21

az

преди 2 години

И тая година Гърция. Ама мисля да вися две седмици. Първата да се глезотя докато ми омръзне. И още една да си бачкам през деня от там, пък вечер тавернички. Да не си хабя отпуската. Добре съм го измислил.

20

БАРОВЕЦ

преди 2 години

"Излиза, че в Гърция е по-евтино от при нас" Еми, к'во да ви кажа пичове, аз си ходя "при нас" не само защото не ми пука дали е по-скъпо, ами и защото ми е по-готино! Вие си ходете "при тях" ако "при нас" не ви устройва!

19

Анонимен

преди 2 години

До 18 Аз ще ти кажа два перфектни. На Крит и Корфу

18

4era

преди 2 години

С РАДЕВ И УСМИВКИТЕ САМО ТЕРМИНАЛ 2 - КАКВО ТИ МОРЕ !!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 2 години

На море отивам за почивка и забавление. В бг на плажа дрънчи яко чалга я от съседната кръчма,я от някой нашенец пуснал си такива песни на телефона. Никакво спокойствие. За развлечение да не говорим. Освен на заведение какво да правиш. Вече съм женен и не ми се ходи по дискотеки или барове да се наливам. Няма никакви семейни атракции. В Гърция има корабчета,гмуркане,паметници,музей,красиви паркове,аквапаркове. Тук само бетон,чалга и алкохол. Не мерси. Не съм вече на 20 г да се радвам на това.

16

Тази

преди 2 години

Година Кипър. Патос юни 6 нощувки 732 лева за двама .

15

Анонимен

преди 2 години

За един ден може българското море да стане приятно и достъпно за българи. Трябва само една нормална акция на полицията и службите за да се изчистят"хотелиерите" и арабите

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 Испания морето не струва. Италия на тиренско море е добре, ако не си лергичен към медузи. От Средиземноморските Гърция е най-добре. Природата е изливала.

13

Анонимен

преди 2 години

Като се сравни и качеството, на българското море излиза стотина пъти по-скъпо и всъщност не е почивка, а мъчение.

12

Анонимен

преди 2 години

Българските хотелиери винаги са предпочитали ромите за работа и за клиенти.

11

Анонимен

преди 2 години

Нормалните българи ходят на море в чужбина и в никакъв случай на Черно море в България. Не знам как ги правят тези сметки. В крайна сметка почивката не е само транспорт и хотел с определен брой звезди. Аз лично в последните 22 години почивам най-често в Испания и Италия, но не само там.

10

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за море пишете.

9

Анонимен

преди 2 години

В България морето е за украинци, руснаци, разни бежанци с бради. Всяка година има убити българи от подобни елементи без паспорт. Първо акция на качулките и бой за собственици и престъпници и после туризъм в България. Имаме сериозни проблеми с престъпността на брадите и ще стане някое мазало след полицията се прави на сляпа

8

1-н

преди 2 години

в Гърция взимат парите с памук, а в българия се опитват с чук. Е познайте къде си харча парите и къде не стъпвам

7

Анонимен

преди 2 години

С президента Радев и без Бойко Борисов вече в България е най добре

6

Асан

преди 2 години

Сипете малко шекер в морето и ще ви е сладко :)))

5

Чичо

преди 2 години

Родните хотелиери самоубийци да благодарят на пандемията, че две години висях на мизерното българско черноморие, ама тая година черта. Хем по-евтино, хем по-хубаво в Гърция. Да не говорим за мини, радиации, фек алии и какво ли още не се изписа за родния гьол.

4

Анонимен

преди 2 години

На Бетономорието е на-солено. Не съм стъпил 15 г.на български плаж. Няма и да стъпя докато в съседна Гърция получавам качество, шезлонг, спокойствие и тишина на половин цена в сравнение с България. На плажа в BG ти висят бетонните хотели над главата. Цяла нощ чалгатроници бичат яко и ти дънят главата, а пияни чужденци крещят до сутринта. Солено е и на паркинга в BG. Може да ти смъкнат 60 лева за един паркинг. Да си ловят украинци! Балами българи няма за море в BG.

3

Анонимен

преди 2 години

Като прибавиш тарикатлъците на мутроморието излиза по-скъпо.

2

Анонимен

преди 2 години

Най солено на софиянците излиза, че Фандъкова и софийските "прокурорчета" не са още в затвора. Надявам се скоро да влязат, защото са престъпници