114

toti

преди 2 години

Всеки служил в казармата знае че се кълне да защитава границите на своята държава и умре за нея,а не на чужда територия като ,,завоевател'',та дори някои си мислели че са на учение и живите хора били макети.....

113

Атаман Сирко

преди 2 години

А къде остана власатата *** размазан пармезан, нещо му се загуби гласа! Да не е пил студено, или се е пресякъл от страх.!.

112

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали малкият Владимир Владимирович е бил тормозен от съучениците си, но според полската библиографка, Кристина Курчаб-Редлих , която издаде книга за истината за Путин, той е осиновен! А истинските му родители са го изоставили, тъй като бащата е бил алкохолик и редовно е биел него и майка му. А в Русия се поддържа официалната информация че малкият Вова е израснал в много любящо и грижовно семейство и че всичко е било прекрасно.....

111

Анонимен

преди 2 години

Ще благодари я!Все пак убийството на деца е големо геройство!Това е великата руска армия поддържаща един сатрап като Путин.

110

Бойците в Украйна

преди 2 години

Ай нема нужда.!.

109

Анонимен

преди 2 години

За тези 33 дни на операцията по медиите се изказаха много видни наши политици и се изписаха милиони коментари в интернет.Уважаеми българи ясно е,че голяма част подкрепяте Украйна и това не е лошо.Моля хващайте калашниците и моля отивайте всички в Киев и воювайте ,воювайте да покажете на света вашата смелост.Дали ще се върнете други ще решават.Геополитиката не е за празно говорящи и пишещи .Та защитете българските интереси там а не от екрана и компютъра защото войната не е компютърна игра.

108

spanak

преди 2 години

путин избива коплекси за малоценност.не гледахте ли по тв,че още като малък са го били и унижавали по-високите деца.за това сега избива тоя комплекс за малоценност,когато има власта.това е черта на страхливите хора.за това скоро ще бъде предаден от свои.

107

БСП...ФОРС МАЖОРЕТКА

преди 2 години

Джуджан прати руските момчета за пушечно месо в Украйна

106

Анонимен

преди 2 години

Джуджи даже не им казал че отиват да се бият абе руснак ли е на растояние

105

Анонимен

преди 2 години

Фашист-убиец

104

Лъжец

преди 2 години

Цялата наша огромна страна с право се гордее с всеки един от вас. Искам да ви кажа благодаря. Благодаря за мъжеството и безупречната служба на Русия. За верността към отечеството, клетвата и дълга.--------Ама г-н Путин, защо лъжете?! страната ви вече се СРАМУВА от това което армията ви прави в Украйна! Вас никой не ви напада - Русия напада суверенна страна и убива цивилни!- в това ли сте се клели, това ли е вашият "дълг" и признак на мъжество??

103

Анонимен

преди 2 години

Е нали няма да нападат Украйна, а това са били западни спекулации, за какво им благодари?

102

Я, па Я

преди 2 години

Не, че нещо, но. Днес Таманската и Кантимировската танкови дивизии се опитват да направят пробив на Харковското и Черниговското направление. Пуснали са ги да пробият и после са ги вкарали в "котли" и двете дивизии са унищожени напълно. Комантира на Кантимировската дивизия се е застрелял. Този на Таманската е арестуван, разжалван и пратен на военен съд. Херсонската групировка на РФ е обкръжена в Херсон, а Запорожката групировка на ВСУ е на път да пробие коридор към Мариопол. Та те така ...

101

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че Путин си живее една своя, напълно различна и въображаема реалност, а това какво мисли светът за действията му в Украйна, въобще не го засяга и не го тревожи. Той си продължава своя дневен ред, подписва заповеди, спокоен е когато прави изявления, даже се шегува...напълно убеден в това, което прави. Така непиколебимо - уверен е бил и Милошевич, докато не беше призован в Хага и не дочака присъдата си в затвора. ..

100

Стингер Байрактарич

преди 2 години

Днес унищожих 25 танка,10БТР, 5 вертолета, 3 самальота, 125 солдатина

99

Истината

преди 2 години

В Украйна няма бойци има само Болагари.

98

Бай Иван

преди 2 години

Благодаря че ви хвърлих на кучетата. Денонощно мисля за вас като за пионки.

97

мдааа

преди 2 години

пропуснал е да им каже че за всеки ше има орден ,,,,,, посмъртно .

96

Края наближи

преди 2 години

И ще сложи ново начало. Як страх разтриса демонократският свят и медийният Холивуд вече недмогва да бълва демокрация. Идва люта зима в Европа и икономическа криза и то невиждана досега.. Дано се съгласят да плащат в рубли иначе майкани жална. Ще ни повлекат като сирапета с тях в тая не наша игра. Господа Другари става мнооого интересно.

95

Алекс

преди 2 години

По време на руско-турската война 1877-1878г. руският цар Александър е бил в България начело на армията си.Защо сега мишока Путин не е в Украйна начело на армията си?