12

Анонимен

преди 2 години

Кво ми дреме за хляба. Направите 0 става за месото и млечните продукти:))) хляб...

11

Martin

преди 2 години

Всички тези мерки, ще се компенсират със заеми и задлъжняване на населението за десетки години. Няма откъде другаде да дойдат. Как се помага на малкия е среден бизнес. Само големите притискат и цицат държавата, защото без нея не е възможно да оцелеят. Те за това са създадени. Да източват държавата. Намаляването на ддс е безумна мярка, която няма да доведе до нищо а само до нови и нови заеми. Определени лобита натискат бутончетата във властта а последните осребряват, те нали за това са сложени.

10

до 10

преди 2 години

с тая разлика, че 1997 беше една година, дори няколко месеца, а сега се говят за План 2030, т.е. Криза след Криза до 2030 за Геноцид над Населението! Вече КОВИД го обявиха до 2027, АстраЗенека подписа и договор с Великобритания за 5 години, Пфайзер с Канада, където и нов завод стоят. СЗО от този Ноември въвежда Дигитален Паспорт за Всички страни членки - който трябва да съдържа цялата ти Имунизационна История и без който никакво пътуване - няма да е позволено и т.н. и т.н.

9

Анонимен

преди 2 години

Леле сега вече, мама ще рипне до тавана. Изедници, подиграват се с хората.

8

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

Всичко вече е БезПлатно, а аз такъв глад като сега през живота си не съм изпитвал, 1997 година преживях с Бъркани Яйца, а сега едни Бъркани Яйца са 15 лева и то като Сиренето и Яйцата са на Промоция: 3 лева за 6 яйца, 7 лева за 400 грама сирене, 5 лева за пакетче масло, ако искаш хляб или нещо за да преглъщаш, още 5 лева...

7

Анонимен

преди 2 години

значи цената на сляба скача с 20% като преди 2 г като бойко намали ддс-то тарикатите не стига че не смъгнаха цените, ами ги дигнаха

6

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, крайния потребител няма да усети, защото спестените 40-50 стотинки ще бъдат преразпределени по веригата преди това.

5

Анонимен

преди 2 години

Див популизъм!

4

Хасфалт

преди 2 години

И големите печеливши са пекарите и търговците! Браво!

3

Анонимен

преди 2 години

НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР!

2

Анонимен

преди 2 години

промяната дойде, не мога да повярвам ще заплача

1

Анонимен

преди 2 години

Честит 9ти септември, другари! Вече всичко е безплатно!