468

Тошо

преди 2 години

С кого си ...това е въпрос почти без отговор на що годе един разумен човек!Защо, ами защото не се търсят причините !Говорят един език, а не се разбират...явно няма чуваемост ! Това е средновековие в отношенията им! Дано се вразумят навреме, а не тогава когато наоколо и една здрава маса не е останала, че да я ползваш за преговори, а то тогава за какво ли да преговоряш вече, няма и смисъл !?

467

Анонимен

преди 2 години

Искаме мир, толкова ли е трудно да се разбере? А заглавието е манипулативно.

466

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 518 - То това важи с пълна сила и за нас , и затова само 7% биха бранили България , а 70% са се наметнали с Украинското знаме на улицата ! От 89-та насам всички само ИСКАТ , смятат че демокрацията и свободата им се ПОЛАГАТ по право , БЕЗОТГОВОРНИ , АЛЧНИ до БЕЗУМИЕ , и готови да ИЗБЯГАТ на Запад и да се отрекат от България веднага щом им се отдаде възможност , защото тук родител 1,2и3 ( СЪЩО бифши КОМУНИСТИ ) гледат само да откраднат и да го " скрият " в чужда банка !

465

Боб

преди 2 години

До 548: "Тоя народ ли да ти гласува"...??? Ми, заминавай към друг народ бе, продажник безроден! Марш към Украйна! Ето го западните "ценности"...

464

Анонимен

преди 2 години

И какво?Да ни махнете гласуването,за да ни направите фашистка държава ли?Няма как да стане.Необразованите са точно тези,които сега се хващат на пропагандата за русофилите и русофобите,а не виждат как украинците са точно от бившето СССР и бивши комунисти.Не са седнали да прочетат и ред какво е било 2014-та година и сляпо вярват на каквото им кажат по телевизията.

463

548

преди 2 години

Естествено, че ме е страх от гласа на народа. Народът е ***, необразован, поради тази причина беден и агресивен. Вярва във врачки и конспирации, червени кончета и уроки. Бърза "и" с "й". Милее всички да сме еднакво зле, за да може на него да му е по-спокойно, защото трудно се живее, когато ти си зле, а около теб много хора са добре. Народът не звъни в полицията, когато съседът бие жена си и скланя главица пред всеки. Тоя ли народ да ми гласува??? Аре, няма нужда.

462

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 554 - Само НЕВЕЖ и НЕОБРАЗОВАН продължава да мисли и да крещи за "комунизъм" - Комунизмът драги е ИДЕОЛОГИЯ , която отдавана вече НЕ съществува , а вече и Запад и на Изток се говори само за ПАРИ , КАПИТАЛИ и ИКОНОМИЧЕСКО ВЛИЯНИЕ и ЗАВИСИМОСТИ !!! Така че хайде спрете вече с този "комунизъм" !!!!

461

До анонимен 542

преди 2 години

Ами като сте толкова убедени, да направим референдум за отан и пес и каквото сабя покаже или нещо ви е страх от гласа на народа??? Два файтона кресливи, умнокрасиви определят съдбата на милиони българи!

460

Яяяя

преди 2 години

Играли футбол отбора на САЩ срещу Сборная. Победили САЩ. На другия ден в "Правда"- На международния турнир по футбол, Сборная се класира на почетното второ място, а отбора на САЩ едвам остана предпоследен! Почти същото се отнася и за статията.

459

Анонимен

преди 2 години

Цеднъж за ВИНАГИ РАЗБЕРЕТЕ : Русофил съвсем НЕ означава " ЛЯВ" избирател !! Русия отдавана НЕ Е СССР и КПСС !! Българите измерват "демокарцията в това че не карат Москвичи и имат БАНАНИ в изобилие , и ако ще следваме логическата верига на проф. Тазобедрев : Руснаците отдавана вече НЕ карат Москвичи , и те също имат БАНАНИ по ЧАСТНИТЕ магазини - От което следва , че са си чисти ДЕМОКРАТИ !! Оказа се обаче , че "демокрацията " НЕ е еднаква за всички , ако не се ПОДЧИНЯВАШ робски на САЩ и ЕС !!

458

торбалан

преди 2 години

неутралитет и политика свързана с националните ни интереси на българия но това е невъзможно това не е българия а територия управлявана от американско посолство....

457

Анонимен

преди 2 години

".... Ще се снишим, ще видим какво е това перестройка и ако ни хареса и ние ще я направим..." И така 40 гидини. Промити мозъци обитават тази красива земя. Комунизмът не прощава!

456

Анонимен

преди 2 години

Явно проучването е правено сред американоробите. На практика над 90% от българите сме против САЩ във войната им срещу Русия.

455

Анонимен

преди 2 години

Американоробите - страхливи, бедни, необразовани, злобни...Това виждам аз от проучването...

454

Анонимен

преди 2 години

От снишаването пред САЩ сме най-бедни в Европа.

453

Анонимен

преди 2 години

Повечето българи искаме България да не се снишава пред САЩ. Това е.

452

gogo

преди 2 години

45 години бяхме нагъзени на руснаците. Явно на по-голямата част на българите им е харесало, затова продължават да се гъзят на руснаците, начело с Радев, Трифонов, ДБ и БСП!

451

ЬЬЬ

преди 2 години

От вечното ни снишаване останахме най-бедни и незабележими,а уж сме "като другите" държави в ЕС. Да,ама не беше казал Петко Бучаров-или ние уж сме в ЕС, но си обичаме русия,независимо какви престъпления е извършвала в миналото срещу България и какви военни престъпления извършва сега срещу Украйна и цялото човечество..

450

Некъф

преди 2 години

2/3 от българите са здухани комунисти или от ония пишман патриоти които са силни само пред телевизора или в социалните мрежи!!! Калпав народ слаба държава!!! За това сме в това положение!!!

449

Гага

преди 2 години

Камелия, защо така обиждаш хора от села и малки градове? Скоро ще ядеш само софийски асфалт! А те домашни зеленчуци.