92

Heee

преди 1 година

Въпрос на време е народът да се измори от избори. В този случай виновните ще са партиите, които не търся диалог. Вече Отровното трио, МаяМа и ИТН платиха цената. Следващите ще са ПП и ДБ, ако не намерят решение.

91

иван

преди 1 година

по -широко от Сачева?

90

555

преди 1 година

Видя се, че омразата, противопоставянето, червените линии, ни докарват до умствена деградация гарнирана с мизерия. Сега ще се види кои партии са отговорни и мислят за народа. Няма никакво значение от коя партия ще е премиера , от кои партии ще са министрите, важно е да са добри професионалисти, да работят съвестно. От всички партии има свестни хора-обединете се в името на доброто в тези размирни времена.

89

Анонимен

преди 1 година

Другари, то се видя че трябва ОФ правителство.

88

Анонимен

преди 1 година

Това което иска ГЕРБ в момента от Опозиционните партии в парламента е нагло! Тоест,те да " Узаконят" властта и в държавата!-:(( Ми нагло е бе хора!-:(( Когато ПП управляваше,не беше спешно да има правителство и го свалиха ГЕРБ,Сега що да е " спешно" д им правителство,че и то на ГЕРБ?? ГЕРБ няма шанс да управлява повече България!!

87

gogo

преди 1 година

Най-смешно /трагично/ е как прокурватурата /надпартийна/ слезе толкова ниско да оправя партийните мераци на Добрев син

86

Бай Иван

преди 1 година

Абе аз не мога да разбера? До вчера Герп голям го вадеха ,сега плачат като вдовица за ....Има ли някой трезвомислещ в тази държава дето да си мисли .че тези крадци ще се променят?те докараха България до това дреже.Първо промяна на съдебната система.Никой ,ама никой да не може да краде по-вече безнаказано.Най-големият ни проблем корупцията.

85

гелето

преди 1 година

Абе Боко, как да я обичам тая противната, как да я прегърна - трябва на три да се сгъна. Недей така, чадо. Фокус е съсредоточаване в една точка, екак точката да е широка - нещо не ми се връзва

84

фф

преди 1 година

Безуспешни опити да се спаси банкянската разбойническа организация,в частност-багдатския крадец.Няма да стане.Ще си понесете наказателната отговорност, заради престъпленията от години.ГЕРБ окраде народните пари от 12 год.

83

НА ПОРЦИИ.

преди 1 година

ВИДЯ СЕ, ЧЕ ВСИЧКИ КРАДАТ В ИМЕТО НА НАРОДА? Е, НАРОДА ГИ РАЗПРЕДЕЛИ - ДА ИМА ЗА ВСЕКИ ПО МАЛКО, СТИГА ДА СЕ РАЗБЕРАТ!

82

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

КРАДЦИТЕ СЕ СЪБИРАТ ЗАЕДНО И КОАЛИЦИОННО ЩЕ НИ КРАДЪТ

81

Анонимен

преди 1 година

Война в Тексас. Остин е пламнал. Почна се.

80

добре ,де

преди 1 година

Свалихте правителството, спечелихте изборите, а не искате или не можете да управлявате? Никакъв съюз с крадците и престъпниците, путинофили....Герб ,Възраждане и ДПС.

79

Хмм...

преди 1 година

Бобсуне, вие нали си имате програма бре, казваш, това е нашата програма, ние нея ще изпълняваме, който иска да ни подкрепя, ако не....да идват вторите, ако пак не се получи, Радев да си избере едни и дано там стане нещо иначе...на всички ни е ясно какво следва. Тва дето герберите го предлагат всички да се прегърнат и да се обичат заедно просто няма да се случи, та те не се понасят помежду си бре, как ще мелят заедно брашно?

78

Анонимен

преди 1 година

Нови избориииии.

77

Партия кръвопиец

преди 1 година

За пореден път казвам -няма партия, коалирала се с ГЕРБ, която или да не е асимилирана (СДС) или тотално заличена от политическото пространство след 1 мандат най-много (Яне, ПатрЕотите). На който му се прави харакири, да заповяда при Буци. Ще ви употреби и захвърли като к*рвите дето си ги вика в дувара в Банкя.

76

САЧЕВА

преди 1 година

МНОГО СИ ОМЪРЛУШЕНА-ВОЖДА ВИ ПОДАВА КАТО ,,ПУШЕЧНО МЕСО,,-НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ-,, НАВСЯКЪДЕ ТРЯБВАТ ХОРА,,

75

Анонимен

преди 1 година

Широка коалиция - с други думи Бойче ще ви даде от баницата, но като трябва да се яде дървото ще го ядете вие. Питайте Валерката и Каракачанката

74

Анонимен

преди 1 година

Не съм другар ,още повече лапачи от герб ,нищонеможещи, нищонеправещи калинки напълнили общините ,заплатаджй и източили парите за България през фондове

73

Хемус

преди 1 година

Тази на снимката я усещам,че обича да налага жертвите си с кожен колан! Малко на психичноболна мяза