61

Анонимен

преди 2 години

Kвичене на copoсоидни либерасти - МУЗИКА ЗА УШИТЕ!

60

Българин

преди 2 години

ЧЕСТИТ ДЕН НА ЕВРОПА, БЪЛГАРИ!!!

59

Анонимен

преди 2 години

За съжаление шоуто продължава, а ние обедняваме.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85Полша е нападната от една страна от Германия и Словакия. От друга страна от СССР/не Русия/ и Финландия. Начело на СССР са били основно грузинци и УКРАИНЦИ. Та леко с "фашизма", защото 2008 Грузия нападнаха Южна Осетия в деня на откриване на игрите в Пекин. Предизвикалия войната Саакашвили се скри от ГРУЗИНСКОТО правосъдие в УКРАИНА! Сега отново около игрите в Пекин предизвикана от САЩ война, но с Украйна. 1939 и Хитлер, като Байдън сега е искал да установи Нов световен ред!

57

Анонимен

преди 2 години

Kвичене на *** либерасти - МУЗИКА ЗА УШИТЕ!

56

Чесрит Ден на Победа

преди 2 години

Руският народ победи фашизма, и слава Богу! Никаква Европа нямаше да има днес, нито Зелето, евреина, щеше да го има, ако дядовците му бяха в Германия или Полша, а не в СССР! Това е истината, дали ви харесва е друг въпрос, не. до. учили т. р. о. л. ове.

55

Анонимен

преди 2 години

Берлин просто е премахнал грешката.

54

Анонимен

преди 2 години

Честит празник на руските фашисти!

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 "Не само подкрепям Русия за Полша." Както и за Украйна сега, несъмнено. Както казах, подкрепяш руския нацистки режим - тогава и сега.

52

Анонимен

преди 2 години

Все още има неразбрали едно доста важно нещо - РУСИЯ Е ВЕЛИКА ! Като се започне от Петър първи и дори отпреди него това е велика територия принадлежаща на велик народ0 ! Нанвото и да пишете, както и да въртите историята, слънцето изгрява от изток ! Чести празник на разумното човечество ! Вечна слава на победилите хитлеризма !

51

Анонимен

преди 2 години

До Жиб. Споко! Не се коси. Нема нужда руснаците да влизат, като дакели в лисича дупка. Ще стоят и чакат хохлите да изгладнеят и ще ги хванат един по един като изпълзят от дупките си, без да дадат една жертва или похабят патрон. Реви за елитните американски части, "делти"и "тюлени", дето бяха попилени от една улична банда в Сомалия. За стоте американски воени изпепелени от една иракска ракета.

50

ЕТО ПАК

преди 2 години

ПЛАЧАТ. ТЕ ТОЙ ЗЕЛЬО ЗАРАДИ СВОИТЕ ИМПЕРСКИ ЖЕЛАНИЯ И КАК ДА НАПЪЛНИ БАН. СИ СМЕТКА ПРИНУДИ РУСИЯ ДА Я НАПАДНЕ. ТРЕПАХА ЗАЕДНО С АЗОВ МИРНИ ХОРА В ДОНЕЦК И ЛУГАНСК ПРИЩЯЛО ИМ СЕ НАТО. И СЕГА ЗА ЕДНО ЗНАМЕ ПЛАЧАТ.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 "Русия нападна Полша, защото поляците заслужават само това." Подкрепяш руския нацистки режим - тогава, и сега.

48

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше Денят на победата, ЕС нямаше да съществува, просто нямаше да бъде създаден.

47

Анонимен

преди 2 години

До п.п. Не знаеш историята на руския нацистки режим, защото ако я знаеше, щеше да знаеш, че повечето са избити от Сталин, а не във ВСВ.

46

Анонимен

преди 2 години

До до 61/73 "един път Петков и Василев биле американски слуги" Това го твърдите русофилчетата, и неслучайно. Руските партии са окупирали почти целия спектър на българската политика и яко хамелеонстват. Като "натовския" генерал Радев, на който му лъсна петолъччката на челото. Като БСП, която била "проевропейска" партия, но за която нацистка Русия и наш вековен държавен враг била "приятелска" държава.

45

Анонимен

преди 2 години

"Киев осъди "грешката" на Берлин, след като германската полиция конфискува гигантско украинско знаме"_________Каква грешка, няма грешка. Точно така трябва.

44

п.п.

преди 2 години

22 милиона жертви са дали русите да натикат фашисткия звяр в бърлогата му, и да съм на страната на американския фашизъм сега - никога! СЛАВА НА РУСИЯ!

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 ""Нацитски" режим, който освободи цяла Европа" Нацистки режим, който правеше съвместни военни паради с Нацистка Германия, който заедно с Нацистка Германия започна ВСВ като нападнаха заедно и си разделиха Полша, който снабдяваше Нацистка Германия със суровини до деня, в който Нацистка Германия го нападна, който изби МИЛИОНИ украинци с ГЛАД, и т.н. Това, че се оказаха от страната на победителите благодарение на Запада не променя Историята на руския нацистки режим.

42

Русия

преди 2 години

Честита победа на - ссср над фашистка германияПодвига на близо -20 милиона руснаци не е забравен , както и на хора воювали от други страни срещу нацизма