92

Христо Христов

преди 1 година

Отделно, че единствените протести у нас са ЗА по-скъп газ. Факт.

91

ники

преди 1 година

Грамотност? Газ е в мъжки род и не може да е по-скъпА, а е по-скъп.

90

Христо Христов

преди 1 година

До 110Той самият Борисов преди 2-3 месеца заяви същото. Малко е мачкан матряла.

89

Анонимен

преди 1 година

Много съм доволен от управлението на ПП. Трябва поне още 1 мандат да управляват. Само така ще се събуди Българина, да излезе и да организира един народен съд. Иначе докато ни дават колкото да не умрем ние си траем. Сега ще студуваме и гладуваме цяла зима. Един куп хора ще умрат от глад и студ и после ще идем да ги изрием. Трябва да се увеличи Данък Общ Доход от 10% на 99.999999% за да се ускори събуждането. Трябва да върнат и кръвния данък. По едно момче от всяко семейство да пращат в Украйна!

88

Анонимен

преди 1 година

Газпром няма да доставя на България. В момента Газпром прави рекордни печалби, България едно нищо на пазара, оборота с България е незначителен, освен това в България не живеят руснаци както в Молдавия например. И не само че няма да доставя, но и ще осъди България да плати 1.5$ неустойка. Миpишещите евроатпантици няма смизъл да се пънат с опорки срещу Газпром, цяла България ще замирише на пот.

87

Анонимен

преди 1 година

Абе вия некъпаните наистина ли си мислите, че сте свободни хахаха

86

Анонимен

преди 1 година

Песков "Ще дадем шанс на България да изкара зимата без руска газ" Няма газ за България: Вот это поворот! Газпром отказался открывать брат+ушкам кран даже за рубли. youtu.be/73cL23tR21o

85

Анонимен

преди 1 година

Ей го на! Благодарение на ПП изгонихме мафията и върнахме мутрите. Иво Прокопиев и компания сега печелят десетки милиони седмично като прекупуват и препродават газ от Газпром, а ние купуваме от тях газ дето "не е Руски". За целта само изпразнихме валутния резерв и теглихме излишни 18 МИЛАРДА дълг. Но поне вече не сме зависими от Русия. Зависими сме от Русия И Иво Прокопиев и Сие.

84

Анонимен

преди 1 година

Кая Калас : "Газта може да е скъпа, но свободата е безценна".

83

Българин

преди 1 година

Не е морално да купуваме руска газ. По добре да обеднявам и да студувам, отколкото да финансирам убийството на украински дечица от путинските агресори които носят болка и страдание. Газта може да е скъпа, но моралната чистота е безценна.

82

Анонимен

преди 1 година

Продължава да стои въпросът , защо не взимаме газ от Газпром , нали си имаме договор . Каква полза от стока , която не може да се ползва заради висока цена

81

Българин

преди 1 година

Аз не виждам причина България да налага визи на гражданите на САЩ, САЩ са демократична свободна страна и наши рилайабъл партньори и може да си влизат свободно в България. Това че те са решили да въведат визи за български граждани е техен избор, САЩ са наши рилаябъл партньори и ние уважаваме техния избори, не им се месим във вътрешните работи.

80

Анонимен

преди 1 година

Каква е ползата да членуваме в един фашистки съюз, където върхушката в Брюксел ни принуждава насилствено да обедняваме и да студуваме за да подкрепяме някакъв народ от наркомани и нацисти коиото под давлението на САЩ избиват собсвеното си рускоговорящо население.

79

Анонимен

преди 1 година

Швейцарската адвокатска катнора която беше наето от правителството на Петков за консултация даде заключение, че ако Газпром съди България ще я осъди за неустойка около 1.5 милиард лева. Има клауза в договора че се плаща, независимо дали си консумирал газта.

78

хм

преди 1 година

До Щерю Зеленски е просто кукла на конци. Утре да му наредят и ще се прегърне с Путин, дори и някой скеч може да му изиграе. Просто е влязал в роля и я играе. Това му е истинската професия. Президент е временно.

77

Българин

преди 1 година

За съжаление сметката от всички тези енергийни кризи, ще я плати отрудения руски народ.

76

Тед

преди 1 година

Неустойки щели да искат. Вие или по-скоро всички ние ще плащаме неустойки на Газпром през скъпите цени, които ще искате, за да си платите дълга към Газпром по договора, който сами нарушихте едностранно.

75

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС е толкова богат, че дори и 10 пъти да стане по скъпа енергията, пак ще живеем по-добре от руснаците. Българското мерезе винаги ще бъде по-голямо от руското мерезе.

74

Българин

преди 1 година

Не виждам къде е добрата новина. В пазарната икономика няма липса, а има цена. Когато нещо го няма, цената му се вдига и хората не могат да си го позволят. Вече абсолютно всички енергийни експерти (а даже и някои политици си смениха мнението), заявяват, че без газ от Газпром, сме обречени. Какво толкова чакаме? Вече сме на дъното, а никой не се осмелява да каже "царя е гол".

73

Анонимен

преди 1 година

путин че ни достави евтина газ, важното радеф да му направи фелацио