23

Анонимен

преди 2 години

Ако няма огнище значи детето не ходи на училище или на детска градина поради една единствена причина- пристигнало е от Украйна и няма ваксини.

22

Анонимен

преди 2 години

Украинците разнасят болести! Скоро всички българи ще плачат и съжаляват ,че са ги приели в държавата ни.

21

Анонимен

преди 2 години

Сербезова говори глупости, детето е на 5 години, българче от Варна, гледано много добре с добро семейство, лекувано е във Варна, не е ваксинирано, сега е добре и си е в къщи, за Бургас има съмнения за друго дете, но още не му е излязло пробата, Сербезова е некомпетентна

20

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. Искат да бодат децата с някоя нова ваксина. Тая да се разкара.

19

Хаха

преди 2 години

Сега след като вече се знае, че "ваксините" не са ваксини(според документацията на Файзер) и вече го има черно на бяло целият цирк барабар с данните за нечовешки огромната смъртност от отровите и страничните ефекти е редно всички замесени да бъдат изправени на съд в Хага и обесени както Садам. Между замесените между другото са Тиквата, Радев, Петков и техният под-слугинаж наричан "министри" както и регионалните здр. инспектори и шефове на болници и разни там фашистки сформирования като щабчето.

18

Хаха

преди 2 години

А защо не кажете, че всички изследвания на причинителя на този хепатит сочат към "ваксините". Между другото най-после излезе на бял свят цялата документация на Файзер за отровите, който му се чете може да си я свали онлайн, но е 80к. страници. Тази документация Файзер настояваше да бъде засекретрна 75г. и има защо - всички "конспирации" се оказаха истина и то в много по-лош вариант - от огромната смъртност до хилядите странични ефекти, един от които е ЧЕРНОДРОБНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ.

17

Ъ

преди 2 години

А вече не вярвам ,нито на тая кукла, нито на Хайковица.

16

Анонимен

преди 2 години

От бъркочите срещу ковид е.Само в Европа,САЩ и Израел има такива случаи.А колко хора отключиха автоимунни от тях-просто не е истина.Тази Сербезова е слуга на злото,мълчат тези из роди за престъпните инжекции,Господ гледа

15

До редактора

преди 2 години

Защо слагаш звездички на медицинска академия, това означава съкрашението ***, а Вие щото сте много умни го изтрихте???

14

Лекар

преди 2 години

Този вирус е дизайнерски, т.е. лабораторен и изкуствен. Само в Украйна имаше 40 лаборатории за такива дейности. Хепатит А се предава по фекално-орален път и се нарича болест на мръсните ръце, хепатит Б по полов и по кръвен път, а хепатит С по кръвен път. Никога досега не съм учил, нито в ***, нито като специализирах за хепатит, който се разпространява по въздушно-капков път, както е този вирус, значи е пипнат в лаборатория!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Тази ли аптекарка ще оправи здравеопазването?

12

До 13

преди 2 години

Я си докажи тезата научно трролке!

11

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно този хепатит е последица от заразяване с коронавируса

10

Анонимен

преди 2 години

Е напишете повече информация на колко години е детето, ваксинирано ли е, българче ли е, пътувало ли е скоро. Каква е тази информация никаква.

9

:(

преди 2 години

Детето от Украйна ли е? Вероятно да.

8

Тв фен

преди 2 години

А пък нашите *** и дума не обелват за биолабораториите в Украйна спонсорирани от корумпето хънтърчо Байдън, не да е фейк нюз викито нюланд си го каза в сената, що така бе *** и мисири,вие деца нямате ли, зрънце почтеност и достойнство трябва все да е останало у всеки хомо сапиенс, иначе си оставаме едни жалки хомо еректуси и назад към пещерите, истината като понятие е една ,но има две страни

7

Анонимен

преди 2 години

...., а Кунчев, к'во.... Фондация Рокфелер, а....

6

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Айде пак наново.... Сега последно маски ли да носим или каски?!? Или и двете... НСВ в пълния му "блясък"!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Трябва ли да носим маски и да спазваме дистанция? Файзера измислиха ваксини и по колко ще купите на човек?

4

Анонимен

преди 2 години

Вие ни напълнихте със спинозни и какви ли не още укропитеци.