15

Гледна точка

преди 1 година

До браво пич. Браво, браво, ама на следващите избори точно Порно Програмата ще бъдат на ръба за влизане. Така и не можахте в завистта и злобата да разберете, че ГЕРБ се справят най-добре. И айде стига с тези кражби и тем подобни - поне ЕДНА доказахте ли?

14

Гербер

преди 1 година

До 11. Ама само с омраза няма да стане бе, пич. Както и със злобната завист на такива невзрачни оххлюви като теб. Май нещо не си видял резултатите и кого предпочитат гласувалите?

13

Анонимен

преди 1 година

Защото сте комунисти. Жалко за "интелигенцията", която е на нивото на утрепките от западна Европа...

12

Гражданин

преди 1 година

Като няма да се коалирате с ГЕРБ, т.ъ.п инатлив ганььо, отиваме отново на избори, пак ще гласуваме за ГЕРБ, докато ви уврат *** кратуни, че без тях няма да стане. Защото с всичките им кусури, те се справяха с управлението на държавата по-добре от всички.

11

Анонимен

преди 1 година

Доооооообре

10

До 7

преди 1 година

Само, че ти дрОгарю ГЕРБав Фрол, си изключително фрост. Може ли ПП да е Путинистка партия и да изгони 70 руски дипломати. Ако твоя мазен, тулипест лидер Еднолнижника от Банкя беше на власт, никога нямаше да ги изгони. Да не говорим ще оказа пълно съдействие на *** за Турски поток, заобикаляйки Украйна. Така че, айде моля ви скрийте се гнусни, безсрамни мутро-ДС-крадци, слуги на който дава пара. От вас родината заприлича на разграден двор и е пред разоад.

9

Браво пич!

преди 1 година

Ей заради това на следващите предсрочни ще ви изберем отново. Тази *** мафиотска шайка ГЕРБ - ДПС - Каскетя, трябва да бъде изкорубена от смучене кръвта на нацията, която вече почти е пред разпад.

8

Анонимен

преди 1 година

Следвате си ината, щот сте недозрели. Може и да узреете, ако на народа не му писне да чака да се учите. Не били във властта с цел управление. Е, това е ясно отдавна, там сте с цел лява ръка десен джоб, няма значение в каква роля. Ако бяхте с цел управление, вчера нямаше да има избори.

7

ами,

преди 1 година

Гюров, като няма да се коалирате за редовно правителство от което държавата има необходимост разпускайте седянката ПП и изчезвайте. Народът не е опитно зайче да си експериментирате с избори. Не гласува за кефа ви, нито за черните ви очи, а за да управлявате нормално държавата в полза на народа. Като не можете или не искате,махайте си.

6

до 3

преди 1 година

Не дрОгарю, не се опитвай да заблуждаваш читателите. ПП не са американски проект, а проект на другаря ти Радев, следователно ПП да се чете не "Продължаваме промяната" , а "Путинистка партия". Иначе, ако бяха американски проект нямаше така охотно да правят коалиция с Нинова и БКП.

5

Лена

преди 1 година

мазния пак нещо говори пак се обяснява пак бнб на кУкУвУ лято

4

Анонимен

преди 1 година

A kakвo ни интepecyвa това нас, нормалните хора?

3

Анонимен

преди 1 година

Вие сте американски проект. Това сте вие.

2

Анонимен

преди 1 година

Гнусни и долни хорица,кои луди гласувсха за вас бе????

1

Анонимен

преди 1 година

Toзи gжeй и тoй изnълзя...