184

Анонимен

преди 2 години

Имало е биолаборатории и по непотвърденни данни са се занимавали с вируси,които да причиняват стерилност при жените от определени етноси.Все едно не ни стигат ГМО продуктите,които впдят до същия резултат.Това си е разработка на глобалистите,които решили да редуцират населението.Не се учудвайте ако все повече жени не могат да забременеят в бъдеще и се нуждаят от лечение на стерилитет и процедури инвитро.

183

Анонимен

преди 2 години

"Това е кражба на територия от Русия." ////////////// Кой го пише и кой го разбира???

182

Ужас

преди 2 години

Какво пошло шоу...

181

Анонимен

преди 2 години

Бати Бойко знаеше за лабораториите и даже мей е искал от зеленнюхски шмъркМейд некоя ампула да сапре запложданията у неговиа заючерник

180

ВлакчеКараПревратче

преди 2 години

Зеленски издаде на руснаците къде и колко са лабораториите. Той така разпределяше новодошлите оръжия и боеприпаси, че на другия ден барабар със сандъците те отиваха при опълчението. А къде отие зеленият кеш след като на румънската граница залавят укере парламентраисти с по 20-30 мильона недекларирани$$ насвяткани в куфари. Тоя откровен неук шут опропасти мильоните пари на НАТОвските данъко платци и най много на Щатските хора. В киев взе да намирисва на светкавичен военен преврат ала никарагуа

179

Колко истина

преди 2 години

Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....Петко Добрев анализатор 9.2.22 в Епицентър. Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и *** стремленията. Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.И защо трябва тогава да се правим на *** и да търсим вината единствено и само в Пyтин?

178

А от Бг концерт

преди 2 години

1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност... 2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014... 3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014... 4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент... 5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с украинска жълна и синя боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София" ...

177

Холивуд Разбира

преди 2 години

Госпожа Нолън каза че има лаборатории.Зеленски казва ченямат хим-биолаборатории. С лъжите си,този неумен мъж отблъсква щатите.страната която мудаде наймного оръжие,боеприпаси и зелена пара и надежди.Нестига че с риск Байдън да влезе в остър конфликт с Путин,наричайки руския президент Убиец и Касапин,което Зеленски несхвана че ранното завършване на войната зависи отнего и белия му чршав. Дори днес на Оскарите сеполучи фал.Предложиха да се мълчи една минута и само един от наградените каза вива УКР

176

фактите

преди 2 години

1. на територията на Украйна има биолаборатории(над 10 на брой) за биологични оръжия.........бактерии, вируси и други гадости!!2. Русия е в пълното си право да си вземе териториите, които й принадлежат, и това не е кражба..........това е историческа справедливост, защото Украйна е изкуствена държава, това също е факт!

175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 279 Че какво странно има в това да изтезаваш и убиваш военнопленник, дошъл да окупира страната ти?! Украинците да не са като българите, че да им продложат и жените си на тях?

174

Анонимен

преди 2 години

276 я прочети малко история и виж кой кои заповеди нарушава! Нека започнем с не лъжи. Зеленски лъже та се цепи!

173

Анонимен

преди 2 години

Прочетох, че казва че няма биолаборатории и се записах, кой лъже? Та нали самите САЩ потвърдиха, че има техни лаборатории. Не само това, те обявиха че е много опасно да са в ръцете на Путин, защото там има неща дето не трябва да са в негови ръце!!! Кой лъже? САЩ които искат намеса от всички и правят и невъзможното за това и в същото време твърдят, че има техни лаборатории или Зеленски, който казва че нямат, но имаше самочувствието че може да атакува Москва?!?! След интервюто знам че има!

172

Анонимен

преди 2 години

Зе-клоунът на пълен сериоз заявява: Вие бяхте всички тук! Как изобщо бихме могли да отровим някого с някакви глупости? Да, никога не сме постъпвали така с нашите врагове! ______________ Невинна божакравичка. Първо: Нашмърканият отрича съществуването на биолаборатории, след като високопоставената държдеповка Нюланд ги призна и отчете като свръхопасност тези пиндостански лаборатории да попаднат в руски ръце. Второ: мрежите са пълни с изтезания и убийства на руски военнопленици от бендеровците.

171

Анонимен

преди 2 години

Путин, перестань врать,воровать,воевать. Твой народ гибнет в нищете. Нет войне. Слава Украини.

170

Анонимен

преди 2 години

Бог заповядва- не убивай, не кради, не пожелавай нищо,което е на съседа ти. Всички Божи заповеди ги нарушава безбожникът Путин.

169

Анонимен

преди 2 години

В Русия няма елементарни човешки свободи. Нещастно племе.

168

11/09/22?

преди 2 години

Путин - детеубиеца. Така ще го помни историята. Дали Кремль ще има съдбата на кулите - близнаци?

167

До 265

преди 2 години

Нужно ли е всички да четем за страховете ти от наркотиците. Понеже имаш роднини на наркомани,сега най- големия си страх проектираш върху други хора. Знаем,че руснаците пият, но не пишем това ,защото нямаме роднини пияници, а ти- наркомани. Лекувай се.

166

Анонимен

преди 2 години

И е прав. Нищо повече от война за шепа земя !

165

Анонимен

преди 2 години

Нищо съществено от Зеленски.Бля бля..Явно още вярва в таласъми.Вината за погрома в Украйна е негова.