

преди 1 година

Осъдена на три инстанции, обаче видите ли била невинна защото някакви хора така написали у фейса, айде малко по-сериозно моля, очевадно и номера с детето не мина.

47

Анонимен

преди 1 година

Иванчева беше PR акция на всички знаят кой. Всички също знаят колко и какви подкупи се вземат в БГ и за колко от тях има осъдени.Иванчева беше обект на безпрецедентен, публичен и показен тормоз.Факт!Колко души след нея бяха хванати и малтретирани по този начин?Помолване, обаче, няма да има.

46

Балъков

преди 1 година

На Максим Стависки колко години затвор дадоха, че не помня??

45

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Скалъпеното,поръчково...обвинение и дело срещу Иванчева,бе трамплин за Каскет Гешеф,да седне в стола на гл.прокурор. Всичко бе...показно и най вече 4 часовото броене на няколкото хиляди евра подхвърлени в колата й и прангите с които бе...окована Иванчева в центъра на София. Абе всичко се връща на този свят,даже и...прангите.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40; ти вече си подсъдим заради закани да тафираш

43

Бай Иван

преди 1 година

Кога Иванчева е искала подкуп от Ваклин? Такъв запис няма

42

Гражданин

преди 1 година

Е това ще е страшен абсурд! Откъда накъде ще помилват тази нагла изнудвачка долна? Верно няма такава държава, пълен абсурд!

41

АнонимеН

преди 1 година

И АЗ ИСКАМ ИМПИЙЧМЪНТ НА НЕЛЕГИТИМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ, НО И ИВАНЧЕВА ЛЕЖА ДОСТАТЪЧНО В ЗАТВОРА ЗА ПРЕГРЕШЕНИЯТА СИ, ЧЕ И Я УВОЛНИХА И СЪДИХА ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ

40

АнонимеН

преди 1 година

ИВАНЧЕВА ЗА ПОДКУПА ЛЕЖА ДОСТАТЪЧНО, ТЯ ПОНЕ ЛЕЖА! ИВАНЧЕВА ИМА ПРЕГРЕШЕНИЯ АКО ГО Е ИЗНУДВАЛА ЗА ПАРИ И ЗАТОВА ЗАСЛУЖАВА 5 ГОДИНИ ЕФЕКТИВНО ! И ВСЕ ПАК НЕ ГО Е БИЛА ТЪЙ , ЧЕ ВЪПРОСА ИВАНЧЕВА Е ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧЕН! АКО Е ЛЕЖАЛА 2.5 ГОДИНИ ДОСЕГА ЩЕ Я ПОМИЛВАМ , ТЯ ПОНЕ ЛЕЖА В ЗАТВОРА

39

селянин

преди 1 година

ИМПИЙЧМЪНТ НА ШАЙКАТА !!!

38

адвокат

преди 1 година

Чета коментарите,и съм потресен от неинформираността на хората.Толкова е заразено нашето правораздаване,че хората не осъзнават,че нямаме справедливост.Само когато се сблъскат с прокуратура и съд,тогава изпищяват.СПРАВЕДЛИВОСТ ПОЧТИ НЯМА.Необходима е тотална промяна в съд и прокуратура.

37

резултат

преди 1 година

ако пуснат иванчева бъдете сигурни че другата невинна - били , ше разкаже много интересни неща на Гешев . няма само тя да го отнася я :)

36

Йотова помни

преди 1 година

историята на партията си.Членът на ПБ на ЦК на БКП Цола Драгойчева,преди 9.9.44.е била осъдена на смърт.В затвора,докато чака изпълнението на присъдата си,е била забременена от надзирател.Така тя отървава куршума.Иванчева е акумулирала червен опит-да се възползва от властовата си позиция изисквайки огромен рушвет и да извърши забременяване(голям проблем,но решен инвитро)с цел предизвикване на жалост,умиление към себе си,а оттам-търсене на помилване.

35

АнонимеН

преди 1 година

ИВАНЧЕВА БЕШЕ ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНА И ЛЕЖА ГОДИНИ В ЗАТВОРА!! А БОЙКО БОРИСОВ Е ОЩЕ НА СВОБОДА)!

34

Хахахахаа

преди 1 година

Мафията ще я помилва. Вакли апартаменти вървят като топъл хляб.

33

предложение

преди 1 година

що тайно не монтират камери в домът й да видят как се грижи за детето , дали бабата не извършва тази дейност до като иванчева се занимава с неини си работи ? да видят кой го къпе , храни , приспива , ,,,,, дали въобще му обръща внимание . смятам че наблюдаващите ше са шокирани , щото ако иванчева е искала дете е щяла да роди преди години . съпруг , инвитро , донор , любовник , начини много .

32

а в Малайзия

преди 1 година

Екзекутираха Първият Лекар за Поставяне на КОВИД-Ваксини!

31

Анонимен

преди 1 година

Щом ще я помилват, от утре почвам да крада. Не мога да открадна колкото нея, но ще се опитам. Мен ще ме помилват ли?