50

Аз съм ром

преди 2 години

И чувствам тоя Тимърлянс като наш брат ром.

49

Анонимен

преди 2 години

Еврото вече е фалшива валута, благодарете на фон дер лайен ...

48

Деца

преди 2 години

Хубави руски деца. По същия начин са обрани и афганистанските деца и много други.

47

Най-удобно

преди 2 години

Ще бъде да не плащаме нищо и да продължим да получававаме газ. Иначе санкциите се обезсмислят. Моите еврейски прадеди така са постъпвали.

46

Анонимен

преди 2 години

Тимерманс е една куха европейска кратуна, каквито са се навъдили като *** там, защото няма никакъв контрол. Така се стигна до днес начело на ес да стои една неквалифицирана за поста гинеколожка, която работи за сащ против интересите на самия ес. Ес не може да диктува на продавачи в каква валута да им се плаща. Нека да се откажат и да си държат еврото в джоба, като сувенир...

45

Kой си ти бе

преди 2 години

Какви руски деца.Тея с яхтите по 500- 700 млн.долара или с апартаментите по 20-30 млн. паунда в Лондон?Смахнат ***.

44

Кой си ти, бе

преди 2 години

Окрадохте парите на руските деца, сега и нагли.

43

Анонимен

преди 2 години

Еврото вече е белязано като умираща валута, на Русия не върши никаква работа, ако има евро не може да купи нищо с него освен да го обмени срещу долари. Сащ са се погрижили за смъртта на еврото -- питайте гинеколожката в брюксел, тя работи за сащ срещу ес, на заплата на европейския съюз.

42

Толкова ясно

преди 2 години

До АнонименДоговора си е договор, но е подписан без наличието на санкции. Сега се променя. Санкциите отклоняват и замразяват плащанията. Така както МакДоналдс, Шанел и Тути фрути имаха договори в Москва, но ги нарушиха. Запада маже да нарушава договори, и това е морално Другите, това е осъдително. Колко удобно!

41

Анонимен

преди 2 години

По кой закон и по кой договор се налагат наказания на една суверенна държава, в случая на Русия? Но в с световен мащаб под такива санкции се намират доста държави, като първенството по стаж се държи от Куба и Северна Корея? Договорите са скъсани, правилата и институциите, установени и уважавани след1989, не действат, а САЩ си правят каквото си искат.ЕС просто се спихна, като общност, която въобще има някакви ценности.Ще се спихне и като физическо съществуване -*** на чужди интереси!

40

Ноби

преди 2 години

ще плащате и в монголски тугрици, ако така иска продавача. от къде се навъдиха тия мa.лo. yмници , май вървим към края на ес

39

Абе толуп

преди 2 години

Икономическите закони ги определя пазара.

38

Хитреци

преди 2 години

Плащайте в евро, после санкциите ще ги замразят, и някой ще ги присвои под благовиден предлог. Как може Запада да има на високи позиции такива чиновници? Че той бълва глупости. Нас ли лъже, себе си ли лъже, него ли го лъжат? Тартюф.

37

рибока

преди 2 години

Този е гледал филм по романа на Александър Дюма?Планше - слугата на Д,Артанян влизайки в кръчмата поръча две кани бяло вино.Донесоха му го.Планше пожела да му ги сменят с две кани червено.Смениха му го.Планше взе каните и си тръгна.Кръчмарят му каза,че ни ги е платил,а Планше му отговори,че ги е сменил,кръчмарят му каза че не е платил и каните с бяло вино,а Планше му отговори,че ни ги е изпил.Нооо,това е филм,а в живота - няма плащане - няма стока.Има и арменски поп с по-голяма полза от съд.

36

Анонимен

преди 2 години

Ми че те в евро плащат, другата сметка само ги обръща е рубли, ба си буквояда

35

Анонимен

преди 2 години

Значи на плащаме на Русия за газ - при нас се сриват икономики защото всичко е по-скъпо и понеже искаме да накривим на Путин калпака защото нападна Украйна. В резултат на което ЕС и икономиките в него стават все по-неконкурентноспособни(за нашата в БГ дори не искам да говоря) народа обеднява и не може да си купува стоки от необходимите за нормален живот. При това на същото населени му се казва ние трябва да подкрепим Украйна. Коя икономика може да подкрепи каквото и да е СИЛНАТА или мижавата?

34

Анонимен

преди 2 години

Много ясно! Договорът си е Договор!

33

Светло и ясно

преди 2 години

Тимерманс смята, че руските условия за плащане на енергийни доставки са в нарушение на договорите, а Президентът Путин каза, че блокирането на руските златно-валутни резерви от страна на колективния запад, подкопава доверието към $-а и ойрото. Президентът Путин констатира, че $-ът и ойрото са компрометирани валути.

32

Край

преди 2 години

И то по запорираните сметки нали.И ако слушат ще им ги пуснете. Това де не е игра на шикалки бе господа еврочиновници

31

Анонимен

преди 2 години

Може и в сръбски динари, или чрез македонски денари.