206

Дядо Соци

преди 1 година

Ще скочи. Заплатите че ходят само за парно , ток и вода. А какво ще ядеме ? Божеее , Боже... До къде ни докараха Путин и Радев.

205

Анонимен

преди 1 година

усмивката на Киро ще ни топли а и Харвардската му диплома

204

Анонимен

преди 1 година

ПП и сие не мислят нито за народа нито за държавата.Интересно за какво мислят.

203

Анонимен

преди 1 година

АЗ ПОМНЯ ОНИЯ ГЛАДНИ И СТУДЕНИ ЗИМИ КОГА ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЗАНИ НИ УПРАВЛЯВАХА- СЕГА ПАК СЕ ПОВТАРЯ- БЕДНИ И ОБРАН НАРОД ОЛИГАРСИТЕ С МИЛИОНИ В ШВЕЙЦАРСКАТА БАНКА

202

Анонимен

преди 1 година

ЩО ВИ Е СТРАХ ОТ СТУД БЕ. НЯМА ДА ИМА СТУД, НАТО ПАЛИ ПОЖАРИ ША ВИ ГРЕЕ.

201

Анонимен

преди 1 година

ША СКОЧИ! - КАКТО Е ТРЪГНАЛА ЦЕНАТА НА ГАЗА 2600 ЕВРО ЗА 1000 КЙБ. М. ВЪВ МОМЕНТА,ДО ЗИМАТА !!!!!!!.

200

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е също патерица на герберите. БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД ЗА ХОРАТА, А ЗА ОЛИГАРСИТЕ - ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ.

199

Анонимен

преди 1 година

Герберите как ли ви ги ражда главата тия паники....Стефан Янев ще ви оправи всичките менте партии на изборите....

198

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен224 Надявай се Възраждане да те оправи , всичките се кланят на един господар!!!

197

Реалист

преди 1 година

Не няма да скочи ще ви бъде четири пъти по евтино ! Ако не вярвате питайте Парапетната госпожица !

196

ДА, ЩЕ СКОЧИ!

преди 1 година

Целта е пълно обедняване на населението в колективния Запад и въвеждане на базисен универсален доход, който ще се получава с чип. Все още не е ясно Русия участва ли в тоази схема или сатанистите само използват войната като претекст да поддържат цените на енергийните източници високи.

195

Анонимен

преди 1 година

Да плащат за парно, тези дето го ползват! От години не ползвам парно , но плащам за студените им тръби ( защото никой не го ползва това чудо) , които минават през моята собственост!!! Кога най- после ще оправят тази наглост!!! Ще ги отрежа тази зима!!

194

ъъъ

преди 1 година

Ми нека скочи, че да им уврат главите и на най-дебелите кратуни и най-после хората да се отърват от тоя гнет.

193

До плюещите Русия

преди 1 година

Още ли ви е смешно ? Това е само началото. В Англия дават реклама по телевизията на тоалетни кърпи (вместо тоалетна хартия) за многократна употреба !? За да се пестят ресурси. Клипът го има в Телеграма. За това ли скачахте осем години срещу Русия ? Налагахте санкции запорирахте сметки на руски граждани откраднахте златните и валутни резерви на Русия във вашите банки избивахте цивилни граждани и деца в Донбас защото говорили на руски и за капак водите война срещу нея. Какво всъщност очаквате. А ?

192

Анонимен

преди 1 година

Целият блок от 6 входа се отказахме от по рното и минахме на зелена енергия Гуми. Евтина зелена енергия за без пари Ще произвеждаме пушек и сажди щото Киро и Кокорчо ни докара 4 пъти по евтина газ от Краваристан. Върна ни в каменната ера. Сега очаква същият този Киро и Кокорчо пак да ги изберем. Да но този път всички ще гласуваме за Възраждане. Те ще възродят държавата и ще ни върнат в 21 век.

191

Анонимен

преди 1 година

Ако в ряфинериите се произвеждаше повече мазут нямаше да има тоя проблем защо всички трябва да плащаме масрафа на скъсаците кпито ислат да се движат с коли пренасочвете производството към мазут да дизела ще стане 10лв и бензина ама на кой му пука да се научат що е трамвай и колело

190

РусенецЪ

преди 1 година

Централо отопление в първата четвърт на 21-ви век е безумие. Изключително неефективно. Само ще ви спомена, че на един от котлите в Русе има надпис: "Произведено в Чехия, 1936 г." ! Това да правиш топлина и да я пренасяш на 10-ки километри е абсолютна глупотевина. Ако ще правиш ток и използваш отпадачната топлина е смислено за близки предприятия, но не и за домакинства.

189

Анонимен

преди 1 година

До Улави хора ...аз пък искам сиренето да ми е 2,60 и кашкавала 4лв, като преди 35 години ама няма...,то тогава и заплатата ми беше 200лв обаче.

188

Спокоен

преди 1 година

Пробемът не е в цената на услугата парно. Проблемът е в законовото принуждение да го ползваш.

187

Един Българин

преди 1 година

Цената вчера беше 250,а не 300 или 400лв с кво ни плаши този? Спирането на топлофикациите е необходима стъпка и по-добре да е скоро. Топла вода....има някакъв малък резон ама за парното е безумно! Да оправят електрическата мрежа, да стилмулират панели на всеки покрив. Зимите са все по-топли може и да не се налага чак толкова отопление ако не искаме 25 градуса в спалнята.