27

Трак

преди 2 години

Мед сестра в Швеция СТАРТ 5500 евро 36 масова работна седмица + транспорт Бг-Швеция+квартира+ транспорт до работа+ извънредни часове по празници и г н ДВОЙНО ЗАПЛАТЕНИНорвегия СТАРТ 6000 ЕВРО ЗА МЕД СЕСТРА СЪС СЪЩИТЕ УСЛОВИЯ. Строителен работник общ- Норвегия-СТАРТ 25 ЕВРО ЧАС ЧИСТО.. КАЛКУЛИРВАЙТЕ И СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКАТА

26

Кире корни

преди 2 години

Оставка

25

Анонимен

преди 2 години

С 0% ддс хлябът пак няма да поевтинее.

24

Анонимен

преди 2 години

До Трак до 37 6500 евро средна зпалата е в Испания.

23

Анонимен

преди 2 години

Баси наглата измet. С това "имане", което тая тлъcтa cви.ня ни предлага(и то само ба книга) ще живем като бейове. Да се омиташ по-бързо барбар с останалите ПростоНаглиПодлоги, че като вземем сопите ще търчиш като сърничка, ако че си 150 кг.

22

Трак до 37

преди 2 години

Абе ти ***-ло-умен ли си ? Обяснявам ти на пр-ост български език да чекнеш който си искаш български или скандинавски сайт за работа л да видиш че минималната в Норвегия Швеция или Дания заплата е 5000 лв ЧИСТО - ЧИСТО ти пак ръсиш пиянски глупости ! Ти адекватен ли си . Имам стотици познати във Швеция Норвегия Дания Финландия и т н , бил съм там проверявал съм сайтове места и т н - обяснявам ти че средно в Швеция Норвегия и Дания се взема около 8500-9000 лв ЧИСТО НА МЕСЕЦ А МИНИМАЛНАТА Е 5000 лв

21

негласуващ

преди 2 години

В борд с каква друга валута?Той борда е само на книга както и левът е книга без покритие!Нали почти нищо не се произвежда в таз к0чина освен чиновници,милиционери и чингапуци на помощи!Кой бачка че произвежда продукт?Така че и 2000 лева могат да я направят като вкарат в обръщение замразените и недействащи милиарди в банката!

20

Ехааааа!

преди 2 години

С тия "пари"(вестници) като си платиш зимата тока и парното ще се окаже, че трябва да ровим в кофите пред Позитано за някое парче мухлясал хляб от трапезата на Нинова.

19

Коментар

преди 2 години

И защо 760 а не 1760?Играете за отбора на таканаречените "бизнесмени" ли?

18

Анонимен

преди 2 години

ми , че леба е 2.50 левчета . достатъчно е скъп , с 0% данък ще стане 2.10 левчета ... пак е скъпоооооо!!!!!!

17

Хаха

преди 2 години

А бе Курнелke, мислиш ли че някой ти вярва на простотиите? между другото нали тропна по масата и каза, че ще напускаш коалицията, ако се гласува оръжие за фашистите, що си още там бе па4aвpo? Ахааааа, сетих се - през юли трябва да усвоиш едни парички.

16

arsenalfc

преди 2 години

Уааау, това са мн пари. 590лв нето, т.е 302 ойро! Шопистан се надига!

15

Анонимен

преди 2 години

Нов данък 15 % на електромер в Гърция.

14

Анонимен

преди 2 години

около 330 евро.... *** много ве другаре

13

Анонимен

преди 2 години

В България е извън еврозоната и може все още да ги качи без някой от ЕС да ограничава, но в еврозоната орязаха пенсиите и заплатите в Гърция, а инфлацията и безработицата са високи както 2011 г. и Гърция трябва да излезне от еврозоната ако иска да ги дигне. В Германия заплатите съшо спаднаха през 2021 г.

12

Анонимен

преди 2 години

БСП три пъти фалираха България в първите 15 години след 1989г.Схемите им бяха приватизация, банкови пирамиди, кредитни милионери.Луканов отвори първа частна банка с кредит от БНБ. След отвори втора банка с кредит от първата и т.н. докато не го гръмнаха в един слънчев ден. Всъщност гръмнаха го три дни след като каза, че главата му е компютър и помни на кого е дал куфари с пари.До ден днешен нищо не се се разкри. Следите се потулиха. БСП след приватизацията опоскаха държавата.Сега се връщат за още

11

Тракиец

преди 2 години

Първо - това са мерки които не са ФАКТ ! Второ- те не се знаят дали ще се случат! Трето - дори и да станат 760 лв е пълна гавра и подигравка на фона на 21 век 2022 г 16 г членство в ЕС ! Четвърто - при тези евро цени на всичко минималната заплата трябва да ти е поне 4 000 лв ЧИСТО ,, за кви 760 лв ми дрънкате отпа-дъци червени комунистически? Пето - вие сте болшевишки еврейски безродни врагове на народа

10

ГУГАЛО

преди 2 години

Тия кой ги пусна вьв власта, мерише ми на ЖАН ВИДЕНОВ

9

Анонимен

преди 2 години

Нинова е част от шайката на Сорос, чиято единствена цел е грабеж и тормоз върху българското население. Марш докато си още цяла!

8

Анонимен

преди 2 години

То хубаво предлагат ДДС на хляба 0%, но това е политически пиар. Няма как да се случи технически, тъй като хляба се приготвя с ток или газ. Как ще се случи? Кой ще плати ДДС-то на другите разходи във връзка с производството на хляб?