7

До 1 НЕбъюгарин

преди 1 година

Ами ето, като не щеш руски туристи, идат некви от Сенегал!? Пази Боже от олиго....

6

Рободател

преди 1 година

Дааа, вярно е - месечната заплата на един кардиолог я получават за целия сезон и то ако работят добре и не ги прецакаме с някоя друга глобичка...

5

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Преди 10 години когато избягах от туризма(да, беше си бягство с писъци) им казвахме на псевдо хотелиери, ресторантьори и туроператори, че ще търсят хора в Африка... а те се смееха :) Е, стигнахме и до тази прогноза! Успех с кадрите! Изгонихте хората, които работихме с желание и имахме квалификация.... сега си набирайте баламмии по палмите. Дори укрите не искат да работят за вас!

4

Варналиев

преди 1 година

Лъже назначеният за хотелиер партиен секретар! На българските работещи по хотелите се дават минимални заплатки, напр. на помощник сервитьор дават 700лв. и 100лв. ваучер. На камериерките дават малко по-вече. Но все са малки заплатите, плюли са си в устите измислените бизнесмени, на българите да не се дава голяма заплата. На разни киргизи, украинци, молдовци заплатата е по-висока+квартира+храна+самолетен билет. Нашите са чужденци в страната си. Затова няма персонал.

3

Дедо Гочо

преди 1 година

Радой Ралин : Моме, моме Европа ти дала култура , а ти гледаш да хванеш Африка за К/а1978 г

2

Дедо Гочо

преди 1 година

След призива на мама Мути да приемем камиларите високо квалифицирани на нищо неправене и ползване на СОЦ. Помощ , новата мислителка и компания откриха начин как да реши проблема с русите коси и сините очи в Европа . Четете Радой Ралин

1

Българина

преди 1 година

Ако бранша иска руснаци, да не гласува за антируски козешки партии... толкова е просто, толкова колкото е проззз всеки бг избирател вече 12 г. Искат от същото, че и с екстри. Десерта е ПП.