21

преди 15 години

родителите имам предвид.

20

mente_

преди 15 години

dano gi hvanat ili go hvanat izvar6itelq ,kolkoto i da sa. i da gi pogrebat jivi nai dobroto re6enie...

19

преди 15 години

Абе идиоттт, как можа да поставиш световен рекорд по най-много правописни грешки.Ти поне втори клас завърши, пък после се пъни да пишеш по форумите.

18

Becko

преди 15 години

след катo тъканите са разградени oт къде на къде сте си самoпoдтвърждават първата експертиза?Стoм има брутални фрактури за кoетo е нужнo да се пoлзва удар с кoла или як инструмент, тoгава антитеза е 4е първo децата са били блускани и пoсле изнасилени. какъв сте е тoзи звяр да изнасилва кървясти деца и тo две и тo сестри? Пo бърза и заблуздавща oстава шезата : блъснати oт кoла и инсцениране на изнасилване. При втoря слу4аи пак има гавра с кървясти тела, нo тук мoтивът е да се пикрят следи а не да се задoвoлява нагoн. Психoлoзите да кажат кoе е пo-силнo. Нагoнът или стемежът да живееш неули4ен. Аз си мисля 4е жаждата за живoт стoи над вси4кo. затoва аз излкю4вам версията изнасилени и пребивани.Кактo и да е, пипнат ли извршителя(ите) да ги пребят с камъни.

17

атака

преди 15 години

Въртят сучат не искат да кажат ,че това е работа на бай ***. Такава жестокост има при шизофрениците и при ***.Те знаят че излезе ли истината народа ще се вдигне. Те това ееееееее

16

BenSherman

преди 15 години

Росене, щерка ти парясник да стане... да я загубиш и да се сетиш за думите си....

15

Rokeriata

преди 15 години

Ей пич-НЕКАДЪРНИЦИ СМЕ НИЕ!!!Че търтим всички тия идиотщини!Траем като агнета и се кефим като ни акат на главите!

14

СТЕФАНИ

преди 15 години

ДОБРЕ БЕ РОСЕНЕ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ТАКЪВ ***.БИВА ЛИ ТАКОВА НЕЩО,НЕ СЕ ЛИ ЗАМИСЛЯШ,ЧЕ ВСИЧКО ПО ХОРАТА ХОДИ,И МОЖЕ НЯКОЙ ДЕН ДА ТЕ ЗАСТИГНЕ И ТЕБ ТАЯ МЪКА НА ТЕЗИ РОДИТЕЛИ.ДАНО ГОСПОД ТИ ПРОСТИ.

13

kleopatra666

преди 15 години

Ei,tap boklyk,znae6 li kvo e pariasnica be?Dano i tvoite deca gi postigne sa6toto....

12

Някой си

преди 15 години

Просто нечий син се е направил на мъж убивайки момичетата... въпроса е до кога ще го покриват...

11

malen4o

преди 15 години

Но има хора от пазарджишката власт които е сгафил най вероятно и за това се опитаха всичко да се потули ама май няма да стане.

10

az

преди 15 години

Да ви кажа честно,не съм от най-вярващите,не вярвам много много в Бог,съдба,сила или както там го наричат,НО си мисля,че това цялото наказание е към родителите насочено.МОмичетата си заминаха,вече не страдат,НО родителите им..Да погребеш И двете си деца,да ти навират камери в лицето да продават мъката ти,да четеш по медии,че децата ти погребаните са били к*рви и за КАПАК да ги изровят наново и да не могат да "почиват в мир"...това според мен е Божието наказание не към децата,а към техните родители.Въпроса е с какво са грешни толкова тези хора?!...това мисля аз..

9

добрева

преди 15 години

некадърна ни е държавата....може ли такова нещо?не открили кой е убиеца...добре неоткрили....защо не ги оставят момичетата да почиват в мир , а ровят по най-долният начин и в раните на родителите........

8

преди 15 години

Истината е една - НЕКАДЪРНОСТ. Некадърни полицаи, некадърни медици, некадърна система. Система изградена на връзки, протекции, чиновническо бездействие не може да бъде друга освен ялова. От такава правораздавателна система не може да се очаква друго освен да пази нечии частни интереси, демек - който плати повече. Народното търпение не е безгранично обаче.

7

Mnenie

преди 15 години

Rosene Rosene typ si batka...

6

zainteresovana

преди 15 години

Много ми е интересно, ако децата бяха на някой депутат, което не го пожелавам на никой. Ако беше така, дали вече щеше да е ясно кой е убиеца. Цялата ни държава е такава, че на всеки му е през ..... Съжалявам искрено за случилото се и дано майката на тези деца получи възмездие.

5

преди 15 години

Няма в какво да се чудите,вече на всички е ясно ,че в България няма съдебна власт

4

истината

преди 15 години

пазарджишките парясници сами са се дали за секс, а после ги е прегазила колае това е истината

3

Bagata

преди 15 години

Две неща са ясни.Едното е че момичетата са убити Второто че за толкова години не хванаха ***(***) които са направили това гнусно нещо.

2

преди 15 години

При следващото поскъпване на ток, парно...пак ще пуснат за нова екпертиза и така до края на света. Просто хората в бг се хранят с гледане на нотариален акт за собствено жилище и знаене на кой за кое е виновен. Друго не им трябва :)