38

Анонимен

преди 1 година

До Fena "Защо като генерирате повече от половината от БВП не си плащате реалните сметки за парно?" ----- ти малооумен ли си??? Парното е социална услуга! Как според теб пенсионер ще плаща "реалната" сметка с пенсия от 500 лева??? И ако си мислиш, че чакаме някой да ни плаща парното, на мен дето парно не ползвам (спряно от вертикалните щрангове) ми е 400 лева за общите части на сезон! Та освен, че плащаме подобни сметки, плащаме и с данъците си!

37

Анонимен

преди 1 година

Сега това ли измислихте да разединявате хората?Да ги делите на софиянци и несофиянци?По-скоро вън от България разединителите на народа!Разединявате ни,за да може когато излезнем зимата на протести да не ни обърнат внимание.Господ гледа...

36

Анонимен

преди 1 година

И кво праиме сега ? Разбра се, че сме за пореден път от към губещатата и то напълно страна ?

35

Gogi

преди 1 година

Аз и сега съм на тъмно, и онзи ден и преди 4 дни. И не само в този квартал, Люлин от 1 до 7, Дружба, Лозен,Враня, Герман, Горубляне, Толева махала, Репъблика и Обеля.През ден аварии.

34

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Газпром бил ненадежден доставчик !?!?!?!?! Алоууууу,гъдулките НИ-ТО Е-ДИН газопровод който минава през Украйна не е спрял работа ! Чаткате ли - НИТО ЕДИН !!!!! А там се води война ! И всички които са закачени към тези тръбопроводи полувата газ! разбира се теци които си плащат по схемата на Газпром, включително и Гърция, която ни ПРЕПРОДАВА РУСКА ГАЗ. От европейска солидарност риаш ли . Та кой о л и г о френ казва че Газпром бил ненадежден доставчик ?

33

Анонимен

преди 1 година

Да стоят.Те ни натрисат тия сорошки майкопродавци на власт.

32

Анонимен

преди 1 година

Миии живея в панел в Младост на първи етаж и съм си сложил дограма (1000лв с монтаж). Отвън на терасата имам XPS, а отвътре гипс картон отвътре (май всички материали ми излезнаха около 500лв). Зима-лято няма никакво значение. Апартамента поддържа 18 градуса денонощно. Ток не знам дали въобще ми трябва, ако го спрат още по-добре, че и без това ми свети от лампата пред входа. ;)

31

Анонимен

преди 1 година

Ще им бъде дадено право да избират. Който не иска да живее на тъмно и студено, ще трябва да се откаже от скъпата храна.

30

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали ще седя на тъмно и студено през зимата, но със сигурност го правя цяло лято. Предните 3 вечери навъртях по 25,000 - 30,000 крачки обикаляйки с кучето града пеш от Младост до Центъра и обратно след полунощ. Днес пък бях на сянка в гората уж да се къпя на Симеоновските "езера", ама уви ги почистват и ремонтират. Днес пак щях да обикалям вечерта, но имам пришка на палеца на левия крак, заради евтинджос адидасчетата и го пишем дъждовен.

29

(-_-)

преди 1 година

.. правителството на Борисов, въпреки че имаше валиден договор до 2030 г... Какво повече има да се каже? Айде плащате сега 5-6 пъти по-скъпо!

28

Анонимен

преди 1 година

Ще се сгряват групово на жълто паве... Само по-встрани от Хаджионзи, че да не барнат мюмюнска шарка...?

27

Анонимен

преди 1 година

Нека да стоят. Може да им уврат тиквите и да излязат на улицата най-накрая. Всички ще платим неустойките по договора с Газпром.

26

Чичо

преди 1 година

Ще стоят и още как! Освен ако на изборите на есен не проявят разум (нещо, което за съжаление по принцип не е характерно за тях) и не гласуват за ГЕРБ. Само така има шанс да се подобри ситуацията в държавата и да изкараме зимата без сътресения.

25

ED

преди 1 година

Само това остава - да спираме и ние кранчета!

24

Самоковлия

преди 1 година

И няма са банят, ужаст

23

Fena

преди 1 година

До 22. Защо като генерирате повече от половината от БВП не си плащате реалните сметки за парно? Сметка под 1000 лева за парно е невъзможна при тези цени! Аз плащам 500лв за апартамент от 100м2 за газ, като имам нов кондензен котел, пълна изолация и нямам почти никакви загуби по трасе. ТЕЦ има километри компрометирана тръба с почти 70% загуби и плащат по 200лв за парно! Всяка година ТЕЦ София получава по 700 млн. - през когенерация и директна субсидия. Тази зима ще е над 1,5 млрд. Кой ще плаща?

22

Болни мисли на

преди 1 година

Един бо....н човек.1. Кой ще ти разреши да тръгнеш кранчето бе пич?2. Мазут от САЩ ли ще ви докарват?3. Кой в САЩ знае за вашите 7 кораба, че никой не може да намери нищо по въпроса?Софийските отпадъци да не се изживяват като някакъв божи дар за човечеството. Да мръзнат до един.

21

Анонимен

преди 1 година

Купуваме обещания за самолети вместо да довършим АЕЦ Белене и да си осигурим бъдещето. Затворим ли Козлодуй, става мрачно

20

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни глупости... Това е поредната публикация, която е платена от руските марионетки - Фигуранта, БСП и Възраждане... Обществото се манипулира за да се стартират нови преговори с paшистите относно плащането с рубли на газа...

19

Ако пак гласуват

преди 1 година

за Кики Гриндера, Кокорчо меката китка, Лорейн чиф*та, гуг*Лена, тиквата, Корни, мравояда, гнома и свирчеф ще гладуват и студуват! Но пък ще защитят евроатлантическите си ценности и ще направят баба фон дер лай н ен много хепи!