136

Анонимен

преди 1 година

Американско агентче, без никаква собствена мисъл в кратунката. Ще му се да бъде пак първи, на кукуво лято, видя се че не става за премиер. Ако ставаше в момента щеше да е още премиер.

135

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС ще имат около 500-550 хиляди гласа независимо колко хора ще гласуват. Колко депутати ще имат ГЕРБ-СДС, зависи от това колко хора ще гласуват. Ако гласуват 2,6 милиона, ГЕРБ-СДС ще имат 20%. Ако гласуват 5,5 милиона, ГЕРБ-СДС ще имат 10% от гласовете.

134

Крали Марко

преди 1 година

Че знае ли Петков по е туй голям КралиМарковски х.. ей го. Подготвил съм му го.

133

баба мара

преди 1 година

аморални хора нямат работа в политиката баща на 3 деца да тича по квартири счужда жена това е голям грях тези хора нямат срам чест достоинство подаи сиоставката и се занимаваи с това което умееш но не на изборна длъжност позор и затези които гласуват за пп

132

Анонимен

преди 1 година

Добре ще е ГЕРБ-СДС да не прескочат бариерата за влизане в парламента. За това е нужно масово гласуване.

131

Кирилка Петкова

преди 1 година

Искам да ме венчаят за Асенка Василева в Централния Софийски Затвор!

130

аз

преди 1 година

Единственото нещо което направи е да направи руската партия да има 10-15 процента. Е за това ли скачахме по площадите. Това ли е промяната да вземе 10-15 процента Възраждане. Това ли ви беше политиката. *** от БСП във власта с вас и Възраждане да дръпнат яко.

129

Анонимен

преди 1 година

А бе Кирчо. Доста с пародиите. Вече те гледАхме и се посмяхме. Гешев че те вика на бис, ние ще чекаме кскви ще ги плещите а Асеня при бай Ставри

128

Ако...

преди 1 година

Това недоразумение ако е първо, се замислям да ходя някъде другаде. Няма да му плащам аз кредитите на тоя ромоканадец. Дошъл ми бежанец тук да ми тегли кредити. Писна ми от бежанци. За какво ги дундурим такива?

127

аз

преди 1 година

Ти си просто Киро. Даже си по просто отколкото Киро. Аз досега не съм видял да кажеш нещо и то да стане. Живота ти е лъжа.

126

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че няма да гласуваме за ГЕРБ-СДС - те да най-голямото зло. Всеки ще си намери за кого да гласува.

125

ОСТАВКА, КИРО..!!

преди 1 година

ОСТАВКА ОТ ПП.... ДОКАТО НЕ СИ ПРОВАЛИЛ ТОТАЛНО ЖИВОТА НА ДЕЦАТА И НА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ, КОИТО ИЗЛЪГАХТЕ С АСЕН....

124

Анонимен

преди 1 година

Въпреки че в ПП има и свестни хора, в тази абсурдна кампания Кирил и Асен заложиха на Кирил и Асен - те са по билбордовете, те са по студиата. И тази тактика всеки ден от кампанията им сваляше рейтинга. Така ще си получат заслуженото - мижав резултат, дори събрано с гласовете на ДБ, ще са след ГЕРБ.

123

Ралица

преди 1 година

Кирооо ти защо не отидеш на лекар отиваш си при Линда и повече био малини за 7000 лв воаяжи с *** само двамата с държавният самолет НЯМААААА а Кокорчо кажи къде са онези 8 милиарда течове или кажи защо докара комисионери разследване съд затвор това е за вас потрес сте

122

Глас от Пандиза

преди 1 година

Чакаме Кирилка за първа булка! Ще я омъжваме!

121

aaa

преди 1 година

Тотален лъжец. Да видим дали поне веднъж ще каже истината. Но ако ПП не са първи то май ще се докаже, че е лъжец.

120

SS

преди 1 година

Тоя много взе ,че си повярва !

119

Анонимен

преди 1 година

Да отчиташ,че лицето от снимката е психически деградирало, не означава че си от герп!

118

Анонимен

преди 1 година

Що пишеш с големи букви? Лyд лyмпен ли си?

117

Анонимен

преди 1 година

НЯМА ДА СПРЕМ ДА ТЪРСИМ ПРОМЯНАТА, ЗАТОВА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ДО ПРЕМАХВАНЕ НА ПАРТИИТЕ НА КОРУПЦИЯТА ГЕРБ-СДС И ДПС, СЪЗНИЦИТЕ ИМ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ И ИТН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ХИВОТ НА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ МЕ ГЛЕДАЙ Т-Ъ-П-О БЪЛГАРИНО, ВСЕКИ ГЛАС НАМАЛЯВА ПРИСЪСТВИЕТО ИМ В ПОЛИТИКАТА-ГЛАСУВАЙ!!!