59

Анонимен

преди 2 години

РСМ не е направила абсолютно нищо за разрешаване на двустранните отношения,не е държава,а едно голямо НИЩО с негативна кампания срещу БГ от лъжи и манипулации.Натиска срещу БГ от ЕС унижава достойнството на българския народ и историята на българската държава дала своя принос за европейската цивилизация.Всичко това да се натиква в ъгъла е безобразие.Една географска област считайки се антична без да е,разиграва цяла Европа за да наложи коминтерновския македонизъм на антибългарска основа

58

Я па Я

преди 2 години

ЕС иска да си вкара таралеж в гащите ....Югокомунистите ще им разкажат играта!

57

Анонимен

преди 2 години

Европа защо държите да натискане България Разгледайте поведението на македонските НИЕ сме европейци правилата са за всички

56

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз първо да реформира титовите югославяни макета в европейски граждани. Европейският съюз трябва да им каже, че Северна Македония лъже и краде и България е правата страна. А Северна Македония да си реши дали иска при тези условия в ЕС. Титови югославяни искат да ги вкарат в ЕС? Кой? Евроглуппаците. Сърбия и Русия ще им благодарят.

55

Анонимен

преди 2 години

България няма да става жертва на Северна Македония вътре в Европейския съюз и да понася унижения, кражби, лъжи, злепоставяне и конфликти с нереформирани титови югославяни. България няма да понася щети вътре в Европейския съюз, а Великите сили отново да ни унижават.

54

Бай Дрън

преди 2 години

Да бе, верно, нас кога ще ни приемат в Шенген? Що не натиснаха Холандия навремето? Като толкова знаят, нека се натиснат сами и ни приемат в Шенген жен. Не само еврозона да ни предлагат, за да ни ограбят тотално.

53

Анонимен

преди 2 години

Европа да прави призиви само към Северна Македония. Северна Македония е слуга на Сърбия и Русия. Те са крадци и лъжци и ще работят за Сърбия и Русия в Европейския съюз. Искат да влязат само за да крадат и лъжат вътре в Европейския съюз и да защитават Сърбия и Русия в него.

52

...

преди 2 години

Европа с призив към България и Северна Македония. Както казва дъщеря ми: "Няма пък"

51

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам какви са тези изказвания на наши ту да признае малцинство, ту езика на омразата. Тука си има договор, който трябва да се изпълни и толкоз. Какво ги дробим, къде остава с историята, езика и всички останали, които съставляват този договор? Тия нашите хрантутняци с 15хил заплата какво правиха 15 г. в тоя парламент та джендърите си позволяват да ни заплашват? Радев също трябва да престане да говори с извадки от договора. Изпълнен ли е той или не, туйто, какво ще им се обясняваме.

50

Правилно

преди 2 години

И ние настояваме от 2011 да се спазят две решения на Европейския парламент за приемането ни в Шенген, но казват, че правителството на Кирчо е много коромпирано и не ставало. Много пари взимало от САЩ за да ни ... майк а та. Освен това с друго решение се разрешава на САЩ исаните корупционери да влизат без визи в България, за нас като "приятелска" корупционна страна се изискват такива.

49

MONAD

преди 2 години

Гърция ги държа на вратата за влизане не знам си колко години, нашите управници спаха тогава, сега когато вече темата е актуална измежду повечето българи политиците решиха да си правят пиар, но отново, нищо не се прави в защита на интереса на България.И не е само това, това е в интерес на обективната европейска история, дезинформация, фалшиви новини са в устата на всеки политик и журналист, но не ги притеснява, че бъдещ член на ЕС консолидира национално самосъзнание базирано на исторически лъжи

48

Алекс

преди 2 години

Решението на спора между Гърция и Македония показа,че македонците разбират само от твърдо вето.След като Гърция можа да държи ветото до приемането на нейните искания,значи и ние можем.

47

анонимен

преди 2 години

За какъв говор на омразата говорите, нима искате както обикновено да си траем, както е било, докато са ни кълцали и рязали както големите си искат? Сега един господ знае какво са наумили, защото освен общи приказки нищо не чухте, нали? След като имаше публикации как лобита в САЩ и Канада са заявили да мълчим, защото ние всъщност сме били македонци? Явно тук не искат толкова нагло да се изразяват и с разни лакърдии ни мотат?

46

Анонимен

преди 2 години

Каква история бе? От 1300 г (голи претенции за държава) 700 години са исторически доказани робства и липса на национален суверинитет. За какво претендирате бе БГ ???

45

За България

преди 2 години

Вето докато не си променят историята! Ние си променихме нашата заради турците, където те са ни третирали като животни , а тези ***.дали ни наричат фашисти и не искат нищо да променят , на фона на това колко хиляди българи са загинали за тяхната свобода и независимост! Грях и предателство срещу паметта на дедите ни!

44

Анонимен

преди 2 години

Ако зависи от мен , македонските българи никога няма да влязат където и да е , освен в Република България !

43

Анонимен

преди 2 години

Тук добре е че няма говор на омраза. Само коментарите прочетете надолу.

42

Анонимен

преди 2 години

Може още утре да бъдат в ЕС. Трябва просто да се присъединят към България и готово. И без това нямат нито своя история, нито свой език

41

Чичо

преди 2 години

,,Индианците които заварва македонският откривател Христофор Колумбски в Северна Америка ,се оказват викинги от дезертирали през 10ти век викинги от северният граничен ,гарнизон на Македония,които през Гренландия са стигнали и уседнали в С.Америка ,известна в Македония като ,,Презокеанска Македония" !?!?....Македонски епос от наши дни !!!

40

до 35

преди 2 години

Защо България да нахлува в Македония? Я колко роми си имаме. Пращаме ги на еднодневна екскурзия само да си накиснат краката в Охридското езеро и готово.