92

Анонимен

преди 2 години

На руснаците им свършиха ракетите, горивото и храната още на третия ден от войната, според световни и наши "експерти". Търпят огромни загуби от победоносната и хуманна армия на Украйна и непобедимите демократи азовци и айдарци. Стотици хиляди чуждестранни доброволци се стичат в Украйна, а НАТО залива Украйна с най модерно оръжие. Скоро ще обсадят Москва . Краят на Путин ще бъде ужасен.Има ли нещо вярно в това??? 😃😃😃

91

До 102

преди 2 години

Не приятелю, отдавна трябваше да се е подчинила на специалната операция на Русия, но безкрайните доставки на оръжия от Европа и САЩ погубват все повече украински деца! А за превземане - Русия никога не е искала нищо повече от Крим, както и независимостта на Донецк и Луганск. Офанзивата срещу останалата част от Украйна беше наказателна, за да разрушат възможностите за военна помощ на изток! И не забравяйте - Слънцето изгрява от Изток...

90

Анонимен

преди 2 години

Странно, някъде четох че Украйна разполага с не повече от 50 дрона "Байрактар". Може би тук влизат и малките дронове за наблюдение с малък обсег. Ония дето се побират в кутии. Голям успех няма що.

89

Анонимен

преди 2 години

Русия е унищожила 125 самолета, 95 хеликоптера, 416 безпилотни летателни апарата, 2003 танка..... "))))) Конашенков ги няма за нищо тия цифри, при толкова много загуби Украйна отдавна трябва да е победена и превзета!

88

Гледна точка

преди 2 години

Тази руска ушшанка се прави и на политик. Повечето държави били на страната на русия. Не е вярно, само няколко са, а другите просто не ги интересува. Да не мислите, че обикновените хора в Сомалия, Папуа или Хондурас им дреме какво става някъде там в Европа на фона на огромните им проблеми. Ако има някаква позиция, тя е на шепата управляващи. А, и да питам все пак, а защо така всички мигранти отиват на запад, а не на изток?

87

...

преди 2 години

Не бяха ли 20 000? Ооо, сори, това беше броя на ликвидираните солдати...

86

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, целта на всяка такава операция е унищожението на военната техника и всички средства за отбрана.

85

до Боби

преди 2 години

Боби знаем че си голям спец. Остави пропагандата, а кажи защо непобедимите Т-72 така грозно си хвърлят куполите, като ги нацелят?

84

Двг

преди 2 години

В тази бройка от 2000 влизат, освен танкове, и БТР-и БМП-та и тн

83

Ламята

преди 2 години

сащ харесват това.ВПК жъне сега другари,затова за мир и дума не се обелва.

82

Кики

преди 2 години

Тоя прилича на синоптик с ежедневните си комични изяви.Руската сбирщина се скита в пълна анархия из полетата на Украйна, изоставяща хиляди тонове скрап а тоя в транс повтаря разни небивалици.Слава на Украйна.

81

Joro

преди 2 години

Този явно не знае какво точно е танк , а 2000 танка може да са унищожени, но Т-34 и ако броят и разбитите автомобили. Ала.бала, в една танкова бригада има 70-80 танка.

80

Анонимен

преди 2 години

Че те украинците преди войната нямаха толкова. Явно броят всеки танк по няколко пъти или бъркат украински с руски.

79

Анонимен

преди 2 години

Русия ТРЯБВА да сваля ВСЕКИ хеликоптер извеждащ натовски св'не от Мариупол!

78

анализатор

преди 2 години

ХА-ХА-ХА! Че Украйна дали има толкова танкове изобщо? Всъщност, украинците след изтеглянето на руската армия като си преброили танковете се оказало, че имат повече танкове отколкото са имали преди началото на войната! И се чудили как така, гледали да няма грешка - не! Няма грешка! Оказало се, че повечето танкове всъщност са пленени от украинците руски танкове!

77

Байрактарите де ги?

преди 2 години

не се чува да са направили нещо последно време. Добре че е НАТО спътниковото разузнаване та да координират някой партизански удар на урките по руската бронетехника.

76

Конашенков

преди 2 години

Кого сте прочистили от "националисти",че не разбрах?Че как другояче да се нарекат жителите на една страна,на едно отечество освен НАЦИОНАЛИСТИ!Въпросът е какво правите Вие там?

75

БАЙРАКТАР 2

преди 2 години

Падам си по руските военни колони

74

Анонимен

преди 2 години

Дали да им вярвам? Русия не е нападала Украйна, това не е война, а сега разбирам, че Русия се ползвала с подкрепата на по-голямата част от света. Бъркат неутралитета и гоненето на интереси с подкрепа.

73

Антинатовец

преди 2 години

За сведение на джендърите информиращи се от дженърските телевизии БТВ , НОВА и Канал 1 войната започна не февруари 2022 а още преди 8 години когато Украйна започна геноцид над хората в Донецк и Луганск защото Крим окончателно го бяха загубили в следствие на терор и по тамошните хора години на ред. Геноцид защото се предполага че това са хора от Украйна макар и със руско самосъзнание които искат да са част от Велика Русия не фашистка Банеровска Украйна.Вината за войната е на Порошенко и Зеленски