20

До 27

преди 2 години

Ами *** кажи на прокуратурата Бойко е крал милиарди, образувайте дело и те веднага ще почнат след като ти си казал така.

19

Анонимен

преди 2 години

Тр0ловете на ГЕРБ кво се напъват? Ако падне това правителство, идва служебно на Радев. Борисов по-щастлив ли ще е?

18

До 27

преди 2 години

Кой събира доказателствата, МВР нали е на Рашков 19те имота и всички министерства са на новите промянковци. Кога ще изкарат доказателства за нещо?

17

До Анонимен 22

преди 2 години

А откъде ли идва самочувствието на Мутрата от Банкя, само като си отвори устата и хвърлям нещо по телевизора. Досега над 5 съм счупил. Ама така е, като е овладяна прокуратурата, такива като Бойко няма кой да им посече наглостта и да ги прибере на топло , за да размишляват над Божиите закони, които нямат нищо общо с Гешевите закони.

16

Металист

преди 2 години

Който гласува за чалга, така му се пада.

15

Хййхххт

преди 2 години

Кирито сбърка с преговорите за втечнен газ от сащ Сащ ще ни вземат няколко милиона

14

Тъййкгт

преди 2 години

Правителството да си подготвя оставкатаБългария затъва Правителството не трябва да бяга за неща от сащ Сащ ще ни изиграят много якатаТрябва да се пазим от сащ

13

Анонимен

преди 2 години

От къде ли идва самочувствието на Ива??? Пълна загадка! Като заговори и ми призлява

12

МИТЕВА ГРЕШИ!

преди 2 години

"Никой няма полза от предсрочни избори." От предсрочни избори имат полза единствено пето-колонниците, които целят сформиране на ново служебно правителство на Радев, напускане на ЕС и НАТО и присъединяване към феодална Евразия. Само, че не са познали..

11

Бьлгарин

преди 2 години

Ще гласувам като бьлгарин дори и за - дпс те излязоха по бьлгари от така наречените партии на подмяната итн , дб , пп ,бспВече е проблем хляба или тока да платя при тях - това никога не е било в целият преход

10

Сатир

преди 2 години

че крайният резултат ще е по-добър за българските граждани, коментира Митева. Погледнете снимката и попитайте момето "какво е доброто в момента"

9

Напротив Ивче

преди 2 години

Банкянската мазна, нагла, престъпна мутра - ББ, заедно с ортака си, изчадието на прехода, автор на модела Кой, от сараите в Росенец, са заложилил още със сдаването на властта м. Май 2021 до една година, да си възвърнат официалните държавни канали за крадене. Те и сега могат да крадат чрез обръчите от фирми, щото на практика всички големи фирми са техни, но в много по-малки мащаби. А вие заедно с другите партии от коалицията давайте отпор, защото сега се е паднало да си отвоюваме България

8

Анонимен

преди 2 години

И тогава вие от ИТН рипате срещу всичко и всички? Вероятно защото не можахте да възседнете златното яйце БНБ. Толкова е просто - ориентирайте се към магистралите, към газопроводите, към спортните зали, към саниранията на сгради и изобщо откъде може да се краде без никой да ви търси сметка. Дебелата мутра ви посочи пътя. Следвайте го.

7

избори веднага

преди 2 години

Вън мръснни ггадини, изчезвайте - да не стане горещо и да почнете да виете, лато ви изкарват от шарламента.

6

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно. Ако има предсрочни избори, нашия повелител Славун ще спечели пълно мнозинство и ще обявим царство чакаракия с наш цар и главен жрец Салвун Велики Великолепни.

5

Анонимен

преди 2 години

Иде глад.

4

ЗА Възраждане!

преди 2 години

Всички партии от статуквото се страхуват, че на едни предсрочни избори, Възраждане ще се окаже първа партия!!!

3

Кръстьо

преди 2 години

Само българският народ има полза, но той е най-малко представен.

2

Е, особено вие

преди 2 години

Особено вие, които повече няма да помиришат парламент. Я си дръжте постовете по комисиите и министерствата. Друг път ще водите битки за македонии, субсидии и каквито още глупотевини бяха там, с които излъгахте наивниците. Ще има да вземат.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ПРАВА СИ ИВЕ ОТ ВАС НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА